Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narkomanija ~ Vrste droga I njihove posledice  (Pročitano 178132 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pusite heroin na foliju. jebo thc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav je smisao!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 95
Belaj,brate belaj!Kako god...na foliju,rokanje,snifanje,sve je isto,posledice velike i trajne,sa cestim smrtnim ishodima,ili dozivotnim invaliditetom,kako na psiho,tako i u fizio...smislu!!!
IP sačuvana
social share
Zaboravi proslost,trpi sadasnjost,misli na buducnost.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

C H U K A M P O K E Y B O A R D

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Siemens C72
Oko nauku kako????
Da kazemo lepo konkretno,sta vi koristite????

Ja se radim sa crackom,tj.crackujem se ko igrica i mnogo mi je lepo!!!
IP sačuvana
social share
Bolje tisucu godina ziveti kao milijunas , nego jedan dan kao siromah!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja mslim da mladi najcesce koriste razne vrste stimulansa misleci da ce tako pobeci od ove surove realnosti,oni uzimanjem tih opijata polako se zatvaraju,grade oko sebe zid i zive u nekom svom svetu. cesto dolazi do gubitka moralnih vrednosti,gubitka identiteta,oslabjene memorije,agresivnosti i potpuno otudjenje od svih i svega. najcesce su to deca koja su bez roditelja ili deca imucnih roditelja kao i labilne i neizgradjene ko licnost osobe. sve droge su opasne i jako stetne,nemoj te biti u zabludi da postoji manje stetna ili slabija droga. Svaka ubija na svoj nacin i fizicki i psihicki,jer uzimanjem tih supstanci dolazi do prekida kiseon9oka u mozgu i zato se uzivaoci droge osecaju tako lepo jer nemaju dovoljno kiseonika u mozgu. jako sam razocarana zato sto ima jako malo ljudi koji su obavesteni o narkoticima,treba danas svaki covek da zna kakvo je to zlo i da se odrzavaju sto vise predavanja i akcije u vezi ove teme,jer nazalost danas je veliki procenat narkomana a sto je najgore to su uglavnom deca i to sve najvise zbog roditeljske neobavestenosti a i bog toga sto roditelji danas decu uopsyte ne kontrolisu niti postavljju granice a verujte mi da bi trebalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Navedeni citat se odnosi na marihuanu:

EFEKTI AKUTNE UPOTREBE DROGE:
- crveni jastučići ispod očiju,
- proširene zenice,
- spušteni kapci,
- zakrvavljene oči,
- nekontrolisano smejanje,
- loša kordinacija pokreta, što često dovodi do povređivanja.

Izvor: Svet Zdravlja
  Što često dovodi do povređivanja... AAAahhhhhaaahhhhhaaaaaa  Smile  Smile Ma da...
    Znači....uključujući sebe, znam gomilu koja je zaradila misteriozne masnice u pijanom stanju, ali ovo.... hahahahaaah  Smile  Smile 
  @ Electrogirl..verovatno imaš 15 i manje godina. Ne izigravaj stručnjaka. Naročito ne s tom pričom koju si čula za kiseonik u mozgu. Btw, suprotno od tvoje priče, kad imaš xtra dotok kiseonika u mozak, osećaš se high
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 16:55:37 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Svakako ne drogama. Znaci pre nego sto napunis 22 godine (do tad se sredis u mozgu) ne smes ni da probas drogu. Ako uvatis da kozumiras ko klinac vece su ti sanse da se navuces (mislim na travu, onda logicno ide sve jace i jace  - znam po likovima iz kraja). Nema nista lose u tome kada odes sa drustvom u necije selo, vikendicu ili plac ili neka zurka; pa se uz alkohol nesto i popusi. Posto se to radi 1 mesecno ili redje to zaista nije strasno. A jednom nedeljno ili 2x u nedelji (bilo kakva ucestalost) to je pocetak problema.
IP sačuvana
social share
ovo je moja shkola virtus.edu.rs
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

It's Better To Burn Out Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 15639
Zastava Negotin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6131
Dragi S F, ako ti je za ovo trebao tekst iz novina...onda nemam reči. Koliko ti uopšte imaš godina(mrzi me da zevam u podatke o Tebi) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 15639
Zastava Negotin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6131
Svakako ne drogama. Znaci pre nego sto napunis 22 godine (do tad se sredis u mozgu) ne smes ni da probas drogu. Ako uvatis da kozumiras ko klinac vece su ti sanse da se navuces (mislim na travu, onda logicno ide sve jace i jace  - znam po likovima iz kraja). Nema nista lose u tome kada odes sa drustvom u necije selo, vikendicu ili plac ili neka zurka; pa se uz alkohol nesto i popusi. Posto se to radi 1 mesecno ili redje to zaista nije strasno. A jednom nedeljno ili 2x u nedelji (bilo kakva ucestalost) to je pocetak problema.
Ma ne da je početak problema, nego si već Smile u problemu. Ljudi, ja jedva izvukla živu glavu-da nisam rodila dete...ne znam...čak je i posle bilo malo frke. Sada samo cigare i kafa-od pića obična,negazirana voda. I zdrava hrana Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Ma nemate vi pojma.. prestanite da pricate urbane legende  Smile  Smešne su te odredbe ,tipa 22 godine i jednom mesečno itd. I standardne priče , kao, počinje se s vutrom , završava na heroinu....Kao što i svaka droga ima svoj fazon, neke čak i ne dovode do zavisnosti, štete na različit način. Ono "22", ne znam odakle taj podatak, ali, gde piše da se sa 22 središ u mozgu? To je individualna stvar, stvar adolescencije pojedinca, pitaj nekog psihologa. A alkohol je, znači, ok da piješ pre 22? Bez obzira što može lakše da dovede do zavisnosti?
       Ovo su suviše površni zaključci. Da ne pričam o tome što se zbog zajedničkog naziva "droge", u isti koš trpaju dijametralno različite vrste supstanci.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 15639
Zastava Negotin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6131
tema je glupa-odoh! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.