Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narodna pravda/Linč (тема није за децу и осетљиве)  (Pročitano 25493 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Лопове мрзим из дна душе Smile

Упап
Ово није "егзистенцијални" лопов, овај је упао некоме у кућу и крао, тако нешто.

Не знам да ли примећујете да качим само доказане случајеве криминала-никако материјале о којима се мало или уопште не зна.
 Такође, не качим случајеве где је лик ћапио неколико кромпира или козу или ћебе и сл. па прошао врло гадно, чак ми је веома жао. Не качим линч ради линча(кога има за десет страница у старту). Ја говорим о дрским криминалцима, бахатим разбојништвима и такве материјале постављам. Само такве ствари ћу качити а понављам, ово је селектовано, има доста тога што није правично али признајте, добре батине су одлична превентива против кримминала. Немој да се лажемо.
 Пребијање криминалаца понављам-јесте одличан метод за одвикавање од злих дела.
 Више пута сам нагласио да сам против садистичког иживљавања човека који већ лежи(највеће *ичке кад се бију газе човека који је на поду, немоћан) пребијен до изнемоглости.

Ако мисли неко да ми држи моралне придике о људскости, нек се сети колико бахатих лопова у Србији прође некажњено настављајући да се бави криминалом а да су пре тога добијали прилично опаке и гадне батине, доооооооообро би, врло добро и полако размислили да ли ће да се баве криминалом и даље, па макар и добили благе казне Wink .
 Ја не причам о гладнима који краду из продавница, ја причам о насилницима, силоватељима и педофилима којима никаква казна не помаже да се промене већ само бол коју ће осетити. Јеси насилан? Е па онда брале, има да осетиш на својој кожи.
pazi kad kapiram da imaš problem kad su lopovi u pitanju,to kapira svako ko zna da traži nošu kad mu se piški i kaki,nakon ove teme i postovanja video materijala,koji oslikava ništa drugo do ljudsku pravu prirodu,prirodu čak goru od životinjske.ne razumem u čemu je štos kada se neko mrcvari? kapiram,da je neko zaslužio da bude ubijen zbog počinjenog nedela,ali da se isti mrcvari,kida,pali...itd. ne vidim ništa dobro,edukativno...pa čak i efektno?
nećeš verovati,ali nema gore kazne kada nekoga svedeš na ceoživot u četri zida,tada život postaje problem,mora,mučenje...svaki sat proveden u takvoj izolaciji postaje pakao. mrcvarenje živih stvorenja je ništa drugo do bolest.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Може бити међутим, узми у обзир да у многим земљама влада ужасна корупција која доводи становништво до лудила јер судови пуштају криминалце који их подмићују. Судије дају бесмислено ниске казне па има вишеструких повратника(дешава се и код нас, ми смо једна од тих банан земаља)..
 Знаш случај банде која је харала негде у неком селу у Африци, у некој забити где су упадали у куће, пљачкали, убијали све што у истим мрда и сејали страх месецима. Молили су надлежне, звали полицију милион пута и ником ништа а онда након једне од њихових пљачки сви су се удружили и гонили их док их нису ухватили. Можда си читао овде о томе, изкидали су их на комаде, нико наравно није преживео.

Да нису требали да их одведу на одмор, у затвор? Матори...

Постоји случај негде из Азије(заборавих место) где су пирати убијали рибаре након пљачке бродића и чамаца и то много њих, месецима.. Њих око 13 комада ухватила је полиција и довела на обалу где су их од исте отела гомила разјарених колега рибара који су их ту све на месту поубијали. Јбг брате, шта је требало, да дозволе да гамад са рукама умазаним крвљу до лаката, са преко 15 убијених колега оде у затвор да одмара?  Smile

Олош који сеје семе зла-од зла треба и да оде. Ништа бољу судбину није требало да доживи ниједна мрцина, ни Чарлс Менсон, ни Тед Банди, ни Брејвик који(узгред) има компјутер, третану и купатило које је величине просечне собе.. Зар је то казна? Зар је казна да једном серијском убици дајеш 3 оброка дневно, воду у неограниченим количинама, собу, разоноду?
 Што рече Де Ниро у "Goodfellas": "What's the world becoming to!?" Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2013, 13:46:53 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94

Уживајте у слатком линчу овог гмаза.

moja reakcija na gore napisano

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
nasilje ne donosi nikome ništa dobro,ma koja ideja da stoji iza cilja.brutalnost,tipa javnog linča,kao i oduševljavanje nad sudbinom tih nesrećnika u svakom smislu,za mene nema nikakvu težinu. da pojasnim,uhvatio si ubicu, nekoga ko je uzeo život,nekome tvom ( daleko bilo ) u situaciji si da odlučiš o njegovom životu ili smrti. odlučuješ da mu oduzmeš život,uradi to,ali na način,na koji nećeš svojim činom nad ubicom,izazvati kod drugih zrno sažaljenje,ali ni zrno! onog momenta,kada od krvnika svojim postupcima,izazvanom mrvom sažaljenje napraviš mučenika,sve gubi smisao,ali sve!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
  Објасни то жртвама линчованих бандита...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Tel.Me Your.Number
Malo sikiranje drumskih reketaša.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Tako se to radi, kratko ali jebitacno  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
  Јебитачно да али бих волео да је дуже, да се вуку као црви по поду, да рикњавају од болова ок? Е, то је метода одвраћања, врло ефикасна.
  Увек се сетим Мексичких нарко картела и њихових ратова јбт...Ту нема преваспитавања кад те ухвате, добијаш карту у једном правцу за пакао а бол на тоне ти је загарантована... Њима дати ове рекеташе али им скренути пажњу да их не убију и не направе биљке од њих већ само да их испребијају добрано. Ово мало акције пута десет; Е то треба тим гангстерима, да осете бол коју стварају сами Wink
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
 Ok, ево новина..

Одвратни матори гмаз улази у радњу са пиштољем, вероватно лажним(постављач каже "BB gun", не знам шта конкретно мисли али претпостављам да је лажан), покушава да уплаши искулираног продавца који се опуштено сагиње и испод пулта узима своју утоку, праву Smile

Након што га је продавац спуцао пар пута матори гмизавац бежи али га плави гицани хватају мало касније.
http://www.prochan.com/view?p=d0d_1374001441

Овај ми је од омиљенијих, недостаје једино добар линч али то се од цивилизованих људи не очекује.
 Два црна црнца улазе у радњу и прете свима, замаскирани као у пљачкама из јебених Спајк Ли филмова.
 Мајмунски покрети, гигање и creeple walk и БАМ!

бејзболка директно у главу. Нига није знао шта га је снашло. Његов ортак се изгубио... Лепо
http://www.prochan.com/view?p=3ca_1373568166
Да је ово било обрнуто, тј. да су два белца упала да пљачкају црнце живи не би изашли одатле јер џунгла је јака у њима.

------------
Бонус видео
-Лик изгубио око 5000 долара на апаратима а онда се вратио сас сикиру и излупао све апарате Smile

Освета Smile
http://www.prochan.com/view?p=c5b_1374346050

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Tel.Me Your.Number
Pokušavam da nađem onog crnju sa lažnim pištoljem koji pljačka Mek ili šta već, iza njega lik vadi pištolj i upucava ga u grudi Smile

I dok sam to tražio naletim na ovo.

http://www.bestgore.com/torture/mcdonalds-employee-attacked-ghetto-bitches-retaliate-golf-club/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.