Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naplata sopstvenog rada u zemlji Srbiji  (Pročitano 4733 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Malopre  pričam sa vanyom koji mi opet priča za nekog svog drugo. Tip radi u komunalnoj inspekciji 18 meseci i još ne dobija platu. Ako ne iznuđuje novac onda je najgora budala na svetu jer uništava privredu na dva načina. Jedno kroz tužakanje malih prodavnica koje malo kasnije zatvore drugo što radi za džabe i tako upropaštava šansu za posao mnogima.

Srbi ne budite budale, nema plate nema ni rada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Odmah pozoveš inspekciju rada, ukoliko te prijavi za 7 dana, nema kazne i svi srećni. A sad ti zavisiš samo od njegove dobre volje jer nemaš dokaz da si radio kod njih... Sledeći put o tome misli ranije.
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
У уставу пише да је загарантовано право на рад. Нигде не пише да је загарантовано право на плату. Друже, твој захтев је неуставан   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Poslednji učenik stare škole.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
У уставу пише да је загарантовано право на рад. Нигде не пише да је загарантовано право на плату. Друже, твој захтев је неуставан   Smile
Zato ce neke stranke jako lose proci na izborima, nemam samo ja probleme sa poslodavcima  Smile
IP sačuvana
social share
Kada bih cepao drva 5 sati, 4 sata bih oštrio sekiru.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Odmah pozoveš inspekciju rada, ukoliko te prijavi za 7 dana, nema kazne i svi srećni. A sad ti zavisiš samo od njegove dobre volje jer nemaš dokaz da si radio kod njih... Sledeći put o tome misli ranije.
Brzo ce njegova dobra volja da se promeni kada vidi da ga dobri radnici napustaju i kada pocne da gubi profit.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 17:59:51 od mikearnold »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Malopre  pričam sa vanyom koji mi opet priča za nekog svog drugo. Tip radi u komunalnoj inspekciji 18 meseci i još ne dobija platu. Ako ne iznuđuje novac onda je najgora budala na svetu jer uništava privredu na dva načina. Jedno kroz tužakanje malih prodavnica koje malo kasnije zatvore drugo što radi za džabe i tako upropaštava šansu za posao mnogima.

Srbi ne budite budale, nema plate nema ni rada.

Nada umire zadmja  Smile

Zato ce neke stranke jako lose proci na izborima, nemam samo ja probleme sa poslodavcima  Smile

Jeste, druge stranke ce preko noci da izbace neki kes od par milijardi necega pa ce da budu svi sretni i zadovoljni  Smile
Od nicega jos niko nije napravio nesto mada stalno obecavaju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@Maradic
Druge stranke se bore za cenzus. Ako nesto ne urade za prosecnog biraca mogu da se oproste od vlasti zauvek.

A ti Maradic-u  plandujes u nekoj drzavnoj firmi pa ti smeta sto se narod buni.  Plasis se ako niko ne bude hteo da radi od cega ce Maradic ziveti. Cek pa mozda ces ti morati da radis, a to ne valja zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
A ti Maradic-u  plandujes u nekoj drzavnoj firmi pa ti smeta sto se narod buni.

грешиш...марадић пландује на социјали у источној немачкој...није му лоше...видиш да и интернет има Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Brzo ce njegova dobra volja da se promeni kada vidi da ga dobri radnici napustaju i kada pocne da gubi profit.

gresis . na svakom cosku , nazalost, postoji radnik koji ce raditi za duplo manje od tebe i nikada se nece buniti .
tako ce jedino uvecati svoj profit.
plus , menjanje radnika na mesec dana ima svojih prednosti . ne placa nikakav porez na njega , ne placa socijalno , zdravstveno .
za mesec dana ga sutne ako mora , ako ne radnik sasvim srecan sto ima bilo kakav posao cuti i radi .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@Maradic
Druge stranke se bore za cenzus. Ako nesto ne urade za prosecnog biraca mogu da se oproste od vlasti zauvek.

Prvo, problem je sto ne mogu ni za par godina da urade nesto, a drugo je realnost, koja je to malo veca stranka "nestala"?

A ti Maradic-u  plandujes u nekoj drzavnoj firmi pa ti smeta sto se narod buni.  Plasis se ako niko ne bude hteo da radi od cega ce Maradic ziveti. Cek pa mozda ces ti morati da radis, a to ne valja zar ne?

Ma da je drzavna firma, ziveo bi ko bubreg u loju al nema toga vise odavno. Ovo sto je ostalo po drzavnim firmama idu sa dzepnom lampom i traze.  Smile
ARD i ZDF gotovo da i nema nekog ko radi tehnicke stvari za TV, sve je to raseljeno po nekim firmama koje imaju fiksne ugovore sa njima, regionalne stanice "fusionirale" i naravno isto otpustile gomile ljudi. Privatne firme uposljavaju praktikante bukvalno za dzabe, pa kad *seru posao, ode i firma al dodje druga.
Nego radis sam, snalazis se, cimas za rukave i imas uvek nekog negde "svog" koji te preporucuje i nalazi posao.

Citat
A ti Maradic-u  plandujes u nekoj drzavnoj firmi pa ti smeta sto se narod buni.

грешиш...марадић пландује на социјали у источној немачкој...није му лоше...видиш да и интернет има Smile

I to dosta brz, ne zalim se. Ujedno im ostecujem kapitalisticki sistem, nanicu im njihovu  Smile
Jes, al u *urcu, ove godine me njakali za porez iz 2007 godine, kao nesto im nejasno a ja vec zaboravio sta sam im tada "mutio" al ispalo je nekako dobro  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.