Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napad u NZ: Srbi na tapetu zbog australijskog idiota  (Pročitano 9834 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Pa posle ovih ispada bi im trebao Bakir ukinuti na neko vreme kao što je babo Erdogan radio.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Лик слуша песму која је мим ремов кебаб... Smile

И онда инспирисан Радованом Караџићем...дал је могуће да је неко толико глуп... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Нико нас у коментарима не спомиње, осим босанских муслимана који цео догађај окрећу у своју корист промовишући Сребреницу и наводни геноцид, онда се у коментарима појаве шипци да их подрже и пљују по Србима.

Наравно, највећа табу тема на Балкану је оно о чему сам само ја писао, а то је злочин Алијиних ИСИЛ-оваца над цазинским муслиманима, где и сами муслимани кажу да је страдало 4000 муслимана, дакле пола Сребренице.

За оба злочина највише су одговорни људи који подржавају грађанску либералну опцију и левичаре који такође подржавају глобализам, као и муслимани који су у спрези за овим поретком.

Иначе, муслимани су већ напали Челси Клинтон, јер сматрају да је она као и њена фамилија одговорна за овај масакр.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6815797/Chelsea-Clinton-berated-Muslim-students-blame-New-Zealand-mosques-attack.html

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
inace australijanci bez obzira na to sto su daleko...

su ucestvovali u svim ratvoima koji su postojali...

prosto neverovatno imajuci u obzir gde se nalaze...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
И немачки Јевреји су учествовали у првом светском рату на страни своје отаџбине Немачке и гинули за њу, чак 12.000 њих је погинуло, док је 18.000 добило немачко признање гвоздени крст.

И то је табу тема, али не толико колико је табу тема страдање цазинских муслимана.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
То је табу тема за вас наци телетабисе јер вам квари слику о Јеврејима.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ja sam zabrinut za ovog čoveka, pazi ti samo te postove, kao cazinski muslimani, jevreji....ludnica...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ja se rokam sa muslidzama na FB-u. Koliko ima onih sto nose slike Nasera Orica leba mu. To nije normalno.

Sto postavi neko dobro pitanje, "Sta ce dzamija u NZ?" Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pogledao sam deo onog snimka, kao jebena igrica, jezivo totalno. Ne znam sta mi bi al pre jedno metar dana naletim na youtubu na neki americki policijski kanal gde postavljaju snimke intervencija policije koje su se zavrsile fatalnim ishodom.  Ti burazeri pucaju na keca u 80% slucajeva. Ne izjednacavam to ni u ludilu, samo hocu da napravim digresiju kako je ubistvo postalo regularan youtube video.

I onda se setim onog nekog ocigledno rastrojenog coveka ispred Vlade Srbije pre nekoliko godina sto je drzao pistolj i pretio, i slike gde dva pandura stoje blizu njega bez uperenih pistolja pokusavajuci da ga ubede da se preda.

Ovi nasi panduri il su ludi totalno ili se ipak zivot malo vise postuje na ovim prostorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Pogledao sam deo onog snimka, kao jebena igrica, jezivo totalno. Ne znam sta mi bi al pre jedno metar dana naletim na youtubu na neki americki policijski kanal gde postavljaju snimke intervencija policije koje su se zavrsile fatalnim ishodom.  Ti burazeri pucaju na keca u 80% slucajeva. Ne izjednacavam to ni u ludilu, samo hocu da napravim digresiju kako je ubistvo postalo regularan youtube video.

I onda se setim onog nekog ocigledno rastrojenog coveka ispred Vlade Srbije pre nekoliko godina sto je drzao pistolj i pretio, i slike gde dva pandura stoje blizu njega bez uperenih pistolja pokusavajuci da ga ubede da se preda.

Ovi nasi panduri il su ludi totalno ili se ipak zivot malo vise postuje na ovim prostorima.
U Srbiji je drugaciji pristup, ali generalno je razlog to sto u USA ima mnogo vise kriminala, i naravno policija je tokom vremena reagovala tako sto je napravila takav plan i program. Ako izvuces utoku ili pretis, nema te. Oba slucaja su malo ekstremna, ali u Americi je mantra "idem kuci veceras" tako da ih nije mnogo briga sta ce da bude. Ako si lud ima da budes izbusen. 

Ja kad sam radio u obezbedjenju na primer imao sam pravilnik, kada mogu da koristim oruzje. U slucaju da neko izvuce oruzje, da osecam ugrozenim, da postoji mogucnost da ce neko biti povredjen, ako mogu da naredim da bace oruzje, ako nece, idu tri metka, dva u grudi i jedan u glavu, i to je sve po protokolu.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.345 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.