Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:46:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnut Velja Ilić u centru Beograda  (Pročitano 38169 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Opasno je to, udario ga je baš na mesto kuda mu je implantiran mozak. I naravno momentalno je prestao da razlikuje napred i nazad, levo i desno, udarac i smrtonosni napad, bodigarde i policajce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Opasno je to, udario ga je baš na mesto kuda mu je implantiran mozak. I naravno momentalno je prestao da razlikuje napred i nazad, levo i desno, udarac i smrtonosni napad, bodigarde i policajce.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

e,hvala,ti @sim,znaci,bas si me lepo nasmejala,i to u pravi cas,jer kad mislim duze na ove nakaze,dobijem mucninu,jbt...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile Smile Simijon
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

e,hvala,ti @sim,znaci,bas si me lepo nasmejala,i to u pravi cas,jer kad mislim duze na ove nakaze,dobijem mucninu,jbt...  Smile
 A okle mu kinta za IMPLANTACIJU? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Sad gledam Veljinu izjavu,kaže da ga je ovaj napao sa leđa.Jeste Veljo,napao te raketnim bacačem. Smile Smile Smile Smile
A liku svaka čast,tukao se i sa onim Veljinim pijancima,,svima zajedno,i ništa mu nisu mogli hehehehe
A popiće prijavu za nasilničko ponašanje,smejurija,vredelo je. Smile
prvo, lik koji ga je napao je neuracunljiv, tako da njemu nista ne vredi
drugo, nece se lepo provesti u zatvoru, kao sto nikome nije lepo u zatvoru a posebno njemu koji ide u zatvor - ni za sta!
naravno to ne znaci da velja ne treba da odgovara za napade na novinare, policajce, nezakonite radnje na vlasti, za podsticanje na rusenje amabasada, zbog psovki, manipulacija, bahatosti.....
Uopšte neće da ide u zatvor,za to delo mora da ga puste do sutra,tu nema produžavanja pritvora,a prespavaće u stanici,znači,zatvor neće ni da vidi,i ako ga kasnije osude,ako nije kažnjavan dobiće uslov i nikome ništa. Smile

I ko kaže da je on neuračunljiv,to si ti sad na brzaka zaključio,čovek mu je pre toga uputio i neke reči,nije on njega napao onako. Smile

I svaka mu čast,Velja u izjavi posle incidenta izjavljuje kako je trebao da ga ubije,kako je ovaj pokušao njega da ubije,eh,da ubije,laže ako pas,uvek je lagao i sad laže,da nije lagao ne bi ovako prošao,mrze ga ljudi,silnog nepismenog Velju. Smile Smile Smile

pusti sada velju ja sam bar ovde rekao sta imam o njemu  Smile

ono sto se videlo sa profila tog lika pokazuje da nije sasvim uracunljiv a i sama cinjenica da radi tako neracionalne stvari, kao sto je napad na velju. uostalom videcemo za par dana sta ce sve da se pokaze, a ja sam siguran da je hteo na neki nacin da postane poznat i vazan, da skrene paznju na sebe

a i te kako moze da sedi u zatvoru jel - ako ga osude na zatvorsku kaznu, mada se jos u medijima nije culo kako ce da kvalifikuju to sto je uradio, tj kako ce to tuzilastvo da kfalifikuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
verujem da su mnogi ti govnari jos kao bebe u jaslicama znali i hteli da kradu,ali,jbg,nisu imali sta tad i tu...  Smile Smile
 A okle mu kinta za IMPLANTACIJU? Smile
pa,valjda naso nekog prijatelja lekara...  Smile
mozak su preuzeli od nekog uginulog kera sa ulice...  Smile
u,stvari,tesko da je ker u pitanju...pre ce biti da je bio neki pacov,vrana,mozda neka mrtva kukavica...
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 00:02:57 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung neki
Sprdacina u tri cina.

Likovi:
Ocigledno bolestan covek
Majmun
Kostunica
Vlada
Velja
Tajna sluzba
Dinar (pokojni)

Cin prvi
Ocigledno bolestan covek (kakvih ce u ovoj zemlji biti sve vise i vise) klepio majmuna u glavudzu.

Cin drugi
Majmun koristi slucaj da malo skrene paznju na sebe jer nasa politicka scena odavno lici na nasu estradu (samo da se prica o budali, nije bitno sta).

Cin treci
Tupavi Kostunica pita vladu ko je udario Velju (covek je toliko izgubljen pa misli da su politicari toliko omiljeni u narodu da ovo mora da je delo neke strane ili bar domace tajne sluzbe.

Epilog
Tres'o se dinar, rodila se afera.

@Coolrunner
Ovo za forum se slazem u potpunosti. Nisam imao deset postova na politici u poslednja tri meseca.
Svidi mi se neka tema, pocnem da citam i da spremam odgovor a onda naidjem na ove ponavljace i dignem ruke.
Moderatori su prilicno spustili gard ili ih vise i nije briga.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
@ COLL .. Petpostavljam da miislio na nesto ovakvo , kad si falio bivse stanje .. ili na masu frikova koji su postovali na temi Kina ...

Ne... mislim da je bilo ljudi koji su bar imali misaonu sposobnost pretpostavljanja umesto lupetanja... lepo rekoh, lecenje kompleksa i trazenje paznje, kompenzovanje zelje da neko bude neki faktor ili analiticar glumeci nesto na forumu a od znanja ima samo floskule i politicke parole.  Smile

Petpostaljanja ili prorokavanja ..Ovo prvo je od nekakov ljudskog znanja , a  drugo od Boga  Smile ....

No dobro , i meni je zao ako su ljudi od znanja napustili forum , ja sam relativno nov nisam ih zapazio . A valjda ih nisam ni oterao . Pazi , forum je mesto gde ljudi mogu da pisu ozbiljno , mogu da se zezaju , a mogu i da provociraju ( u pozitivnom ili negativnom smislu ) ... za mene je pozitivno ako se malo dignu tenzije , malo zivne diskusija , malo se provocira sukob misljenja .... Pazi sad : Velja je nas covek , Srbin , patriota , Sumadinac - naravno da ga ovi NLO ne vole .
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
a sto je covek bolestan?sto je udario jedno od govana koje cede ovu drzavu?
reci da je nasilnik,kao sto jeste,kolko sam imao prilike da procitam,ali,ne vidim zasto je bolestan sto je dao ovom ono sto i zasluzuje.
mozda je jedino bolestan zato sto je to uradio pred njegovim siledzijama,guskama i seljoberima,ali,ta govna ionako nikada neces videti bez neke pratnje...

doduse,sto jes,jes,mogao je da upotrebi i neki tupi leteci objekat  Smile ali,to bi ipak imalo malo teze posledice...  Smile

mada,dobra stara jaja i paradajz su najbolja "ne-smrtonosna" oruzja za to...  Smile Smile

inace,ima bas dobrih komenatara na sajtu Pressa...  Smile Smile

Citat
Dzo Freizer [neregisrovani] (05. 02. 2010, 13:14:41)
Steta

Bas mi krivo ..... promashi covek
Citat
Pera Skener [neregisrovani] (05. 02. 2010, 13:06:21)
hehe

Hehe, malo njegove metode na njemu da se sprovode
pošalji odgovor
Citat
Stefko [neregisrovani] (05. 02. 2010, 13:43:03)
Što više, to boje

Simpatizeri se biju k'o žene.
Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 00:23:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Наравно ово је за маслинастог клиториса потпуно нормална ствар, као што би било нормално да неко премлати оне бабе из хелсиншког одбора, педере на паради и тако неке дебиле што обитавају по ТВ екранима ничим изазвани. У праву сам зар не? Насиље је ОК?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:46:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.