Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 05:40:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Наша чуда  (Pročitano 33174 puta)
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson ne znam koji
Зато што сам за разлику од вас који сте монахе СПЦ видели само на ТВ,ја са њима   дружила тако да знам  њихове животне приче.Велика већина њих је факултетски образована и стварно не  разумем зашто они не би имали перспективу у свом послу већ су све на пустили и отишли у манастир. Па не иде то тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
ne znam sa kim si se ti druzila......mozda si naletila na 5-6 ljudi koji iz iskrene vjere u boga idu u manastir da se zamonase.....ali cinjenica je da isto tako vecina onih koji idu tamo nemaju perspektive za napredak u normalnom svijetu!!to nisam samo rekao ja nego cak ljudi koji su posjecivali manastire....sjetimo se ucitelja dositeja obradovica koji ga savjetuje!!!pa onda dostojevskog i svih ostalih da ih sad ne nabrajam!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Па не кажем ја да у житу нема кукоља али не можемо их изједначавати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Budimo realni, i zapitajmo se ko ide u manastire. Ljudi bez perspektive, koji jedino na taj način mogu da prežive. Postoje mnogo bolji načini da se utroši život i veliča Bog....
Ово је нај глупља реченица икада ,свих времена.
Ocito da ti i ja pod gluposcu ne mislimo na isto...
Glupo je, veoma je glupo to sto citav zivot ti ubogi ljudi uniste i provedu unutar nekoliko metara kvadratnih.... Smile
Veoma je glupo, veoma.... Smile Smile Smile ](*,
P.S
(naj gluplja se pise zajedno, cisto forme radi.......)
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 21:40:40 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
nemoj da lupetash toliko kad ne znash nishta o tome! to shto ti mislish da je uspeh biti filantrop, ili ostaviti neku umetnost u amanet bolje nego moliti se bogu, to je tvoje mishljenje iskljucivo! odakle ti ideja bre da ti ljudi nishta nisu mogli u zivotu, pa otishli da se mole ?

evo ti primer - oni koji u skoro svim sferama zivota nemaju uspeha, obicno prelaze u alternativu -

1.kriminal
2.oblacenje u jednom stilu muzike, kako bi se pobeglo od realnosti***
3.predaja nekom poslu, i ekstremna sebicnost, kako za fizicke stvari tako i psihicka sebicnost
4.narkomanija

a sve to zarad "prevare ambicija", kako bi se osetili da su ipak uspeli.

ja ne znam ni jednog ko je nesposoban, a ode da se moli bogu, eeeej, bre znash li ti koja psiha treba da bi bio monah, a ti pricash o nesposobnjakovicima ???

*** ovim sam mislio na ljude koji se oblace u metal, ili hip hop stilu, i sa 24, 25, 26 godina furaju taj fazon, kao neka nedokazana deca kreteni, i misle kako oni imaju "stav" jer su sad tako obelezeni

note - nazalost, takvi "fanovi" nemaju veze sa realnoscu, i ovim nisam kritikovao muzike, jer i ja slusham i metal i hip hop, ali ne pada mi napamet da pustim dugu prljavu kosu zbog toga, da nosim kosture na majcama, ili sa druge strane da nosim bokserice, i isped njih 15 sentimetara pantalone ... sa sve bandanom na glavi
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
nemoj da lupetash toliko kad ne znash nishta o tome! to shto ti mislish da je uspeh biti filantrop, ili ostaviti neku umetnost u amanet bolje nego moliti se bogu, to je tvoje mishljenje iskljucivo! odakle ti ideja bre da ti ljudi nishta nisu mogli u zivotu, pa otishli da se mole ?

evo ti primer - oni koji u skoro svim sferama zivota nemaju uspeha, obicno prelaze u alternativu -

1.kriminal
2.oblacenje u jednom stilu muzike, kako bi se pobeglo od realnosti***
3.predaja nekom poslu, i ekstremna sebicnost, kako za fizicke stvari tako i psihicka sebicnost
4.narkomanija

a sve to zarad "prevare ambicija", kako bi se osetili da su ipak uspeli.

ja ne znam ni jednog ko je nesposoban, a ode da se moli bogu, eeeej, bre znash li ti koja psiha treba da bi bio monah, a ti pricash o nesposobnjakovicima ???

*** ovim sam mislio na ljude koji se oblace u metal, ili hip hop stilu, i sa 24, 25, 26 godina furaju taj fazon, kao neka nedokazana deca kreteni, i misle kako oni imaju "stav" jer su sad tako obelezeni

note - nazalost, takvi "fanovi" nemaju veze sa realnoscu, i ovim nisam kritikovao muzike, jer i ja slusham i metal i hip hop, ali ne pada mi napamet da pustim dugu prljavu kosu zbog toga, da nosim kosture na majcama, ili sa druge strane da nosim bokserice, i isped njih 15 sentimetara pantalone ... sa sve bandanom na glavi
u sto pm. Smile Smile Smile

i treba imati posebnu psihu da bi bio monah.....nije lako odluciti da citav zivot provedes na 100 metara kv.!!!sto se tice tvog slusanja muzike.....ne razumijem kako mozes da slusas hip-hop i metal jer su ta dva pravca skoro potpuno suprotna!!!ja slusam metal i nosim dugu kosu.......i ne vidim zasto duga kosa mora biti prljava?!?znaci da bi sve cure trebale imati prljavu kosu!!! Smile Smile Smile
ocigledno i ne shvatas metal.....osnova metala je bunt!!!prema drzavi ili postojecem uredjenju ,zivotu itd.mozda je to i najveci razlog sto je metal satanizovan od strane drzave!!!posto crkva pomaze drzavi tj. one rade u simbiozi pravi metalac koji shvata o cemu se radi tesko da ce ici u crkvu stalno!!!mozda ce vjerovati u boga ,ali ne onog koga crkva gura...sto se tice monaha pricas napamet jer je ocigledno da sve sto znas o njima znas iz novina!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
eeeej, bre znash li ti koja psiha treba da bi bio monah, a ti pricash o nesposobnjakovicima ???
Treba imati vrlo ruiniranu psihu....
Sta se postize time sto citav zivot provedes u kavezu?
Koje koristi ima objekat kome se mole od toga?
Koje koristi imaju ti monasi?
Koliko je taj izbor stvarno njihov, a koliko nametnut od strane sredine, neispunjenih i nezrelih ambicija njih i njihove porodice?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Molim te reci mo koliko  si monaha za svog zivota upoznao.Nisu oni vezani lancem za manastir niti im iko brani da odu. Niti se monah postaje tako lako niti te neko moze na to naterati.Treba da prodje iskusenicki period od naj manje 3 godine  da bi se neko zamonasio i pre toga mora da ide na razgovore sa Episkopom ili igumanom ili nekim svojim duhovnikom koji mu daje preporuku ,t.j. dali je ili nije spreman za manastir.Ne smatram ja da su svi svestenici ili monasi cvece ali nemozemo ih sve trpati u isti kazan .Neko se zamonasio iz iskrene ljubavi prema Bogu(najvise je takvih) a neko iz samo njemu znanih razloga.Druga stvar niko ne odlazi u manastir radi koristi.Nema tu nikakve koristi niti ce je ikada biti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
to ti mislis....... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
 Sto ti mislis suprotno?Ja govorim iz iskustva.KaKve koristisu imali monasi koji su se monasli  50-60-70-80 godina.To sto su ih izvlacili iz manastira i tukli po ulici.To sto su im oduzimali zamlju i trovali stoku.Razumem kada neko kaze da su svestenici imali i imaju koristi od poziva kojim se bave ,ima onih koji naplacuju debelo,ali kao sto rekoh u svakom zitu ima kukolja.Ali kakve koristi imaju monasi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 05:40:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.