Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti srpski turisti u Hrvatskoj: Bež'te kući, četnici  (Pročitano 42550 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Ti mislis da si neka faca ?

Smile

Srbija do tokija preko milvokija ! Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Citat
Ova tvoja izjava je najbolji dokaz razmjera vašeg samozavaravanja.

Samo i jedino vi ne vidite da ste planetarni predmet sprdnje.

vazi Smile odavno nisam cuo da neko vise lupa Smile Smile

Samo odes na neki sajt gde ima puno i jednih i drugih i bude ti mnogo stvari jasno o tome kakvi ste vi a kakvi smo mi  Smile A iz price sa ljudima koji nisu sa ovih prostora mozes isto puno toga da cujes... Da ne pricam sta kazu Grci, Turci, Bugari, Rumuni i ostali iz okruzenja.... 99% loseg misljenja o nama se svodi na rat devedesetih i milosevica sve ostalo je u nasu korist...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Ja jesam čuo da netko više lupa. Svaki put kad čujem Srbina da priča o povijesti.  Smile

Vidiš, recimo, za razliku od tebe ja sam razgovarao sa ljudima koji nisu vaša "orthodox brothers" pa su njihova viđenja cijele situacije bitno drugačija od budalaština koje ti slušaš (i u koje vjeruješ) od Rumunja, Bugara, Grka i sličnih

Smile

A taj jedan Turčin s kojim si razgovarao te očio zajebavao. Samo šta ti to nisi skužio. Tipično.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2010, 16:21:41 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ti lupaš!
Ne ti!
Ne ja, nego ti!
Ne, ne, ti, ti!
Ma ti bre!

Starvno vodite najbesmisleniji razgovor koji sam do sada video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Ajde, nemoj tako...

Sigurno se negdje na ovom svijetu vodi barem jedan razgovor koji je besmisleniji od ovog. A možda čak i dva.

Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Ajde, nemoj tako...

Sigurno se negdje na ovom svijetu vodi barem jedan razgovor koji je besmisleniji od ovog. A možda čak i dva.

Smile

Значи негде причаш са још неким а?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Provalio sam,istina je da Hrvati i mi nismo isto!
Mi smo sisari,oni su sisavci,mi radjenjem dolazimo na svet,a oni se legu iz jaja,mi smo u budnom stanju dosli na ove prostore u VI veku i kroz vekove se borimo za svoju naciju i drzavu,a oni su sve do 1991 god. spavali tisuculjeta i sanjali svoj "tisuculjetni san"? i najbitnije od svega,ONI su klali u Jasenovcu,a mi smo bili klani! Sve ostalo su nijanse.Ovo nije besmisleno,a splico? Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2010, 17:42:59 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Ajde, nemoj tako...

Smile

Значи негде причаш са још неким а?  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
A taj jedan Turčin s kojim si razgovarao te očio zajebavao. Samo šta ti to nisi skužio. Tipično.
Nije u pitanju jedan a nisu ni u pitanju samo turci nego mnogo vise ljudi iz mnogo vise drzava Wink Imao sam prilike da igram razne igrice sa raznim ljudima raznih nacionalnosti i pricao sam dosta sa njima o tome... Lepo sam ti rekao i prvi put najlosija stvar koja se vezuje za nas je period iz devedesetih godina i slobo milosevic. Jednostavno ljudima je toliko toga receno preko TV-a o njemu da ne mogu da imaju dobro misljenje o Srbiji tog doba....

Uopste kad pricas sa strancima mnogi od njih ne znaju o balkanu nista drugo osim tog rata iz devedesetih niti ih zanima, a oni koje istorija zanima imaju dosta toga lepog za reci o Srbima...

Ako si ikad pricao sa strancima pogotovu zapadnjacima znas da njih u globalu zabole patka za istoriju i da smo mi njima prakticno svi isti i oni ne prave neku razliku... Jednostavno zapadnjaku si ti ex yu i ti si los. Nisam naleteo na puno zapadnjaka koje zanima istorija duza od 10 godina da nisu englezi kojima je sve njihovo sveto a svi ostali su misevi Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Ajde, nemoj tako...

Smile

7.   Zabijte glavu u pijesak

Vježbajte tradicionalni hrvatski način rješavanja problema. Koristit će vam u vremenima koja dolaze. Kvragu, koristit će vam već i sada. Jer, imate već vi dovoljno svojih problema, ne? Ne treba vam nešto zbog čega bi vas policija mogla odnijeti i privesti, ne? Ne želite misliti zašto se unatoč svemu Vlada i dalje jedino želi zaduživati, ne? Ono, ionako je već kasno, trebalo je o tome misliti prije 15 godina, ne?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.