Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naša devojčica  (Pročitano 35690 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
muskarcine Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
A sto tako mislite? Postenoj i vernoj devojci ovako nesto ako bi neko uradio ja bih prvi isao da ga bijem, ali ako je devojka neka koja gleda da te prevari na svakom koraku, ovo je najblaze sto je treba uraditi, stim sto bih ja bio dosta radikalniji u takvim slucajevima, jer izdaju bilo koje vrste NE PODNOSIM.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
Da ali i sam kaze da nije priznala,uostalom i da jeste to uradila to je nesto izmedju njih dvoje sto oni trebasami  da rasciste,a ne nesto sto on treba da siri po internetu,stvarno je jadno,ako to radi iz osvete ili neznam cega,da bi mu bilo lakse,samo sebe spusta na nizi nivo i nista nedobija... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
uuuuuu....Vrlo maco misljenje.... Ali ipak, ona je dopustila da je slikala neko od poverenja i u tom trenutku nije ni pomisljala da ce se njene slike negde pojaviti... Da li bi ti voleo svoju majku/sestru/devojku/zenu/cerku da vidis negde u slobodnim pozama? Ne verujem....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
Tad bi verovatno drugacije mislili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Koji si ti jad od muskarca kad nisi u stanju svoje probleme sa devojkom da resis sam sa njom nego se spustas ovako nisko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
I sad si ti muskarcina! :x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
auuu... ne daj Boze da ovo vidi brat ili tjale ili neko blizak toj devojci... jbao si jeza u ledja...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
mob
Siemens 
Ljudi u cemu je problem? Pa slike jesu malo slobodnije, ali to nije nista sto necete videti na najobicnijoj plazi ili bazenu.
Devojka je to verovatno i zasluzila, jer momci ne rade takve stvari bez debelog razloga  Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
VIdite ja sam dosta konzervativan po tom pitanju. Znaci ako bi mi devojka cak i pomislila da se slika u bilo kakvim slobodnom pozama, cak i sa mnom, to bi znacilo da je upravo potpisala raskid nase veze. Jednostavno osobine koje iskljucivo trazim kod devojke je da bude pre svega VERNA, onda patrijahalno vaspitana, jednom recju normalna, bar kako ja to dozivljavam. Sama cinjenica da ona ima potrebu ili zelju da se slika i snima neke filmove u slobodnim pozama, meni je dovoljna da sa njom vise nista ne zelim da imam, tako da sto se mene tice moze da se slika ali sa nekim drugim i na nekom drugom mestu.

Znaci ovo, hipoteticki govoreci, ne bi ni mogla da bude moja devojka, ali, opet hipoteticki govoreci, kada bi me devojka prevarila, ucinio bih SVE, ovo i mnogo gore i prljavije trikove, da je to sto je uradila proganja ceo zivot.

Mozda sam ja suvise ekstreman, patrijahalan, staromodan, ali ja se trudim da u ovoj celoj dzungli ostanem normalan i to u onom smislu kako ja dozivljavam tu rec.

Pade mi napamet jos nesto. Gledali ste onaj film Lepota poroka? Secate se kako su Crnogorci kaznjavali zene koje ih prevare? Za one koji mozda ne znaju, zena mora SAMA da umesi pogacu i stavi je na glavu, a muskarac je onda udara najvecim maljem po glavi i naravno ubija na taj nacin. To je u svakom slucaju KATASTROFALNO i nemoj neko da pomisli da se ja sa takvim metodama slazem, ali indikativno je to sto u to vreme broj zena koje su pomislile da prevare svog muza pokazivao u promilima, a danas broj onih koje nikada ne bi prevarile svog momka, muza se izrazava u istim tim promilima. Mislite o tome?

Jos nesto moram da kazem. Posto cete me sada verovatno proglasiti za muskog sovinistu ili sta ja znam kako vec da znate jos nesto. Nista bolje misljenje nemam o muskarcima koji varaju svoje zene, devojke. O njima mozda mislim i gore stvari, jer kao sto sam vec rekao po mom misljenju danas je teze naci postenu i vernu devojku koja te nece nikada prevariti nego Muslimana koji se krsti u dzamiji i onda kada muskarac koji ima tako nesto dragoceno pored sebe i isto to ne zna da ceni vec je vara, a nekako po definiciji takve dobre devojke se obicno uhvate nekim manijaka koji ih varaj gde stignu i sa kim stignu, takav muskarac je zasluzio da bude kastriran grickalicom za nokte.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.