Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napokon - Star Wars: The Old Republic (nastavak KOTOR-a)  (Pročitano 27066 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Značiiiiii... nisu usrali stvar? Sila je ipak uz njih???????????  Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Da nema neko kojim slucajem beta key  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
HTC one s
evo treci dan kako igram. najvise igram kao Jedi kansilar, 15lvl trenutno. sta znam, nisam nesto odusevljen  Smile
uzecu igru kada izadje, ali nije mi nista specijalno kao sto pricaju svi oko mene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Igrao Sith Warriora. Igra ima najbolje uradjene questove od bilo kog MMO, ali zbog toga takođe ih ima i dosta manje. Planete su u stvari zone, i jedna zona je prosečne veličine u poređenju sa igrama kao Guild Wars ili WoW. Kretanje nije fluidno, vaš lik previše zanosi pri skretanju u pokretu, a da ne pominjem kako se muči na stepenicama, valjda se to zove netcoding, možda grešim, sve u svemu to me nije impresioniralo. Nisam imao nikakvo PvP iskustvo, ali sam uradio jednu instancu dvaput, i ona i ako je bila dosta laka (ipak je prva prvcata, pa aj da joj prižmurimo) bila je super zabavna. Priča u instanci je super + vaše odluke menjaju kako se instanca odvija, sve do bosova koje može da dobijete. Dosta stvari su ustanovljeni mmo klišei, ali kad nešto funkcioniše ne zajebavaj se sa tim.

I ako je bio stress test, laga skoro da nije bilo, kad je bilo trajao minut-dva. Sa obzirom da je još beta očekuju se bugovi, pored par osobina koje nisu radile kako treba, naleteo sam na brdo grafičkih bugova, ali oni su možda do mene, ko će ga znati. Glavni bug jeste da kada mrdaš kameru teksture se zamućuju i razbistruju nasumice što mi je kvarilo užitak donekle.

Ako imate neka pitanja pitajte, ali razumite da sam se igrao samo dan ipo, i sa obzirom da je ovo MMO, video samo šačicu sadržaja.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 02:48:36 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Igram ovu closed beta od kako sam dobio beta key i nisam nesto odusevljen sasvim prosecan mmo grafika bolja nego wow uzasno los combat sistem prica je extra ali ipak je to jos uvek u nekoj beta fazi (poredim sa wow zato sto je to jedini mmo sa kojim moze da s e poredi) . iskreno ne bih bas bacao pare na ovu igru , mislim da samo fanovi SW serijala mogu da igraju .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC one s
Igram ovu closed beta od kako sam dobio beta key i nisam nesto odusevljen sasvim prosecan mmo grafika bolja nego wow uzasno los combat sistem prica je extra ali ipak je to jos uvek u nekoj beta fazi (poredim sa wow zato sto je to jedini mmo sa kojim moze da s e poredi) . iskreno ne bih bas bacao pare na ovu igru , mislim da samo fanovi SW serijala mogu da igraju .

ovo kao da sam ja pisao  Smile
meni se kombat animacije svidjaju (za human jedi shadow kansilara govorim) dok su mi efekti magije uzasno uradjeni, bacim neku super ranged magiju, a ni ne vidim je  Smile
prva startna zona moze da prodje, priroda, zivotinje... uglavnom zanimljivo.
druga zona gde sam isao je grad, Koruskant (valjda se tako zove) nista posebno. ideja je stvarno dobra,misije kroz veliki grad, ali slabo realizovana za sada. sve nekako vise lici na single player igru. Mapa je uzas uradjena.
Ako igrate smuglera onaj abiliti cover je za sada lose odradjen, ali ideja je super, previse je sve sporo. pucam na jednog moba, a ostali mi dodju  sa ledja.
Isto ako ste igrali trupera, kada bacite magije ostaje vam da trckarate levo desno dok ne prodje GCD, jer ne postoji autoatack.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Nema autoattack, to mi nije jasno ni malo. Nema ni "target of a target" ali navodno to bi bilo protiv njihove zamisli o tome šta PvP treba da bude. Moram da kažem da mi se svidelo što elite stvarno znači elite. Jedan na jedan ti si verovatno mrtav, jedino sam uspeo da ubijam elite sa svojim saputnikom (tačnije sa robom), ako bi povukao dva elita bolje odma bežanija. Kad sam prestao da igram WoW ubioa sam zmajeve i demone deset puta veće od mene bez znoja, bitke ko iz crtaća žutaća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.51.22
mob
Apple iPhone 7 Plus
Testiranje se nastavlja danas 2. decembra. Nadam se da niste pobrisali beta klijente.
Proverite i mailove da vidite da li vam je stigla potvrda
« Poslednja izmena: 02. Dec 2011, 11:24:16 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pobrisao, mada nisam ni dobio invite. Ne znam da li bi se i cimao opet. Bila je beta zabavna ali opet ću da zaobiđem igru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Mene su sada zvali iz computerlanda i rekose mi da ce igrica biti na dan izlaska, po ceni od 6000!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.