Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:31:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadaci danas  (Pročitano 63544 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Obojica su u razlicitim periodima igrali vrhunski, Sava je bolji tehnicar i bolje je kontrolisao loptu, Darko je bolje igrao glavom i davao je golove iz nemogucih situacija. Tesko mi je da kazem, ali mozda je Sava vise pokazao, ali i realno bio je i vise forsiran, posebno u reprez.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Evo, valjda ćete se složit da sam ja neutralan po tom pitanju...

Moram priznat da nisam njih dvojicu baš detaljno pratio,

Kovačevića se sjećam iz Juventusa i iz Real Sociedada, i nije me osobito impresionirao

Ova drugi, Savo Milošević mi je ostavio bolji dojam, pamtim ga iz Real Zaragoze... čini mi se da je bio kompletniji igrač od Kovačevića...

Iako su obojica bili tipovi igrača kakvi se meni ne sviđaju (ono što se zove "klasični centarfor"), rekao bih da je Milošević bio bolji igrač.

A sad, kakvi su bili izvan terena i u međuljudskim odnosima i kakvi su bili unutar ekipe - to zaista ne znam

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
E ovako moje misljenje . . . Kao lika vise gotivim Savu. . .
Al kao igraca Darka. . . Savina kao bolja tehnika je u stvari mucenje lopte. . Bio je najbolji strelac eura 2000. . . Svaka cast. . . Igrao za solidne klubove,bio solidan u njima. .  .

Darko je igrao za bolje klubove i bolje je igrao u njima. . .
Sava je bise pokazao u reprezentaciji al je i forsiran dok su Darka u najmanju ruku eskivirali

Sava ima slab sut ali i odlican osecaj za gol,Darko bolji sut i slabiji osecaj. . .
Darko je jaci i tu su negde po igri glavom. . .
Sava kao sto rekoh mozda malo bolji tehnicar,al cesto mu je to odmagalo
Po brzini ne mogu se porede jer su obojica spori ,s tim sto je nekad Darko bio i brz. . .
Darko je dosta agresivniji . ..

Darku mala prednost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Njih dvojica su odlicni prijatelji, Sava se vise eksponirao, posebno politicki, a Darko je bio povuceniji mozda i zbog toga sto je u periodu dok je igrao imao porodicnu tragediju.
Ne znam, kazem Sava je tokom karijere vise pokazao, mada su igracki tu negde. To je slicno kao kad bi poredio Sukera i Boksica
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Hoćeš reći, Bokšić je bio puno bolji igrač, a Šuker je bio puno više eksponiran?

Aha... Kužim. Pa vjerovatno je to tako. Kao što sam rekao, nisam pratio tu dvojicu dovoljno detaljno, pa zaista ne mogu reći više od onog što sam napisao
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Саво је волео много да гуши лопту и успори сваки напад. Ваљда од њега вучемо ту црну навику. Smile

Истина је опет да је Саво био бољи у репрезентацији, али чешће су га и стављали. Даре би прилику добијао искључиво, ако је у много бољој форми у том тренутку од Милошевића (значи јебе и ломи у Сосиедаду). Чак и у тој ситуацији, то би трајало утакмицу-две и онда би опет Саво добио прилику.

Јесте Милошевић пуно дао Србији (тада Југославији), али нико није могао да ме изнервира као он, кад крене да се вуче по терену, па да дрибла, а да ни сам не зна зашто. Smile Smile

Покушавам да нађен на "јутјубу" Даретов гол Лациу, када је надвисио Перуциа у казненом. Smile Smile

Неки мој коначан одговор на питање ко је бољи је мало двосмислен. Саво је био бољи у репрезентацији, док је Даре на клупском плану више урадио.

У сваком случају Дејо Савићевић је најбољи од свију њих.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dejo (7).gif
(186.56 KB, 405x676)
« Poslednja izmena: 16. Okt 2007, 21:35:45 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
I ja sam neutralan al je Kovacevic po meni bolji
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Darko je bolje igrao glavom, brzi(od Save ne postoji sporiji) i sigurno da je vise pokazivao u klubovima za koje je igrao dok je Sava tehnicar(sto nije tesko biti pri brzini koju poseduje Smile), bolji osecaj za gol i clan otpora Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Геније је био најбржи.

Кад Капело каже да је тренинг готов, њега већ нема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Hoćeš reći, Bokšić je bio puno bolji igrač, a Šuker je bio puno više eksponiran?

Aha... Kužim. Pa vjerovatno je to tako. Kao što sam rekao, nisam pratio tu dvojicu dovoljno detaljno, pa zaista ne mogu reći više od onog što sam napisao
Ha, ha.... meni je bolji Suker, ali nije tolika razlika u klasi kao sto su kod vas mediji predstavljali. Tamo je Suker bio Bog posle Francuske, igrao je u Realu sto nije zanemarljivo, a kuci u Dinamu sto opet nije zanemarljivo  Smile....Mislim da je Boksic mogao mnogo vise da napravi u karijeri.
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:31:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.