Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasadio golubarnik nasred stambene zgrade  (Pročitano 4463 puta)
11. Nov 2014, 19:51:56
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Sagradio golubarnik veličine kuće, pogledajte

Napravio sam ovaj golubarnik na krovu pošle godine, malo se zadrma kad prođe autobus, ali nema šanse da padne, priča Stanimir Stanković Cane (54) sa Voždovca.

Canetov golubarnik na krovu trospratnice u Ulici Valentina Vodnika 20 zaista liči na pravu kuću. Ima terasu, dve sobe, stepenice, ogradu. Ali, od ostalih kuća razlikuje je temelj od 30 metara u vidu stambene zgrade i - domaćini.

- Kuća ima 20 kvadrata. U jednoj sobi su golubovi letači, a druga je sušara za meso. Na terasi uživam sa prijateljima, tu mezimo i pijuckamo pivo. Imam 30 golubova za takmičenja. Zvanično sam drugi u Srbiji. Kad sam počeo da pravim golubarnik nisam imao građevinsku dozvolu, ali sad je u procesu legalizacije - priča vlasnik.

Stanković ističe da je praktično celu zgradu, sa kućom na krovu, podigao sam, iako je po zanimanju profesionalni vozač.
- Pre 18 godina doselio sam se iz Malog Požarevca. Tu je bila kuća koju sam srušio i počeo sam da zidam. Majstor je postavio temelj, a posle sam sam dizao sprat po sprat. Radio sam sa građevincima i naučio zanat. Legalizovao sam celu zgradu. Ovde živimo žena, ćerka i ja, nekad imamo i podstanare. Uskoro očekujemo i zeta - našalio se Stanković, zaposlen u „Telefonkablu“.

Golubarnik na krovu je napravio pre godinu dana.
- Ljudi se krste kad prolaze, ali stavio sam pet kontrategova, gredu i stub, pa nema šanse da padne. Kad prođe autobus malo se zadrma, a udarali su ovde i gromovi, pa ništa nije bilo - smeje se Stanimir.

U inspekciji opštine Voždovac ističu da Stanković sigurno nije imao dozvolu za kuću na krovu pre gradnje, ali da će morati da pretraže arhivu da bi utvrdili da li je zgrada legalizovana. U Sekretarijatu za inspekcijske poslove kažu da su njihovi inspektori bili na terenu i da će im trebati dan-dva da bi saznali sve pojedinosti.

Tužili su me iz zavisti

- Kad sam izgradio golubarnik, komšija me tužio jer su njegovi golubovi počeli da dolaze kod mene. Ljudi mi zavide. Ipak, sa mnogima se dobro slažem. Skoro sam jednoj baki radio krov - ističe Stanimir Stanković

Blic

Tužili ga iz zavisti zbog golubova...  Smile Jeste, boli nekog tuki za tvoje leteće pacove.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Иначе за неуке...голубарство је супер хоби. Мој комшија је био голубар и као клинац сам стално висио код њега и посматрао голубове.
Али...човек је имао велико и пространо двориште а овај кретен са Вождовца је управо то-кретен. Да би се бавио са голубарством треба да живиш на селу а не да дижеш голубарник на троспратници. Smile

Него ХКЈ...да те питам нешто озбиљно: Постоји ли нешто што теби не смета? Smile Без зајебанције Smile
Сметају ти кафићи, кладионице, баште кафића, ресторани, телефони, оперативни системи, таблети, голубови, пси, мачке, дрвеће, планина, равница, пољопривредници, фабрике, реке, језера...па што мајку му? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Hah, ko se javlja da mi drži lekcije o negativizmu...  Smile Kompleksaš iz bestragije koji ne može da smisli ceo svoj narod koji ga izdržava.  Smile

Evo, kad već pitaš - ne smeta mi kad ovako istupiš i počneš da prosipaš mudrosti i lekcije.  Smile  Da se smejem malo.  Smile Lepo je videti da još uvek imaš materijala.  Smile 
« Poslednja izmena: 11. Nov 2014, 20:19:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Pa citaj...

Citat
komšija me tužio jer su njegovi golubovi počeli da dolaze kod mene.

Golubarstvo nije bas zajebancija jer stvarno ima vrednih golubova, a i mnogo ljudi u Srbiji drzi golubove. Meni kada je jedan golubar pricao koliko ih samo ima u Beogradu ja sam se zgranuo... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Ето...само вређаш Smile
А о комплексима боље немој причати Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Citat
Него ХКЈ...да те питам нешто озбиљно: Постоји ли нешто што теби не смета? Smile Без зајебанције Smile
Сметају ти кафићи, кладионице, баште кафића, ресторани, телефони, оперативни системи, таблети, голубови, пси, мачке, дрвеће, планина, равница, пољопривредници, фабрике, реке, језера...па што мајку му?

легитимно питање  Smile

иначе...

Citat
ali stavio sam pet kontrategova, gredu i stub, pa nema šanse da padne. Kad prođe autobus malo se zadrma, a udarali su ovde i gromovi, pa ništa nije bilo

победа
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Jao evo ga i kurčev, ovaj drveni advokat...  Smile How cute.  Smile

Ето...само вређаш Smile
А о комплексима боље немој причати Smile

Nope, samo vraćam svakom po zasluzi.  Smile  Važi, nećemo o kompleksima, što jes jes, malo je trulo da se vraćamo na temu ''mrzim narod koji me izdržava''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Човече...ти мрзиш непознату особу која поседује смартфон и мрзиш оперативни систем а сам га користиш Smile
Поремећеније од тога не може Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
E ako ti tako kažeš, onda je sigurno tako.  Smile
Nego, kako ne može poremećenije, pa ti si nam pokazao da može - ''mrzim narod koji me izdržava''.  To je stvarno za skidanje kape.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.0
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 15
Citat
leteće pacove.

Vala bas... nema nista vedrije od zasranog simsa i terase ...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.