Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naša devojčica  (Pročitano 35689 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Koliko sam ukapirala, te fotografije je slikao njen ostavljeni i prevareni decko koji ih kaci po netu... To govori dosta o njenom, a jos vise o njegovom moralu...

Takav nacin zloupotrebe necije intime i poverenja je, kao sto rekoh, jadan i bedan... I ja imam visoke moralne standarde i jedan od njih je - sta se desava iza vrata necije spavace sobe, treba tamo da ostane...  Nisam od onih koji misle - u osveti sve je dozvoljeno.... I u ljubavi i u mrznji neka pravila moraju da postoje.

A doticni mladic, ako misli da se na ovaj nacin nesto postigao... i jeste.. srozao se najnize moguce grane [smilie=frisko77.gif]
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ja uopste ne znam zasto se ovaj slucaj komentarise
mislim, lik ne zasluzuje apsolutno nikakvu paznju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
@Anea

Potpuno se slazem sa tobom i izuzetno cenim to sto si rekla da imas visoke moralne standarde, sto ako je tacno, a ja nemam razloga da ti ne verujem, onda si ti jedna medju onim promilima o kojima sam gore govorio i to je zaista odlicno. Slozio bih se i sa time da sta se nekome desava iza vrata spavace sobe, da je to njegova stvar. Naravno i to je tacno. jedino sto sam ja hteo da kazem to je da devojci koja je sa mnom ovako nesto ne moze da se desi, jer jednostavno smatram nemoralnim da devojka ima potrebu za bilo kakvim slikanjem-snimanjem  bilo kakvih desavanja iz vrata spavace sobe. Ako razmislimo koji bii mogli njeni motivi za tako nesto da budu, do kakvih zakljucaka mozemo da dodjemo?

1. Perverzna je i voli da gleda scene sopstvenog sekusalnog cina ili svoje lascivne fotografije.

2. Zeli to nekome da pokaze i time se eventualno hvali ili sta ja znam koji efekat zeli da izazove

3. Zeli da to prikazuje u javnosti.

Sva tri slucaja su potpuno bolesna bar iz mog ugla gledista i zato jednostano prostom logikom proizilazi da je ta devojka bolesna, bar u moralnom pogledu i zato takva devojka po definiciji nije ona koja moze da bude recimo moja devojka, cak i da je najbolja riba na svetu.

O ovom tipu ne mislim nista dobro sto je ovo postovao, ali kazem, jedina stvar koju nikada ne bih oprostio devojci to je prevara. Sve ostalo bih uz manje ili vise truda mogao ili bar pokusao da joj oprostim, ali ovo NE. Zato kazem da donekle ako se neke stvari za trenutak ostave po strani razumem ovog tipa i ako ga sa druge strane osudjujem i mislim da je to skroz jadno.

Ono sto je meni zanimljivo to je da se ovde oglasilo dosta devojaka i da ni jedna nije prokomentarisala nista u vezi toga da su slike ovde i dospele kao posledica toga sto ga e devojka prevarila. Kako ja to sada da protumacim? Da li je to precutno podrzavanje gore prikazane devojke ili je osudjujete cutanjem? Po meni to je mnogo veci greh nego slanje slika na internet.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ona,ako hoce tako da se slika to je njena stvar,sta sad,mozda ce sutra da bude debela domacica pa hoce sad da obelezi trenutke svoje sexipilnosti,dok se jos tako oseca!

Nju ne osudjujem jer ona se slikala u privatnom aranzmanu,i sto neko gore rece,bude li to video njen tata ili brat,ugasio je!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
Zanimljivo mišljenje svih devojaka. Ja kad bih se plašio miševa nosio bih svuda mačku sa sobom. Slike nisam ja slikao. Ono što sam ja snimao zasenilo bi Severinu. Ona prevaru smatra kao trenutak slabosti. Takve trenutke ima otprilike bar jednom dnevno. Brata nema, njen otac bi sigurno bio na mojoj strani. Uglavnom mi prete njene trenutne slabosti, naravno svaki dan drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Mozes kolko hoces ali neces dokle hoces

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
tema dobija oblik blasfemicne demagogije  Smile
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Hate is easy, Love takes courage
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
samo na osnovu ovih postova neko bi mogao da doktorira na psihologiji Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
samo na osnovu ovih postova neko bi mogao da doktorira na psihologiji Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Ljuti, bez uvrede ali sad si lupio i omalovazio profesiju psihologa....
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
objasni?
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.