2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napad na Srbe u Zagrebu, bez povredjenih  (Pročitano 8642 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
eto vidis tako i u ZG imas taj 0,1% debila koji idu na utakmicu samo da bi napravlili sranje... a poslije utakmice samo traze nekog ili nesto sto ce im zasmetat pa da se na tome iskale... jbga desilo se da su jucer vasi hokejasi naletili bas na takve i doslo je do okrsaja... neki ljudi ne oprastaju a kamoli zaboravljaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a da li mislis da mi treba da polomimo svakog vaseg pevaca koji dodje ovde jer ne zaboravljamo rat i sve sto je bilo,kako ne shvatate da to uvek prouzrokuje reakciju druge strane,ja zivim u Subotici i jednom decku su ruku polomili zato sto je nosio hr dres ali ga je srbin odmah odvezao u bolnicu i zvao miliciju,jbg ovakve stvari samo stete manjinama koje zive u srbiji ili hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
vi polomite nase pjevace pa koji kurac bi mi vasim trebali radit kad je svaki dan neki vas "pevac" u centru ZG? ja ponavaljam... meni ne smeta nitko i boli me kurac za seljake koji idu tuci nekog zato jer je "trofazni" i slicno... ionako su to ljudi od 15-25 godina koji se nabrijavaju(ili kako vi kazete(mislim) loze) na tucnjavu i nekakvo ustastvo a pojma o ratu i rata nisu vidjeli!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ti samo kazem da to sto ne oprastas ili ne zaboravljas ne znaci da treba dirati nekog ko ruku na srce nema veze sa tim, a ti majmuni moraju da znaju da ce zbog toga(nazalost)neki neduzan hrvat u srbiji dobiti po labrnji zbog tih somurdi sto diraju nase klince
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson w810i
a sta je bilo sa Glogovcem pre neki mesec? pitali ga jeli Delija, on rekao da jeste, navijaci mislim isto BBB, mozda i Torcida, jer sam zaboravio mesto dogadjaja, oni rekli u fazonu: e jbg mi iz Srbije gotivimo samo UF i on dobio obojenu labrnju? eto, on je kao famous, pa sta cemo sa njima? da li treba sad Seve da razapemo na Kkkkkkk........rst Smile?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
neko je citao Pilipendu Smile

Smile

kako si provalio Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson w810i
citam je ja Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile
ispravka: citao!
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 17:27:07 od Obi_1_Kenobi »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Hrvatske navijace u Srbiji nasa policija cuva kao oci u glavi a tamo nasi navijaci nemaju nikakvu zastitu
nisu dobili navijaci po picki nego igraci koliko ja znam a sto se tice toga da Srbi dobiju po picki cim se pojave ili zucnu u Zagrebu nije istina jer vas i nema tako puno ovdje pa vas onda i ne primjecujemo... vec ovako kad se usred bijela dana secete sa obiljezjima i plus svemu tome vas jedan igrac prilikom izlaska sa terena na utakmici HRV-SRB digne tri prsta prema publici naravno da se strasti malo uzburkaju...jos se kasnije idu i setat a sve to bilo u novinama...NIJE PAMETNO!!

Pichke ste bili pichke i ostali, muda imate samo kad vas je pet na jednog u suprotnom bezhite ko zechevi, chak vas i grobari peglaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Organizatori žale zbog napada na Srbe

Predsednik organizacionog odbora Svetskog prvenstva druge divizije u hokeju na ledu Milan Vukelić izrazio je žaljenje zbog incidenta u centru Zagreba, gde su u petak napadnuti reprezentativci Srbije.

Vukelić je to rekao na konferenciji za novinare sazvanoj povodom incidenta na Trgu Bana Jelačića u centru Zagreba, u kojem je grupa mladića napala šestoricu reprezentativaca Srbije udarajući ih i vredjajući na nacionalnoj osnovi.

Vukelić je, uz izvinjenje članovima reprezentacije Srbije, ocenio da je incident posledica svega što se dogadjalo pre 15 do 17 godina na prostoruivcše Jugoslavije i izrazio zadovoljstvo što ipak niko od napadnutih mladića nije povredjen.

On je kazao da je Odbor organizovao kvalitetno obezbedjenje turnira i učinio sve da do takvih incidenata na terenu ne dodje. Vukelić je naglasio da taj incident neće narušiti tradicionalno dobre odnose hokejaških saveza Hrvatske i Srbije.

Konferenciji za novinare prisustvovali su i predsednik Hrvatskog hokejaškog saveza Nikola Švigir, tim-menadžer reprezentacije Srbije Dragana Bredja, pomoćni trener Nikola Bera i generalni sekretar Hokejaškog saveza Srbije Djordje Ljoljić.

Bredja je zahvalila organizacionom odboru turnira zbog brzog reagovanja, kao i zvaničnicima Ambasade Srbije koji su odmah kontaktirali članove reprezentacije i angažovali se na pomoći.

Pomoćni trener Bera je objasnio da je grupa reprezentativaca krenula u razgledanje grada bez ikakvih reprezentativnih ili nacionalnih simbola i obeležja kojima bi, kako su pretpostavili, mogli da isprovociraju građane, ali da je - "čini se" - napadačima zasmetao sam govor srpskih hokejaša.

Na utakmici između Hrvatske i Srbije koja je u okviru turnira održana pre dva dana, jedan od reprezentativaca Srbije, isprovociran vređanjem jednog hokejaša Hrvatske, posle utakmice je podigao tri prsta prema hrvatskim navijačima.

Generalni sekretar Hokejaškog saveza Srbije Đorđe Ljoljić je, odgovarajući na pitanje da li je jučerašnji incident posledica provokacije srpskog reprezentativca, rekao da ne želi da opravdava tog igrača. On je, ipak, kazao da mu smeta što su mediji u izvještajima sa utakmice više prostora posvetili tom incidentu nego samoj utakmici i kvalitetu igre, koja je, kako je rekao, nesumnjivo bila na strani hrvatske reprezentacije.

Ljoljić je kazao i da subotnja konferencija za novinare nije bila neophodna što se srpskog Saveza tiče, jer incident nije bio ozbiljan.

"Mi ne smatramo da se dogodilo nešto strašno. Mi imamo jako dobre kontakte s hrvatskim Savezom i lično se nadam da će u budućnosti postojati i nekakva zajednička liga koja će koristiti i jednima i drugima", rekao je Ljoljić.

Ambasada Srbije za Betu je potvrdila da najoštrije osudjuje incident i da od nadležnih organa i policije Hrvatske očekuje da otkrije i kazni napadače.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.351 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.