Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 07:54:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Наша чуда  (Pročitano 33497 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
To sto je upravo receno. Ali desavaju se i ostvarenja molitvi kada nema realnih sansi da ce se nesto desiti. A kako ce se nekom desiti cudo izlecenja ili pak neko sasvim drugo kada neka osoba ne veruje u boga a po najmanje u cuda. Pa naravno nece mu se desiti jer on zivi u okovima materijalnog sveta i ne vidi dalje od njega i materijalnih stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
pa shto se tiche lechenja verom ,ona se deshavaju u svim svetskim religijama :od indijanaca-shamana ,preko budista,hinduista ,muslimana ,pagana ,hriscana ,veshtica ....chak i kod jevreja  Smile

pitanje je da li se to moze smatrati chudom ,ili prirodnom moci uma da ostvari kontrolu nad telom koja je veca nego shto se uobichajeno misli da je moguce . uopshte uzev,primeceno je da je ovakvo lechenje uspeshnije kod psiho-somatskih bolesti nego kod recimo chistih fizichkih poremecaja (npr slomljena ruka ili glava Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Zatvoren i zarobljen u materijalnom svetu a slep je ne vidi dalje od matematike, logike, filozofije. Ne znam sta da ti kazem. Cime se bavis, nauka ili tako nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Zatvoren i zarobljen u materijalnom svetu a slep je ne vidi dalje od matematike, logike, filozofije. Ne znam sta da ti kazem. Cime se bavis, nauka ili tako nesto.
Vi pokusavate da neke nematerijalne opsene prebaciti u realni prostor, u kome vladaju poznati zakoni. To ne ide.... Smile
Nauka je pokusala da sa dokazima objasni svijet oko nas. Uskoro ce  dati odgovor na sve. A sta teisti rade, osim mlacenja prazne slame ?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Vazna informacija za neke prisutne. Ja sam hriscanin, pravoslavac. A glupo je to dokazivati ljudima jer vera je u dusi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
ne znam shta si ti twinsco ochekivao - da se lechenje verom deshava samo kod hriscana (i to po mogucstvu pravoslavnih Smile) . verovatno bi se iznenadio kad bi chuo da i satanisti primenjuju neke slichne tehnike . u stvari , izgleda da cela stvar nema veze s izborom boga (ili bogova) vec sa kolichinom vere - tj sa usesredjenoshcu uma ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00

Odakle pravo da imenici filozofija das takav pezorativni smisao?

Ocito ti je velika nepoznanica, ista pa ne razlikujes materijalno od nematrerijalnog, fizicko od metafizickog, transcendentalno od transcendentnog...

Imas li, uopste, neku minornu predstavu, u svesti, kada se filozofija stvarala/ stvorila kao uzvisena nauka?

~Sta god da si hriscanin ili pravoslavac... Zasto mislis da je to "nekima" vazno?

Tj. kakvu razliku to saznanje stvara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49653
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
filozofija je sa jedne strane smor, a sa druge nephodna i važna nauka;

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
filozofija je sa jedne strane smor, a sa druge nephodna i važna nauka;

Ne znam da li da se  Smile, ili  Smile na ovu "izjavu"....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ja cu se, naravno,  Smile.

E, moj Magic... Da izgovorim, u tvom duhu.

Religija je sa jedne strane smor, a sa druge strane neophodna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 07:54:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.