Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 04:24:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveći uspesi ove vlade za 1000 dana.  (Pročitano 22861 puta)
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
jedan od jacih uspeha vlade jeste prikrivanje afera!

i ne samo afera, niko kao da ni ne spominje da mi vise ne pregovaramo sa EU! Alo! Ljudi! Da je ovo normalna zemlja DSS i G17+ ne bi presle cenzus na sledecim izborima.

А пази богати, и ако не преговарамо огромне паре ушле у Србију, чак је Србија почела около да инвестира, примљени смо у Партнерство за мир, ЦЕФТА, хвали нас међународна финансијска бирократија (Светска банка рецимо), просечна плата је у неким чланицама ЕУ само 50% већа него у Србији, а моја је већ већа него њихова (а њих нису бомбардовали, нити им уводили санкције, нити су територијално недефинисани као Србија...)

Ne lupetaj.

U Srbiju su ušle daleko manje pare nego što je trebalo da uđu. Srbija bi sada trebalo da bude magnet za investicije umesto toga ona je magnet za zločince i bolesnike koji ih podržavaju i one koji bi da opravdaju jedan takav sistem koji je napravio zemlju sa najvećom inflacijom u Evropi.

Rumunija je imala preko 5 milijardi investicija a Srbija ni 2.

I ti još imaš obraza da se hvališ nekakvom platom. Sram te bilo.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sram tebe bilo sto lupetas ovde i ovog vanju pa kako te nije sramota bre ludaku jedan da pricas da je afera to sto legija pise iz zatvora a novine prenose da je bilo drugacije napisao bih afera vlade brane coveku iz zatvora da pise i cenzurisu novine da to nebiprenosili i sta ima veze sto velja psuje i bije se u svajcarskoj mozda najuredjenijoj zemlji evrope sef kantonslne policije vozi pijan pravi udes i za to ne biva smenjen zasto bi onda neko u srbij menjao velju ministar on nije ministar kulture vec kapitalnih investicija ako on svoj posao obavlja perfektno njegovo ponasanje nebi trebalo da ima nikakve veze sa tim koliko se secam i tvoj batic protic i canak su psovali kao kocijasi u onoj novogodisnjoj emisiji pa ih nesto ne pominjes ali zato ti velja nesto mnogo smeta i tvoj canak kad je leteo motorom po ns ni to ne pominjes ali veljina voznja je vladin skandal sram te bilo on je covek koji kako se ponasa i u kuci i na ulici tako se ponasa uvek a ne da pred kamere izigrava sveca kao tvoj ceda a ustvari je narkoman sto tvoj ceda nema muda da izadje pred kamere pa da smrkne jednu crtu e velja brste ima on psuje i tako moze i pred kamerama da opsuje dok tvoj voljeni u gacama nema nista vec nam prodaje muda umesto bubrezi na televiziji a kako se ponasao pre neku godinu sto se mene tice meni to uopste ne smeta ni njegova proslost ni bilo sta ali smetami mnogo pedersko i kukavicko ponasanje i prodavanje laznog morala iza koga se krije totalno nemoralan covek!
a ti sto picas kako u srboji nista ne valja pa nevalja brate nema vize cisterni piva koje se besplsatno dele onima koji se bore protiv slobe vec mora motika u sake pa da se zaradi pa onda da se izadje za vikend i da se pije a ne da se loce od jutra do sutra i duva vutra za dzabe i sve to pod izgovorom borbe protiv slobe da je ovaj narod bio malo pametan pa da smeni slobu jos mnogo ranije i ovako ga je ovaj narod smenio 5 oktobra a ne vi jel da smo cekali na vas sloba bi bio jos uvek na vlasti vi bi ste i dalje bili na ulice ali to je vama i cilj ulica pivo vutra!
vas slogan je bio pevam pijem pusi i crvene rusim a sad su vam puna usta toga kako to u srbiji ima tuca kako vlada dozvoljava tuce kako vlada dozvoljava mladima cigare kako vlada dozvoljava da mladi ovoliko piju pa upravo ste vi ziveli pod tim sloganom i mlade navodili na to a sad odjednom vi ste moralisti a vlada napravi od srbije alkohoricarsko batinasku drzavu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ko je ovoga odvezao?
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta neko me odveza bicu kratak i jasan dali je 90 posto ucesnika protesta 96 nosilo bedzeve sa natpisom pevam pijem pusim i crvene rusim i dali su deca uzrasta od 10 godina nosila te bedzeve u skolama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson 
Ova vlada na celu sa premijerom je najgora koja je vodila ovu zemlju ikada. SPS takodje nije valjao ali su imali kadrove i koncept (otimaj) dok ovi nemaju nista. Osobe kao sto su Kostunica, Jocic, Ilic, Vuksanovic, Vladeta Jankovic, Davinic i ostali mogu jedino da se bave svojim delatnostima u svojoj mesnoj zajednici jer im i obrazovanje i ostale kompetencije kao sto su svest o sebi i okolini kao i komunikacija sa istom ne dobacuju dalje. O aferama i medijskim satelitima kao i o ostalim ljudima koji ispiraju mozak na tv ne treba ni trositi reci sve je to suvise jadno i bedno i nadam se da ce kad tad uspeti da se dokaze koliko su samo umesani u najgore zlocine kao sto je ubistvo bivseg premijera i ostale kriminalne radnje. Mada kad se setim slucaja Mileta Dragica i pogledam na rejting koji ove kvazi-patriotske snage i dalje imaju mislim da se to nece desiti uskoro, ali nema veze kad-tad. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja vidim batamile da jedino ceda dobro ispira mozag i to bez vlade i televizije a tvoj je brate dobro ispran po cim nevidis za vreeme slobe se nista nije gradilo a sad se gradi na sve strane ali to jedino ispranom mozgu nie jasno jel si pod cedinom hipnozom i onda nevidis nista ili je mozda voja i velja pozvali dejvida koperfilda pa smo mi svi hipnotisani i mi to vidimo a jedini ti znas da to ustvari nije istina i da so mi svi budale ja koji auto put od sida do nisa prodjem jedno 10 puta godisnje vidim i te kako razliku u poslednje 3 godine jedino je ti nevidis jel od fakulteta do stana ili od posla do tvoje kuce ili pak uz kompjuter po celi dan nista se ne vidi al kad covek pogleda malo dalje od svog nosa on vidi razliku i te kako!
do pre par godina u gradu u kome zivim u srbiji nisam mogao da nadjem televizor a sad imam mega market gde mogu da biram marku velicini i sve to platim karticom zgrade su bile oronule i nijedna mladja od deset god sad se napravise za pose 3 god 20 zgrade 20 su u izgradnji i 20 su renovirane i dogradjene ali mene je ocigledno ocarao dejvid koperfild pa sam ja blesav i lud i nista ne vidim i za vreme djindjica i slobe je isto kao sada samo sto ja haluciniram!
pre bih ja reksao da ste od preterane doze lsd dobili ostecenje na mozak vi iz ldpa i da ste poceli da umesto novih zgrada trznih centra mega marketa sredjenijih puteva vi ste poceli da previdjate dinosauruse svemirce razno razne afere itd nije vama lako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson 
ja vidim batamile da jedino ceda dobro ispira mozag i to bez vlade i televizije a tvoj je brate dobro ispran po cim nevidis za vreeme slobe se nista nije gradilo a sad se gradi na sve strane ali to jedino ispranom mozgu nie jasno jel si pod cedinom hipnozom i onda nevidis nista ili je mozda voja i velja pozvali dejvida koperfilda pa smo mi svi hipnotisani i mi to vidimo a jedini ti znas da to ustvari nije istina i da so mi svi budale ja koji auto put od sida do nisa prodjem jedno 10 puta godisnje vidim i te kako razliku u poslednje 3 godine jedino je ti nevidis jel od fakulteta do stana ili od posla do tvoje kuce ili pak uz kompjuter po celi dan nista se ne vidi al kad covek pogleda malo dalje od svog nosa on vidi razliku i te kako!
do pre par godina u gradu u kome zivim u srbiji nisam mogao da nadjem televizor a sad imam mega market gde mogu da biram marku velicini i sve to platim karticom zgrade su bile oronule i nijedna mladja od deset god sad se napravise za pose 3 god 20 zgrade 20 su u izgradnji i 20 su renovirane i dogradjene ali mene je ocigledno ocarao dejvid koperfild pa sam ja blesav i lud i nista ne vidim i za vreme djindjica i slobe je isto kao sada samo sto ja haluciniram!
pre bih ja reksao da ste od preterane doze lsd dobili ostecenje na mozak vi iz ldpa i da ste poceli da umesto novih zgrada trznih centra mega marketa sredjenijih puteva vi ste poceli da previdjate dinosauruse svemirce razno razne afere itd nije vama lako!
Pa ja nisam iz LDP, ustvari nisam favorizovao nijednu stranku. Meni je zao sto ti nisi imao tv i lepe zgrade mi to ovde imamo vec jako dugo, ali veruj mi to jednostavno nije dovoljno. Najbitnije su institucije, a one ne funkcionisu i to je problem koji se nece skoro resiti jer jos uvek ima vise onih kojima su tv i nove zgrade bitnije od recimo strategije samozaposljavanja. Moji su puno sljakali da bi meni obezbedili tv i ostale stvari a sticajem okolnosti ja sam direktno upoznat sa politikom zamazivanja ociju jos pre 16-17 godina. Tada je najlakse bilo drzati zapaljive govore u kojima nema ni jedno slovo u kojima se pominje obican covek vec uvek chetnik, izdajnik itd. I tako je najlakse pridobiti ogromnu vecinu koja nema ili jednostavno nece da se okrene necemu drugom. U vecini slucajeva je ovo drugo. Danas se grade putevi i zgrade jer je to najlakse za pokazati kao kad uglacas jabuku a ona iznutra trula jer nema institucija koje bi ovu drzavu stavile na noge. U mom naselju su jednu stazu od 200 metara gradili 2 meseca sa 30 masina. Sad ti vidi koliko je to tvojih licno para potroseno bezveze tj. "potroseno" bezveze. Tako da moj savet ti je da zamislis sebe u buducnosti i glasas za one koji ce te tamo odvesti i nemoj samo zeleti ove "luksuzne" stvari koje si nabrojao. E da i nemoj sve gledati kroz politicku prizmu i uzmi za svoj prerogativ sebe kad budes glasao inace dokazaces da si ti ustvari samo jos jedna nesposobna osoba, nepismena koja se dere samo u masi posto je kao jedinka jedna velika nula.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
covece bozji ja ne dajem ni dinar iz poreza za tu tvoju stazu neznas nista omeni i nemoj da lupetas niti volim te price o cetnicima izdajnicima niti bilo sta ja sam imao tv uvek i uvek sam sve imao i neznam gde si ti to ziveo pa su sve zgrade bile lepe voleo bih da znam koji taj srpski grad je izgledai ruzicasto 200o goine i gde se to moglo kupi plazma tv na karticu to si samo ti negde u srbiji jedino mogao!
ja sad u srbiji ako hocu mogu da nadjem posao u banci za hiljadu evra kad hocu a neznam gde sam to pre mogao mogu da se vozim i da ne iscepim tocak i da parkiram kola gde god hocu i da mi ih niko ne ogrebe i ne ukrade mogu da setam sa lancem od 10000 evra a u tvoje zlatno doba se ubijalo za air max najke od 100 maraka i pitanje dali su bile original naravno to vreme ostavlja u meni i neka lepa secanja i mozda je dobro sto sam odrastao u takvom vremenu ali kad se sad razmislim kako se sada zivi i kako se tada zivelo ne ponovilo se!
neznas nista o meni zato nemoj da lupas da je mozda moglo bolje moglo je al kad imamo radikale i ldp nemoze se na bolje nego moras i njima da udovoljis a i ovaj normalan narod i srbiju da razvijas i sto je najgore sta god da uradis oni nece da budu zadovoljni to je klasicna srs ldp demagogija okrecili smo 20 zgrada dzabe ste krecili kad niste sve a da nismo okrecili ni jednu onda bi bilo zasto nista nije uradjeno!
a oko mojih zgrada ima jos nesto gde ljudi kupuju tolike stanove tu ima para znaci standard bolji gde rade super marketi i gde se u najskupljim prodavnicama nemoze udje standard je bolji ali ti ocigledno imas utisak da te stanove kupuju fantomi da to nekupuju nasi ljudi ako tolike stanove kupuju ljudi iz dijaspore znaci da dijaspora ima vise poverenje i sigurnosti ako kupuju ljudi iz srbije znaci da je standard skocio kako god okrenes bolje je ali zi si zaslepljen i ni bog ti nemoze pomogne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Najveći uspeh čivutske vlade Vojislava Koštunice je ta što je potpuno zatrta socijalna država. Čik se leči na recept, plati školovanje, odi na odmor preko studentskog udruženja.
Sa druge strane građevinska mafija za male pare natrpava Vračar, Savski venac i Zvezdaru zgradama, i trguje milionima evra kojim se finansiraju stranačke kampanje.
I postade država mafija, a mafija država!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa naravno da je zatrta socijalna drzava kalabukao si 15 godina kako neces tita i slobu e sad oces socijalnu drzavu kad bi znali ljudi u srbiji sta hoce mnogo bi dobro bilo borili smo se za kapitalizam i sad smo ga dobili meni licno odgovara a vama koji ste to samo koristili kao izgovor da bi ste protestovali i nista neradili po celi dan to je vas problem a ustvari sad se vidi koje bio za prave promene a ko je voleo titovo i slobino vreme!
ajde cik odi negde na letovanje preko studenske zadruge u kapitalistickoj drzavi i cik se leci na recept nego su sve klinike privatne i onda postije privatna osiguranja koja za debele pare pokrivaju tvoje troskove lecenja ali zna se to kosta i placa se debelo zato svaka cast ovoj vladi koja vuce ovu zemlju u kapitalizam i nije tacno dakod nas covek moze da umre od gladi tacno je jedino da je naseg coveka sramota da trazi pomoc jel sta ce da kaze komsija kad sazna da nemam sta da jedem i onda umre gladan dok odlazak na more nije uopste socijalna stvar zato plati pa klatri ako nemas onda cuti i bori se da to ostvaris bezplatna letovanja preko raznih firmi su nas i dovela ovde gde jesmo svi su uzimali stanove besplatno isli na vecere besplatno isli na letovanja besplatno i nista nisu radili i onda gde su pare neka mi neko kaze neku zemlju sveta gde je svaki drugi fizikalac dobio besplatno stan kao sto je bio slucaj kod nas i onda ce ti isti fizikalci meni da moralisu kako sam nemoralan lopov kapitalista i prevarant more treba jedna usrana motka za tu stoku pa bi bilo mnogo bolje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 04:24:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.