Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:33:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadaci danas  (Pročitano 63551 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
E ovako moje misljenje . . . Kao lika vise gotivim Savu. . .
Al kao igraca Darka. . . Savina kao bolja tehnika je u stvari mucenje lopte. . Bio je najbolji strelac eura 2000. . . Svaka cast. . . Igrao za solidne klubove,bio solidan u njima. .  .

Darko je igrao za bolje klubove i bolje je igrao u njima. . .
Sava je bise pokazao u reprezentaciji al je i forsiran dok su Darka u najmanju ruku eskivirali

Sava ima slab sut ali i odlican osecaj za gol,Darko bolji sut i slabiji osecaj. . .
Darko je jaci i tu su negde po igri glavom. . .
Sava kao sto rekoh mozda malo bolji tehnicar,al cesto mu je to odmagalo
Po brzini ne mogu se porede jer su obojica spori ,s tim sto je nekad Darko bio i brz. . .
Darko je dosta agresivniji . ..

Darku mala prednost  Smile

Molim sve pre nego shto procitaju ovaj post, da pokusaju da razumeju da moje misljenje nije zasnovano na tome sto je Sava igrao za Partizan, a Darko za Zvezdu, vec je ovo objektivno sagledavanje njihovih kvaliteta.

Citat
Savina kao bolja tehnika je u stvari mucenje lopte. . Bio je najbolji strelac eura 2000. . . Svaka cast. . . Igrao za solidne klubove,bio solidan u njima. .  .

Ne, Savo je odilcno igrao u pa ajde da kazemo solidnim klubovima. Njegova tehnika nije muchenje lopte, nego je igrac kome se da lopta kad niko ne zna sta ce sa njom. Zbog toga je on dobar igrac, ume da sacuva loptu, a ponekad je mnogo dobro imati igraca pa cak i u napadu koji zna da stane na loptu, savuca je odmori ekipu... Savo je igrac nad kojim su se pravili penali. Jako inteligentan fudbaler...

Citat
Darko je igrao za bolje klubove i bolje je igrao u njima. . .
Sava je bise pokazao u reprezentaciji al je i forsiran dok su Darka u najmanju ruku eskivirali

Gde je Darko igrao odlicno? Samo u Sosiedadu. U Juventusu i Laziu nista nije pokazao...

Nije Savo bio vise forsiran u reprezentaciji, nego je jednostavno reprezentativni kalibar, za razliku od Darka, koji je takodje kvalitetan igrac, ali se nije pokazao bas u reprezentaciji, a imao je prilike.

Citat
Sava ima slab sut ali i odlican osecaj za gol,Darko bolji sut i slabiji osecaj. . .
Darko je jaci i tu su negde po igri glavom. . .
Sava kao sto rekoh mozda malo bolji tehnicar,al cesto mu je to odmagalo
Po brzini ne mogu se porede jer su obojica spori ,s tim sto je nekad Darko bio i brz. . .
Darko je dosta agresivniji . ..

Sava ima los sut? Pa pogledaj koliko je puta davao golove iz slobodnih udaraca? i Sa ivice i van kaznenog...

Sava je mnogo bolji tehnicar, i to mu nikako nije mana. Obojica su spori, i tu je tacka...

Ne znam ko je agresivniji, moguce da je Darko...

Sve u svemu Sava jeste bolji igrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Dare je kidao u Juveu . . .Dobar u Laziu. . .

Citat
Nije Savo bio vise forsiran u reprezentaciji, nego je jednostavno reprezentativni kalibar, za razliku od Darka, koji je takodje kvalitetan igrac, ali se nije pokazao bas u reprezentaciji, a imao je prilike.
Sa ovim se ne slazem u potpunosti. . .

Savo je jako inteligentan i dalje mislim da ima los sut. . .

Znao sam da ce ovo biti zanimljivo poredjenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Za to malo sto je igrao u Italiji Darko je pokazao mnogo , mnogo vise nego Sava u Parmi. Toliko
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Dare je kidao u Juveu . . .Dobar u Laziu. . .

E jebi ga, prijatelju, ovde se nećemo i ne možemo složit.

U Juventusu je odigrao tek solidno. Ništa bolje od toga. Iza sebe nije ostavio nikakav trag, tek je jedan od mnogih koji su zaigrali za Juventus.

A ja sam gledao skoro sve utakmice Juventusa u tim sezonama. Neke čak i uživo.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Solidno.  Smile Smile Smile

Covek je dao vise golova nego sto je igrao minuta. . .

Del Piero se raspada al Dare opet na klupi ,. . Tad sam tek zamrzeo juve . . .Razbio je u Juveu. . .Jel ono bese preskakao Perucija ?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
U jednom periodu jeste kidao u Juveu, tad sam i ja redovno pratio Juve ali ne uzivo Smile
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
ja sam ga upamtio u juveu jedino po onom golu koji je dao interu kada su ih u milanu cini mi se dobili 2-1  Smile, mozda gresim vise se i ne secam
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Pa kažem ti - nije ostavio nikakacv trag, odigrao je par utakmica, zabio par golova (ništa čudno za napadača), uglavnom ulazio s klupe...

Ništa posebno, ništa spektakularno. A šta misliš zašto su ga se tako brzo riješili?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Зато што су слепци. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Strasno mala minutaza, mnogo dobar ucinak, to je cela prica njegove igre u Juveu. U Laciju nije nista igrao ali u Juveu je , ponavljam obzirom na minutazu,  bio odlican
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:33:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.