Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 13:28:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narodnjak  (Pročitano 978 puta)
03. Maj 2006, 15:09:07
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
"Srbijom će vladati koalicija u kojoj ćemo biti Koštunica, Velja Ilić, Verko Stevanović, jedan gospodin iz Raške oblasti i ja"

Dragan Marković Palma, predsednik opštine Jagodina i lider stranke Jedinstvena Srbija, u intervjuu za Kurir najavljuje nastavak saradnje sa DSS na predstojećim lokalnim izborima u Boru i ubedljivu pobedu "narodnjačke koalicije" sa Koštunicom na čelu "od Smedereva i Preševa" i na republičkom nivou. Palma tvrdi i da nema nikakve veze sa ubistvom novinara Milana Pantića i dodaje da je laž o njegovoj umešanosti u taj događaj svojevremeno lansirao Vojislav Šešelj.

Da li je tačno da ste bili nezadovoljni pisanjem Milana Pantića i da ste mu pretili zbog toga?
- Pantić nikad nije negativno pisao o meni. Nijedno slovo. Bio je veoma korektan novinar. Tu laž je prvi plasirao Vojislav Šešelj u Skupštini Srbije. Tužio sam ga zbog toga, ali sam povukao tužbu kad je otišao u Hag. Žao mi je što ubica nije pronađen, ali se nadam da će se kad-tad saznati ko je ubio i njega, i Ćuruviju, i Duška Jovanovića.

Zašto TV Palma plus, čiji ste vlasnik, nije konkurisala za dobijanje nacionalne frekvencije? Da niste možda znali kako će se sve ovo završiti?
- Nisam konkurisao za nacionalnu frekvenciju, jer je mnogo skupa. Konkurisaću za regionalnu i nema razloga da je ne dobijem, jer ispunjavam sve uslove. Palma plus je najobjektivnija televizija u Srbiji. U našem "Dnevniku" možete videti sve političke partije, i poziciju i opoziciju. "Dnevnik" Palme plus ima više priloga od svake beogradske televizije.

Možda ste tako samouvereni zbog dobrih odnosa sa Koštunicom i njegovim DSS, sa kojim ste išli na lokalne izbore u Kruševcu.
- Nisam išao sa Koštunicom, nego sam podržao njegovog kandidata zato što je obećao da će sprovoditi program koji ja sprovodim u Jagodini. Politička saradnja nema veze sa televizijom. Ja sam dobar i sa Đilasom, i sa Tadićem, i sa Tomislavom Nikolićem i Vukom Draškovićem. Neću reći da smo prijatelji, ali čujemo se bar jednom u deset dana. Oni su gostovali na Palmi plus kada nigde nisu mogli da se pojave.

Da li na republičke izbore idete zajedno sa DSS? Analize govore da bi DSS u koaliciji sa vama i Veljom Ilićem sigurno pobedio u Šumadiji i Pomoravlju.
- Nemojte da me potcenjujete. Pobedićemo svuda od Smedereva do Preševa, levo i desno od autoputa po 100 kilometara, a ne samo u Šumadiji i Pomoravlju. Velimir Ilić, Koštunica, Verko Stevanović, jedan gospodin iz Raške oblasti koga neću imenovati i ja.

Da li je taj gospodin Sulejman Ugljanin?
- Vi pogodite o kome se radi.

Zar vam radikali nisu ideološki bliži od DSS?
- U Srbiji se više ništa ne radi zbog ideologije. Koalicije se prave iz interesa. Pogledajte samo SPS i SPO. Svakog dana se napadaju, a onda zajedno glasaju u Skupštini. Naš narod ne zna šta je levica, a šta desnica. Kad kažete levica, svi pomisle na JUL. Samo je DS sve, i levica, i desnica, i pozadina, gde god nešto zatreba - tu su.

Kako komentarišete ubistvo Vojislava Jekića, ključnog svedoka na suđenju Arkanovim ubicama?
- Ako je Jekić ubijen zato što je bio svedok, onda se ubice grdno varaju da će se izvući, jer sud ima njegove izjave, koje i dalje vrede. Nažalost, ništa se u Srbiji nije promenilo od 2000. godine. Moramo da pooštrimo zakon i da policija, tužilaštvo i sud dobiju veća ovlašćenja.

Da li vi strahujete za ličnu bezbednost?
- Ne. Nemam ni obezbeđenje. Ako radite pošteno, nemate razloga da se plašite za bezbednost. Sam šetam, srećem se sa građanima, obilazim sela. Treniram stalno, pun sam snage i nemam razloga za strah.

Zoo-vrt u Jagodini od Vidovdana

Politički protivnici vas optužuju da se ponašate kao neprikosnoveni šerif u Jagodini.
- To nije tačno, dajte mi ime onog ko to kaže. Jedini sam predsednik opštine u Srbiji koji je posle godinu dana rada, na mitingu, javno, narodu podneo račune. Deset hiljada ljudi podržalo je taj izveštaj. Tako nešto nigde u Srbiji nije urađeno: 22.000 ljudi besplatno koristi gradski prevoz, opština deli besplatno lekove, a funkcioneri ne koriste opštinske automobile nego se u njima bolesnici voze u Beograd. Započeo sam sa izgradnju zoološkog vrta, koji će biti otvoren 28. juna. Vuk Bojović će nam pokloniti životinje, imaćemo osamdesetak životinjskih vrsta, sve od tigra do lava.

Penzioneri, a tigrovi

Vaša opština daje po 8.000 za svako novorođenče. Da li je to povećalo natalitet u Jagodini?
- Mnogo manje ljudi umire otkako smo mi došli na vlast. Ako ništa drugo, ljudi se manje sekiraju. Baš ovih dana besplatno šaljem stanovnike dva sela starije od 70 godina u Vrnjačku banju. Daću im majice mog Kik-boks kluba "Palmini tigrovi", pa kad se pojave tamo, da svi kažu: "De ste, tigrovi".

Izvor: Kurir / (M. B.)
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Jos samo kad bi izgradio aerodrom u Jagodini...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
palma nije bukva, al je ipak drvo. drvo je drvo. pravi tigrovi, eh to je ludnica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 13:28:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.