2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napad na Srbe u Zagrebu, bez povredjenih  (Pročitano 8639 puta)
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia n73
Не би ме чудило да су их наши хокејаши добро напуцали, па су пандури морали да их бране Smile Ипак су то ''страшни'' БББ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
Citat
nema tako puno ovdje pa vas onda i ne primjecujemo

hrvati su raseljeni srbi...tj.vi ste mi.Znaci ti onda nikoga neprimecujes posto ste vi gospode sa moje leve strane Smile sve srbi Smile Sem Dalmatinaca mada su i oni bili vecinom pravoslavci.

naravno...citav svijet je nastao od Srba... kako ste krenuli uskoro cete biti manji od Slovenije....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nisu dobili navijaci po picki nego igraci koliko ja znam a sto se tice toga da Srbi dobiju po picki cim se pojave ili zucnu u Zagrebu nije istina jer vas i nema tako puno ovdje pa vas onda i ne primjecujemo... vec ovako kad se usred bijela dana secete sa obiljezjima i plus svemu tome vas jedan igrac prilikom izlaska sa terena na utakmici HRV-SRB digne tri prsta prema publici naravno da se strasti malo uzburkaju...jos se kasnije idu i setat a sve to bilo u novinama...NIJE PAMETNO!!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ti tvrdis da nije pametno da se Srbi setaju po Zg-u, a sta da rade molim te, da sednu u hotelske sobe i tresu noge od straha... Ja ti garantujem da bilo koji Hrvat moze da dodje u sred Beograda da se seta koliko hoce, niko mu nece nista... Cak mislim da bi i dresovi prosli najopustenije, samo pevanje ne bi proslo, jbga ipak je bio rat... Ali ne, vi Hrvati ste toliki kompleksasi da je strasno, sta vi zamisljate, da zivite u 19. veku! Alo decko trgni se 2007. godina je!!! Necemo bre da ratujemo, sredite se malo, ocu opet na Hvar da dodjem!!!!
A i ta tri prsta, sta ti toliko smetaju, pa nije pusku izvadio jbt, dobro nije i skocio u tu publiku koliko ih psujete i vesate po tim utakmicama... Iskreno mislim da su mediji u Hrvatskoj najvise krivi jer podrzavaju takve retarde kao sto su ti navijaci...

e pa necemo vise tako. Sad cemo i mi malo da bijemo

Time bi samo pokazali da nismo nista bolji... Problem je sto ta sacica jada napravi sranje i to posle Sava ne moze da opere danima...

A ima i sasvim drugacijih prica: npr moj ortak bio tamo i upoznao neku devojku koja ga je pozvala da ostane kod nje, i njeno drustvo mu poklonilo hrvatsku zastavu na koju su docrtali Samo Sloga Srbina Spasava, zamisli to...

@mlinko    ne preteruj brate, al da smo svi sloveni,  jesmo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6303
Увек ћемо бити већи од вас  Smile

Боли ме уво ако не знаш ћирилицу  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
nije pametno prvocirati pa onda setati a ovako ako vidim bilo koga na cesti zivo me boli kurac ko si ista si imam ja pametnijeg posla...
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 13:35:15 od nomen_nescio »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson w810i
neko je citao Pilipendu Smile
sramota; jedino je JF uspeo da ode do tog trga u brojnosti od oko 20-30 sa svim mogucim obelezjima i lepo se provede Smiley
znaci smeju da tuku samo u situaciji 5:1 ili kad neko nije tog mentaliteta....samo da dodju na koju tekmu....da se provedu kao u Svjacarskoj pre par leta  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
nisam ja rekao da nije pametno da setaju nego sam rekao da nije pametno da provociraju pa onda setaju...

Da, ali oni ne bi provocirali da ste vi lepo pevali samo vase pesme i prestali sa vredjanjima na nacionalnoj osnovi, mislim ne kazem da smo mi ovde cvece, ali to je nesto sto mora da se promeni, i dok se ne promeni ja ne idem na utakmice na kojima igra Srbija protiv Bosne i Hrvatse, kao i Zvezda protiv Dinama i Hajduka...

P.S. caps lock je ovde zabranjen, imas bold gore -

@spider  Kako ti je dobar potpis!!! Video sam kad je to Hellboy napisao, kakav lik...   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6303
Hvala dule  Smile

Grobari su im dosli glave  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
istina. BBB-i su dobili po picki i sta sad? al ja pokusavam, objasnit da nisu provocirali nebi im nitko nista... hoces reci da ja sad dodem u BG na utakmicu malo provociram i sutradan hodam po centru BG i nebi mi nitko nista??? pogotovo ako slucajno sretnem Grobare ili Delije od jucer? ajde molim te primitivci ste ko i mi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Naravno da ti ne bi niko nista uradio jer niko ne bi davao ni pet para ni da pevas Lupi petama u knez Mihajlovoj (mozda bi imao problema samo posle utakmice, ali tu bi bili panduri koji bi vas isprangijali sve zajedno  Smile)... Ali uvek postoji taj 1% debila protiv kojih treba da se borimo i da ih osudjujemo... Jedno je da bodris svoj tim, a drugo je da mesas politiku u sport... Sportski tereni nisu mesta gde se to resava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.