Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narodna pravda/Linč (тема није за децу и осетљиве)  (Pročitano 25468 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Bez namere da umanjujem ili nipodaštavam to iskustvo koje si ti imao,i to neko znanje koje si stekao tad,ali...  da je to lažnjak i lutka kako ti kažeš, ne bi njega jurila onomad cela Kanada, Interpol i Nemačka policija i ne bi bilo pokrenuto nekoliko optužnica protiv njega.

Šta, ispada da su na foru naseli : likovi sa samog sajta,koji svakog dana gledaju slične grozote i razlikuju pravo od lažnog ; Kanadska policija, sa svojim forenzičarima i patolozima; Interpol  i još i Nemačka policija...?

Pa,baš i ne bih reko.

Uostalom,evo, ja sam upravo na netu potražio nešto o takvoj tvrdnji ( luka magnotta fake video) ,i aj da sam dobio makar jedan rezultat,odnosno link u kome neko kaže da je to lažnjak... al nisam dobio ni taj jedan.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 00:00:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
U stvari,šta i ja razglabam...  Smile  Smile

On June 5, 2012, a package containing a right foot was delivered to St. George's School and another package containing a right hand to False Creek Elementary School in Vancouver. Both schools opened as normal the following morning.It was confirmed that both packages were sent from Montreal.

On June 13, the four limbs and the torso were matched to Lin Jun using DNA samples from his family.On July 1, his head was recovered at the edge of a small lake in Montreal's Angrignon Park after police received an anonymous tip.

Lin's body was cremated on July 11 and his ashes were buried on July 26 at Notre-Dame-des-Neiges cemetery in Montreal.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 00:03:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Tel.Me Your.Number
Burazeru, telo kad crkne krv prestaje da teče, a posle određenog vremena se zgruša Smile

Na klipu je žrtva živa a već u sledećoj sceni se ne pomera i ima više uboda u predelu stomaka. Ko zna koliko je prošlo vremena od ubistva do komadanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
HTC Sensation
Nemoj bre da se zezate,snimak nazalost nije fejk...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
HTC One
Pa dobro, majku mu, zar je moguće da je neko poverovao u OVO !

Pa dobro, majku mu, zar je moguce da nisi procitao da nisam odgledao video?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Лејзер, лепо си објаснио.

Кад је неко мртав нема тешког крварења.

Срећа у овом злу је да је лик већ био мртав када је Магнота кренуо са мрцварењем почев од убадања у стомак(пре тога му је пререзао врат и убио га).

@Hkj
Ја те капирам кад осуђујеш Best Gore, требало би међутим видети ширу слику..

-Нама је мозак 24/7 на прању од лажљивих медија где се убице скривају под иницијалима, педофили и силоватељи исто тако;  На BG приказују им се фаце, пуна имена и презимена, све.
 -Приказују се монструми онакви какви јесу; Сајт је изразито против аутоцензуре или како се то популарно зове "Политичка Коректност". Има још доста тога, тренутно не могу даље јер имам обавеза али писаћу још..
 У сваком случају Best Gore је мени око много тога отворио очи.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
HTC One
Nema ovde govora o politickoj korektnosti vec o izopacenosti. Kakvo bre otvaranje ociju? Zivis u Srbiji koja je prosla kroz ratove, gde si na TV mogao da odgledas najsurovije prikaze mucenja ili mucenih i ubijenih kakve ces tesko naci i na tom bolesnom sajtu... da ne pricam sta se sve desava svakodnevno ispred nasih ociju... i sad mi treba internet stranica koja postavlja bolestine i okuplja bolesnike koji navodnoi gledaju iz nekog viseg cilja.  Smile

Kada redovno gledas ovakve stvari tu nema govora o nekoj svrsi osim zadovoljavanja nekih neobjasnjenih poriva... ajde da zaglavis na nekom klipu preko linka, nesto te bas zainteresuje kao prica (moze da se desi, da ne budem iskljuciv), ali posecivati redovno ovu i slicne stranice u potrazi za novim krvolocnostima je prosto veoma losa opsesija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Jednog dana dodjes u neku real situaciju i prodje ti kao flesh neki klip, uzmes machetu i ojsa  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
HTC One
Da, nisam gledao iz tog ugla... ovo je u stvari vodic za samoodbranu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
@Hkj
Ја те капирам кад осуђујеш Best Gore, требало би међутим видети ширу слику..

-Нама је мозак 24/7 на прању од лажљивих медија где се убице скривају под иницијалима, педофили и силоватељи исто тако;  На BG приказују им се фаце, пуна имена и презимена, све.
 -Приказују се монструми онакви какви јесу; Сајт је изразито против аутоцензуре или како се то популарно зове "Политичка Коректност". Има још доста тога, тренутно не могу даље јер имам обавеза али писаћу још..
 У сваком случају Best Gore је мени око много тога отворио очи.

Nisam znao na koga je Runner u ovom postu mislio. Pošto nisam pratio temu ranije, ja sam steko utisak da misli na sam sajt i ljude koji uploaduju na njega i na ljude koji takva dela izvršavaju,te sam njih i kritikovao i osuđivao u onom mom postu.

Inače,i slažem se i ne slažem se s tvojim stavom o ovome,ali ostaviću tu diskusiju za drugi put. A za sad ću samo reći da sam primio k znanju šta si mi napisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.