Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narko-bos kupio hiljade hektara oranica  (Pročitano 44434 puta)
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Ocigledno ih zejebali ameri, niko ga nebi dirao da ga nisu oni provalili...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2010, 19:59:43 od trip tripuje »
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma kakvi Ameri hahahah Nije hteo da radi sa BiA-om i BIA ga klepila po usima nista jednostavnije Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15

Шарић узбуркао црногорски парламент
Дарко Шарић налази се у Црној Гори, тврди лидер Покрета за промене Небојша Медојевић
Одбор за одбрану и безбедност Скупштине ЦГ саслушаће министра унутрашњих послова и директора полиције (Фото Н. Ђурић)

Од нашег сталног дописника
Подгорица, 7. фебруара –  „Случај Шарић”, који већ данима заокупља пажњу домаће али и међународне јавности, добиће средином овог месеца епилог пред Одбором за одбрану и безбедност Скупштине Црне Горе, за када је заказано контролно саслушање министра унутрашњих послова Ивана Брајовића и директора полиције Веселина Вељовића.

Пљевљак Дарко Шарић нашао се на црвеној потерници Централног бироа Интерпола из Београда због сумње да је организовао кријумчарење више од две тоне кокаина из Јужне Америке у Европу. Од тада, у Црној Гори, првенствено у његовим родним Пљевљима, не престају полицијске потраге, које до сада нису дале резултата. Заједно са Шарићем на потерници је био и његов суграђанин Горан Соковић, кога су у петак ухапсили полицајци пљеваљског Центра безбедности.

На седници скупштинског Одбора за одбрану и безбедност договорено је и да би Вељовић и Брајовић до 12. фебруара требало да доставе писану информацију, како би се чланови упознали „са њиховим ставовима везано за случај Шарић”.

Одбор, међутим, није прихватио иницијативу председника Покрета за промене Небојше Медојевића који је тражио да се осим Брајовића и Вељовића саслушају и Врховни државни тужилац Ранка Чарапић, директор Агенције за националну безбедност Душко Марковић, те директор Управе за спречавање прања новца Предраг Митровић.

Медојевић је казао да је, према његовим информацијама, Шарић у Црној Гори, а да је повод за иницијативу ПзП „континуитет неуспеха црногорских државних институција у борби против организованог криминала”.

„Ту се не ради само о безбедносном проблему и раду полиције, већ о политичком проблему, а може се рећи и државном. Има индиција да су неке особе, за које постоји основана сумња да су били организатори једне од највећих криминалних група у Европи, имале логистичку подршку државних институција”, казао је Медојевић на седници Одбора. У ПзП, према његовим речима, сматрају да парламент треба да „искористи максимум капацитета које му даје Устав и Пословник, и индиције о повезаности организованог криминала са са врхом власти и државним институцијама провери и испита”.
„Нажалост, држава Црна Гора је гарантовала безбедност особи осумњиченој за кријумчарење наркотика против које се води опсежна међународна истрага, стајући иза њега као да има неку посебну важност”, рекао је председник ПзП. Он такође сматра да би на Анкетни одбор требало позвати премијера Мила Ђукановића, који би требало да одговори „да ли има снаге, храбрости, моћи да покрене акцију за борбу против организованог криминала који је ушао у његово двориште”.

Члан Одбора за одбрану и безбедност из Социјалистичке народне партије Василије Лалошевић сматра да би требало, осим Медојевићеве, прихватити и иницијативу Социјалдемократске партије о контролном саслушању Вељовића „поводом активности на лишавању слободе лица за којима је расписана међународна потјерница”.

„Када имате више безбедносних служби које оперишу у Црној Гори, Агенцију за националну безбедност која то све зна, веома је лако да утврде где су лица за којима је расписана црвена Интерполова међународна потерница”, истакао је Лалошевић. „Уколико то не знају у АНБ-у, требали би, као што то раде све полиције и безбедносне службе у региону, да консултују колеге које су ту или на нерезиденцијалној основи или званично.”

Представник владајуће Демократске партије социјалиста Тарзан Милошевић тврди да нико из владајуће партије не бежи од добијања правих информација о „случају Шарић”. „Мислим да би прво требало добијемо одговор од Брајовића, а да после позовемо Вељовића да се он изјасни о томе. Све друго би било обртање реда ствари”, оценио је Милошевић.

Новица Ђурић

---------------------------------------------------

Радисављевић: Тражићемо изручење Соковића

Специјално тужилаштво у Београду још није званично обавештено да ли је Горан Соковић у Црној Гори ухапшен по Интерполовој потерници коју је за њим расписала Србија, изјавио је јуче специјални тужилац Миљко Радисављевић. „Уколико је ухапшен по нашој потерници, ми ћемо сигурно тражити његово изручење”, истакао је он, остављајући могућност да је Соковић могао да буде ухапшен и по неком другом основу, а не по српској потерници.

Радисављевић је подсетио да је Соковић црногорски држављанин, за којим је Специјални суд у Београду расписао је потерницу због сумње да је заједно са Дарком Шарићем организовао криминалну групу која се бавила трговином наркотицима.

Танјуг

Новац од кокаина прали куповином земље
Хапшењем адвоката Србија ударила на имовину Дарка и Душка Шарића за које се претпоставља да су постали водећи „латифундисти” на овим просторима

Власти Србије јуче су удариле на капитал Дарка Шарића, главног осумњиченог за шверц 2,1 тоне кокаина заплењеног у Уругвају. Први корак у одузимању имовине вредне више од сто милиона евра направљен је хапшењем адвоката Радована Штрпца, његове супруге Дубравке и извесног Стевице Костића из Новог Сада. Њих троје су заправо осумњичени да су новац стечен криминалним активностима Шарићеве групе инвестирали у предузећа у Војводини. Радован Штрбац је бранилац Дарка Шарића и као његов заступник присуствовао је претресу Шарићеве виле на Татарском брду.

У оквиру истраге јуче је приведен и познати бизнисмен Миле Јерковић, али је он после саслушања пуштен на слободу, јер је пристао да сведочи о контактима са Дарком Шарићем.

Како је финансијска истрага досад утврдила, Дарко Шарић постао је претходних година власник неколико хиљада хектара ораница у Војводини. Земљиште вредно милионе евра „пљеваљски дон” купио је од Милета Јерковића, званично трећег аграрног велепоседника у Војводини. Наше власти сада верују да је место „трећег латифундисте” заузео Шарић, јер је осим од Јерковића, земљу куповао и од других земљопоседника. Преговоре о куповини Јерковићевих ораница, за Шарића је водио сада ухапшени новосадски адвокат Радован Штрбац.

Јерковић је, иначе, од 2006. до 2008. године купио пољопривредна предузећа „Бачка” – Сивац, „Пољопривреда” – Сента,  „Млади борац” – Сента,  „Алекса Шантић”,  „Јединство” – Гајдобра, „Мала Босна” – Гајдобра,  „Граничар” – Гаково. Интересантно је да је већину ових газдинстава Јерковић изгубио због неизмирених обавеза, а акције ових предузећа затим су дате на продају преко београдске берзе. Према подацима Агенције за привредне регистре, фирма „Јединство”, коју је Јерковић изгубио, тренутно се води као отворено акционарско друштво са новчаним капиталом од 4.850.838 евра и неновчаним од 284.531 евра. Као в. д. директора уписан је Душко Раковић, а као прокуриста Радован Штрбац.

Сумња се да су већину ових предузећа под своју контролу ставила браћа Шарић. Посебно се сумња да су Шарићи преузели имовину Пољопривредног добра „Бачка” из Сивца. Јерковић је ову фирму, која поседује 5.000 хектара земље, својевремено платио више од милијарду динара.

Истовремено постоје подаци да је Шарић исплаћивао Јерковића искључиво у готовини и то у вили на Татарском брду у Новом Саду. У ту вилу Јерковић је увек одлазио искључиво на телефонски позив адвоката Радована Штрпца.

Наши саговорници тврде да ће сва имовина за коју се докаже да је Шарићева, у Србији и иностранству, бити заплењена по Закону о одузимању имовине стечене криминалом.

Јерковић је, иначе, по подацима новосадске канцеларије за приватизацију, куповином 23 фирме од краја 2006. до почетка 2008. загосподарио над 16.000 хектара ораница, а сам је у међувремену продао шест предузећа. Због неисплаћених рата, осам предузећа му је одузето, а пет је у фази одузимања. Осим по куповини предузећа, Јерковић је познат и по афери шверца цигарета преко Батроваца, за који је прошле године осуђен на седам година затвора.

Јерковић је пре неколико дана признао да га је са Шарићима упознао ухапшени адвокат Радован Штрбац.

– Када сам упознао Штрпца упознао сам и Шарића. Ја Шарића познајем око две године и ступио сам у контакт и био у добрим односима са њима – рекао је тада Јерковић.

Иако је признао да је са Шарићем у добрим односима, Јерковић се ограђује од пословне сарадње са њим и поред тога што полицијска истрага долази до сасвим другачијих података.

– Није ме интересовало одакле тај новац, мени је драго кад неко има новац. Међутим, игром случаја, ништа баш нисам радио са господином Шарићем – тврди Јерковић.

Душан Телесковић

Izvor: Politika

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Bokte ovaj forum je pun Ilija Cvorovica
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Vojvođanski veleposednik potvrdio pisanje „Blica“
Mile Jerković: Šariću sam prodao 400 hektara oranica

T. Marković-Subota, V. Z. Cvijić | 10. 02. 2010. - 00:02h | Komentara: 40

Prodao sam Darku Šariću 400 hektara oranica. Dobio sam novac od njega, 455.000 evra i tim novcem platio drugu ratu za "Jedinstvo" iz Gajdobre. Firma je zatim krajem januara ustupljena Šarićevom advokatu Radovanu Štrpcu, ovim rečima je vojvođanski veleposednik Mile Jerković potvrdio pisanje "Blica" da je Šariću prodavao oranice i za koje je u gotovini isplaćivan u vili pljevaljskog narko-bosa na Tatarskom brdu u Novom Sadu.

On tvrdi i da je Šariću dobrovoljno prodao 400 hektara oranica i da u posao s njim nije ušao uz prisilu.
- Nije se rodio taj ko meni može da preti. Sve o vezi sa Šarićem i advokatom Štrpcem ispričao sam na informativnom razgovoru. Rekli su mi tamo, da budući da je slučaj Šarić u nadležnosti Specijalnog tužilaštva, ne govorim za medije. Ja sam u ovome običan svedok, možda bi Štrbac mogao da bude svedok saradnik. Od njega sigurno mogu da saznaju mnogo više - kaže Jerković.
Jerković, koji je zbog veze sa Šarićem prekjuče bio priveden na informativni razgovor, tvrdi da je u ruke advokata Štrpca, osim "Jedinstva", otišla i njegova kompanija "Mladi borac" iz Sonte.
- Agencije za privatizaciju je "Jedinstvo", bez naknade, predala Štrpcu i njih treba da pitate kako su firme otišle u ruke Šarića - kaže Jerković.
Advokat Štrbac, njegova supruga Dubravka i Stevica Kostić zadržani su u policijskom pritvoru, a danas bi trebalo da budu privedeni istražnom sudiji. Štrbac se, prema saopštenju specijalnog tužioca, sumnjiči da je po nalogu Šarića, novac stečen kriminalnim aktivnostima grupe investirao u kupovinu preduzeća u Vojvodini. Uloga osumnjičenih Dubravke Štrbac i Stevice Kostić, prema saznanjima "Blica", bila je da kao kuriri prenose novac.

Hapšenjem Šarićevih saradnika uključenih u "legalizaciju" novca zarađenog na trgovini drogom otpočela je finansijska istraga kojom treba da se utvrdi "bogatstvo" ovog pljevaljskog narko-bosa uloženo u Srbiju. Ministarstvo pravde Srbije juče je poslalo zahtev Crnoj Gori za izručenje uhapšenih Gorana Sokovića (39) i Dejana Šekularca (29), koji su u Srbiji osumnjičeni kao Šarićevi saradnici u švercu 2,7 tona kokaina. Istovremeno, specijalni tužilac Miljko Radisavljević uputio je dopis nadležnim organima u Crnoj Gori u kome ih obaveštava da će odložiti postupanje po njihovoj zamolnici da dostavi dokaze iz istrage o švercu kokaina, dok se pravosnažno ne okonča postupak u Srbiji.
- Interes postupka koji se vodi u Srbiji je pretežniji. Istraga se za sada vodi protiv 21 osobe, među kojima su Soković i Šekularac. Naša procena je da možemo da ugrozimo ceo postupak ukoliko bismo sada dostavili dokaze. To će biti učinjeno odmah po pravosnažnom okončanju postupka protiv Sokovića i Šekularca u Srbiji - objasnio je za "Blic" tužilac Radisavljević.
Crnogorska policija, tužilaštvo i Ministarstvo pravde do prekjuče nisu kontaktirali s kolegama u Srbiji iako je srpsko Ministarstvo pravde uputilo dva dopisa i tražilo obaveštenja o hapšenjima Sokovića, Šekularca i Darka Tošića. Tek nakon toga je stigla zamolnica iz Crne Gore u kojoj se traži dostavljanje dokaza iz postupka koji Specijalno tužilaštvo vodi protiv Šarića i ostalih 20 osumnjičenih.
- Neobično je da ni MUP ni tužilaštvo u Crnoj Gori nisu nijednom kontaktirali s kolegama u Srbiji povodom ove istrage. Kada je vođena istraga za ubistvo Ive Pukanića, hrvatski i srpski istražni organi su bili u stalnom kontaktu. Ovde je samo stigao zahtev za dostavljanje dokaza, što je neobično u međunarodnoj saradnji - kaže izvor "Blica" blizak istrazi.

Od Arkanovog kuma do veleposednika
Mile Jerković javnosti je postao poznat kao kum Željka Ražnatovića Arkana kojem je na venčanju sa Svetlanom Ražnatović poklonio kravu i tele. Njegovo prijateljstvo sa Arkanom datira od ratišta u istočnoj Slavonija, gde je od komandanta "tigrova" dobio čin potpukovnika. Po završetku rata, prešao je na trgovinu i krijumčarenje cigareta, zbog čega je bio osuđen na sedam godina robije, ali mu je Vrhovni sud smanjio kaznu na tri godine. Do danas nije dobio poziv za izdržavanje kazne. U međuvremenu, novac je legalizovao kupovinom auto-transportnih preduzeća i poljoprivrednih gazdinstva. Za manje od pola godine postao je vlasnik 17.000 hektara vojvođanskih njiva. Od 26 privatizovanih firmi, sedam je, iako ih nije do kraja isplatio, prodao, osam privatizacija mu je poništeno, a ostale su u postupku poništenja kupoprodajnog ugovora.

Đukanović: Šariću državljanstvo
Premijer Crne Gore Milo Đukanović izjavio je juče u emisiji "Intervju sa Jugoslavom Ćosićem" na Televiziji B92 da nema prepreke da Darko Šarić, osumnjičeni za šverc kokaina iz Južne Amerike, dobije crnogorsko državljanstvo sve dok ne bude pravosnažno osuđen.
Prema njegovim rečima, prijava o Šariću iz Interpola Beograd stigla je tek mesec dana nakon što mu je Crna Gora garantovala da će dobiti crnogorsko državljanstvo ako se odrekne državljanstva Srbije.

Šarić mi je ukrao celu ušteđevinu

Ispovest krojača iz Pljevalja o iskustvu od pre 17 godina

Taj 11. septembar 1993. godine bio je dan kad sam otkrio da je iz ladice u spavaćoj sobi porodične kuće u selu Šumane nestala moja teškom mukom i radom stečena ušteđevina - ovako je poznati pljevaljski krojač Dragan Knežević (70) za podgoričke "Vijesti" počeo priču o događaju od pre 17 godina kada mu je komšija Darko Šarić (40) sa jednim sugrađaninom ukrao 72.000 maraka i nešto više od kilogram zlata.
- U našoj kući bila je svadba. Zbog slavlja smatrao sam da je bolje da novac prenesem u kuću na selu. To sam i učinio, ali izgleda da su me pratili. Nekoliko dana nakon svadbe otkrio sam da sam opljačkan. Krađu sam odmah prijavio policiji, ali to su tada bila neka druga, čudna vremena. Posle nekog vremena otkrili su počinioce, jednog su uhapsili, dok je drugi, moj komšija Šarić, nestao iz zemlje. Sudili su im, valjda su među sobom i podelili pare. Bilo je to u bjelopoljskom Višem sudu. Ovog Drobnjaka, eto zaboravio sam mu i ime, osudili su na dve i po godine, i to je odležao, dok su Šariću u odsustvu izrekli nešto veću kaznu. Slučaj je time bio zaključen, ali ja sam se ipak nadao parama. Nisam prestajao da verujem da će mi se nekad vratiti - ispričao je Knežević.
To se i obistinilo pet godina kasnije, kada se Šarić vratio.
- Na vratima radnje pojavio se jedan mladić. Rekao mi je: "Poslao me je Darko Šarić". Objasnio mi je da hoće da mi vrati novac i da traži da sa advokatom odem u sud da bismo završili papire i da povučem tužbu. Tako je i bilo. U sudu se to brzo sve završilo, ali su mi rekli da Darko nema sav novac već 50.000 maraka, i da će mi umesto ostatka dati automobil. Pristao sam na nagodbu, uzeo pare i vratio se poslu. Istog dana tu, ispred garaže, parkirao je mladić crni automobil. Bio je to mlađi Šarić, Duško, koji mi je predao ključeve "pasata" i pokazao papire da taj auto vredi 22.000 maraka. Mislio sam, dobro je i to što je vraćeno posle toliko godina - ispričao je " krojač, navodeći da je "Darku Šariću još davno sve oprostio".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Soković i Šekularac pušteni iz pritvora
Srna | 10. 02. 2010. - 10:12h | Komentara: 13

Goran Soković iz Pljevalja i Dejan Šekularac iz Bijelog Polja, osumnjičeni za šverc dve tone kokaina u Južnoj Americi, pušteni su na slobodu iz zatvora u Spužu u Crnoj Gori.

Soković i Šekularac pušteni su sinoć, pola sata iza ponoći, nakon što je državno tužilaštvo juče ocenilo da protiv njih dvojice u Crnoj Gori nema osnova za pokretanje krivičnog postupka, a Srbija odbila da dostavi dokaze protiv njih.
Istražni sudija Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović ukinuo im je pritvor, u kojem su bili od nedelje, 7. februara, nakon što ga je specijalni tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Đorđina-Nina Ivanović obavestila da ne postoji zakonski osnov da se protiv njih dvojice pokrene krivični postupak u Crnoj Gori.
Borivoje Đukanović, advokat Sokovića i Šekularca, pojasnio je da je specijalni tužilac bio dužan da u roku od 48 časova od hapšenja njegovih branjenika podnese zahtev Višem sudu u Podgorici za sprovođenje istrage i da je, s obzirom da to nije učinjeno, doneto rešenje o obustavljanju postupka i ukidanju pritvora, prenose podgoričke "Vijesti".

Iz crnogorskog Tužilaštva sinoć je saopšteno da je srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal odložilo pružanje pravne pomoći po zahtevu crnogorskog Odeljenja za suzbijanje organizovanog kriminala, korupcije, terorizma i ratnih zločina. 

Zahtev je u 8. februara, upućen preko Nacionalnog centralnog biroa Interpola i crnogorskog Ministarstva pravde, u predmetu protiv Sokovića i Šekularca, radi eventualnog pokretanja krivičnog postupka pred pravosudnim organima CG.
Šekularac, nekadašnji pripadnik crnogorske policije, uhapšen je u 5. februara, nekoliko časova pošto se njegov saradnik Soković predao policiji, najverovatnije posle unapred postignutog dogovora sa tužilaštvom i policijom.
Međunarodne poternice za Šarićem i Sokovićem raspisane su po nalogu istražnog sudije Posebnog odeljenja u Beogradu, nakon opsežne istrage protiv kriminalne grupe osumnjičene da su deo lanca krijumčarenja kokaina iz Urugvaja.
Akcija nazvana "Balkanski ratnik" u kojoj je sarađivala i američka Služba za borbu protiv narkotika DEA, pokrenuta je u oktobru prošle godine nakon što su zaplenjene dve tone kokaina.

Đukanović negirao poznanstvo svog brata Aca i Darka Šarića
Tanjug | 10. 02. 2010. - 09:46h | Foto: Reuters | Komentara: 32

Crnogorski premijer Milo Đukanović negirao je da se njegov brat Aco Đukanović, koji je većinski vlasnik Prve banke, poznaje sa odbeglim Darkom Šarićem, osumnjičenim za šverc više od dve tone kokaina iz Južne Amerike.

"To je špekulacija, zna se i odakle je ona lansirana i s kojom namerom", rekao je Đukanović u intervjuu TV B92 emitovanom sinoć i istakao da se "oni (Darko i Aco) nikada u životu nisu ni sreli".
Upitan da li bi suđenje koje je ovih dana počelo u Zagrebu optuženima za ubistvo vlasnika zagrebačkog "Nacionala" Ive Pukanića moglo da ima posledice za Crnu Goru, Đukanović je odgovorio: "Nimalo".
Crnogorski premijer je kazao da ne bi rekao da se Crna Gora u medjunarodnoj zajednici prepoznaje po mafiji I kriminalu već po drugim kvlaitetima - evropskim I NATO integracijama.
Podsetivši na to da je njegovo ime bilo predmet opsežne istrage koja je vođena u Italiji vezano za nelegalni transport cigareta, Đukanović je rekao da je, nakon njegovog svedočenja, italijansko tužilaštvo odustalo, iako se, tvrdi, on nije pozvao na imunitet.
Izjave Ratka Kneževića, njegovog kuma I bivšeg prijatelja, koji ga optužuje da stoji iza duvanskog kartela, Đukanović je nazvano konstrukcijama i insinuacijama radi pridobijanja javnosti.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 12:30:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Cuo sam da se posvadjao sa bratom od Mile Djukanovica...
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 17:32:35 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Znate li Vi ko je Dragan Knezevic....trgovac autima...zivi u pljevljima u ulici Mila Perunicica br.2.....Odakle ti to da je on krojac i da je sara njemu ukrao pare.....to je lupetanje....sara je rodjen u siromasnoj porodici...i sa 15 godina odlazi u Italiju...u MIlano...iz neznam sta je tamo radio...vraca se godinu dana kasnije i otvara....Klub sa poker aparatima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ih ma ko nije cuo za njega.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Crnogoraca ima najmanje na Balkanu.....ali su zarobili citav balkan....vecinom su glavne baje u nekom gradu....A sta mislite da nas ima vise.....zarobili bi cijeli svijet..... Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 23:11:49 od jasminko_sj_94 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.