Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 11:09:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveći uspesi ove vlade za 1000 dana.  (Pročitano 22812 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa po tom istom nalogu uprave javnih prihoda je neko u nebidno kom gradu trebao da postane direktor te uprave prihoda po nalogu tvog zorana zivkovica zato molim te prekini da lupetas ja nisam protiv toga i to mi je potpuno normalno alimi nije normalno tvoje ponasanje poznajem pojedine lokalne funkcionere ds i znam kako su se ponasali posle 5 oktobra i kakve su sve mucke pravili i opet ponavljam meni to licno ne smeta ali mi smeta kad mi ti prodajes muda umesto bubrezi kako je ova vlada lopovska prevarantska nista nije uradila dok tvoje demokrate sve uradise napravise od srbije 5 puta jacu drzavu od bugarske al zato kad dodje velja i voja mi propadosmo a bugari udjose u eu jebote!
tad se sve radilo pokoknkursu a sad se possao nalazi preko veze tad su poslovale 600 banke u srbiji a sad samo 35 tad smo imali 50 milijarde investicija a sad imamo 5 to je isto kao kad vi objasnjavate sps u srs kako je 90 bilo lose a oni kazu ne bilo je dobro takoja i tebi kazem od 2000 do 2003 je bilo losije nego sada ali ti si dacic 2 i imas da mi kazes kako je tad bilo bolje ako sledeca vlada bude bila sacinjena od ds, ldp i ako budu privukli 10 milijardi investicija i budu izgradili 3 puta vise puteva od velje ja cu da kazem bravo sada je bolje nego sto je bilo jel sam realan covek ali ti ocigledno nisi realan i zatoi neces da priznas nesto sto celi svet vidi!
ili postoji 3 varijanta da si nacisto isfrustriran nemas pare nemas posla u govnima si do guse neznas kako ili si nesposoban da se izvuces svi te mrze roditelji drugari nemas devojku i onda je za tebe sve propalo i nista oko sebe ne vidis pozitivno vec sve negativno i onda ceda ti ispira mozak kao toma nasim seljacima ali veruj da ceda dodje na vlasti u tvokm zivotu nista nece da se promeni kao sto nece ni tim istim seljacima nista da se promeni ako dodje toma ali jebiga kad covek nemoze nista sam da uradi onda lepi postere politicara po zidovima i samo u njih gleda i ceka da mu nesto donesu ali nisu politicari ti koji ce da ti donesu bolji zivot vec sam moras da ga stvoris!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
srkich, ubaci tacku i zarez negde, mozda te procitam!

kasperu,
Citat
Све и да је било тог налога, могао је да се ескивира, како је Млађа више пута ескивирао налоге Врховног суда (јаче инстанце) да се одобри рад Карићевих банки.

nije to nikakav problem uraditi, samo treba znati da postoje i medjunarodni sudovi koje je ovaj vec ubacio u pricu! a, ako se ne daj boze ispostavi da je ovaj bio u pravu, onda nece dinkic i kostunica da placaju stetu, vec mi!
sto se tice investicija, mogla je djindjiceva vlada da proda i eps, i nis, i mts, i ptt i sve sto vredi! ali to ne racunaj u investicije, jer se radi o prodaji odnosno zakupu nacionalnih resursa, odnosno o visokoprofitabilnim kompanijama ciji je br. ogranicen! dakle, ajde da vidimo koliko je to ova vlada prodala propalih firmi kao sto su te secerane koje sada donose milione poreza u budzet republike!

Citat
Pa naravno, to i kazem...sve svetske institucije koje obracunavaju u dolarima ne znaju, zive u zabludi.
u dolaru da,ali po drugacijem sistemu obracuna! ili kao sto sada postaje praksa u svetu, u eurima(najjaca valuta, u kojoj kina, venecuela i td. pocinju od sledece godine da cuvaju devizne rezerve, a i da preferiraju prilikom prometa)!
kad bi se malo pozabavio tom problematikom, shvatio bi da ne mozes da dodjes do istinitih podataka ako recimo, kazes da je prosle godine profit kompanije bio milijardu dinara, ove godine milijardu i sto miliona din, i da je profit porastao za sto miliona ako je inlacija bila 20%! a kada odredjujes deficit on mora biti realan, nikako nominalan!

Citat
Za one koji su bili na vlasti od 2000. do 2003. su eksperti u svakom pogledu, da ne pominjemo lopovluk kod prethodne vlade, koji ce tesko ko vise da prevazidje.

ovo sam od tebe i ocekivao, s obozirom da nemas elementarno znanje iz oblasti ekonomije!

Citat
Ako udaris jace glavom u zid, mozda ces zaboraviti tu cinjenicu pa ce ti biti lakse

Smile Smile

Citat
Eto sta moraju da rade pojedinci kojima je preca stranka od drzave, da lupaju glavom zid...
Smile Smile

preca mi je poraodica, prijatelji, devojka, pa cak i ti nego bilo koja stranka, ali neka bude...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti me ne citas jel nemas odgovore u tome je tvoj problem decko i mnogo je lako praviti se lud kad neznas da odgovoris!
nadam se da si ovu recenicu razumeo posto kao nista ne razumes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
ti me ne citas jel nemas odgovore u tome je tvoj problem decko i mnogo je lako praviti se lud kad neznas da odgovoris!
nadam se da si ovu recenicu razumeo posto kao nista ne razumes!

ovu jesam jer je kratka, ali nemoj od mene da ocekujes da citam vece postove ako ne ubacujes tacku i zarez!
ne znam kakav ti je to fazon, vidis da svi koristimo i tacku i zarez!

Citat
ali ti si dacic 2
Citat
ili postoji 3 varijanta da si nacisto isfrustriran nemas pare nemas posla u govnima si do guse neznas kako ili si nesposoban da se izvuces svi te mrze roditelji drugari nemas devojku i onda je za tebe sve propalo i nista oko sebe ne vidis pozitivno vec sve negativno i onda ceda ti ispira mozak
ne znam koja ti je prva varijanta? ove dve si promasio!
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 18:48:25 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zato sto pisem kako god hocu a to sto ti neznas da citas a ocigledno se pravis lud jel nemas odgovore to dokazuje samo kakva si kukavica od coveka i nesmes ni sa kim da udjes u polemiku a ako neces zato sto ja neznam da pisem onda si fasista diskriminises ljude na osnovu njegovog pisanja a smem da se kladim da ovde dodje neki siptar koji pise 10 puta gore srpski sa njim bih ucestvovao u polemici isti si ksao ova govna na b92 koja daju komentare na politicke vesti siptari i oni koji se sa njima saosecaju mogu da pisu koliko hoce a neko normalan nesme da ostavi komentar jel ili ne biva objavljen ili bude napadnut od onih koji tolerisu siptarske polupismene zlonamerne komentare kako neko nezna da pise i da samim tim sto nezna da pise nema sa njim sta da se prica!
pa ja ovde ne ucestvujem u diskusiji o srpskom jeziku i kulturi izrazavanja vec o politici i tako da mogu da pisem kako god hocu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630

Citat
Pa naravno, to i kazem...sve svetske institucije koje obracunavaju u dolarima ne znaju, zive u zabludi.
u dolaru da,ali po drugacijem sistemu obracuna! ili kao sto sada postaje praksa u svetu, u eurima(najjaca valuta, u kojoj kina, venecuela i td. pocinju od sledece godine da cuvaju devizne rezerve, a i da preferiraju prilikom prometa)!
kad bi se malo pozabavio tom problematikom, shvatio bi da ne mozes da dodjes do istinitih podataka ako recimo, kazes da je prosle godine profit kompanije bio milijardu dinara, ove godine milijardu i sto miliona din, i da je profit porastao za sto miliona ako je inlacija bila 20%! a kada odredjujes deficit on mora biti realan, nikako nominalan!

Citat
Za one koji su bili na vlasti od 2000. do 2003. su eksperti u svakom pogledu, da ne pominjemo lopovluk kod prethodne vlade, koji ce tesko ko vise da prevazidje.

ovo sam od tebe i ocekivao, s obozirom da nemas elementarno znanje iz oblasti ekonomije!

Citat
Ako udaris jace glavom u zid, mozda ces zaboraviti tu cinjenicu pa ce ti biti lakse

Smile Smile

Citat
Eto sta moraju da rade pojedinci kojima je preca stranka od drzave, da lupaju glavom zid...
Smile Smile

preca mi je poraodica, prijatelji, devojka, pa cak i ti nego bilo koja stranka, ali neka bude...  Smile Smile Smile

A kako ti znas po kom sistemu  je ono obracunato.
Naravno da ne mozes da znas, ali to te ne sprecava da ga osporavas po tom osnovu.

Nisam ekonomista, ali ne treba biti neki ekspert...pa  vidim kako se radi sada, a kako se radilo onda i koji i kakvi su rezultati.

A naravno na prvom mestu porodica, prijatelji itd.,  ali  ti je stranka preca od drzave, to ne valja.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
Naravno da ne mozes da znas, ali to te ne sprecava da ga osporavas po tom osnovu.
pa rekoh ti,biras kurseve koji su bili u toku godine i mnozis ih sa podacima koji su iskazani u eurima!
tako za sve godine, a prikazujes padove i rast gde ti vise odgovara!
ja sam hteo za tebe da uradim jedan grafikon u eurima ali mnogo bi mi to vremena oduzelo!
a posao bi bio uzaludan,jer od pocetka ne verujes da ta prica moze da stoji za platni a nikako za trgovinski deficit!
Citat
Nisam ekonomista, ali ne treba biti neki ekspert...pa  vidim kako se radi sada, a kako se radilo onda i koji i kakvi su rezultati.
ovo me najvise i plasi, sa ekonomistima nemam problem! mali je br. ekonomista koji bi podrzali g17+ i ovu ekonom. politiku! vidim da u lose rezultate pominjes prodaju firmi za par maraka! sta mislis da li si u pravu? imas mnogo stvari koje mozes iskritikovati kod prosle vlade, a uhvatio si se za relativno odlicne poteze!
a evo i dokaza! raspitaj se kolliko para je dinkic izdvojio da bi strana kompanija dosla u fabriku namestaja u vranju! radi se o milionima evra! ali ja to ne kritikujem, naprotiv, to je jedan od onih dobrih, iznudjenih poteza!
da poznajes te stvari, znao bi da su to nekad odlicni nacini da se izvrsi privatizacija! a ako te interesuje stav institucija kojima ti vise verujes-ranije si ih popminjao, znaj da su oni trazili da se izvrsi stecajni postupak svih slicnih kompanija! a to je jedna od najgorih varijanata!

jos jednom, kada se pojavi lik koji je bolji od resenja koja nudi demokratska stranka, ja cu prvi glasati za njega! a nisu oni toliko dobri koliko su drugi losi npr. dinkic!
a zasad gledam samo ekonomske programe partija i ljude iz tog dela, politika me ne interesuje!
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 00:30:36 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
pa naravno da je zatrta socijalna drzava kalabukao si 15 godina kako neces tita i slobu e sad oces socijalnu drzavu kad bi znali ljudi u srbiji sta hoce mnogo bi dobro bilo borili smo se za kapitalizam i sad smo ga dobili meni licno odgovara a vama koji ste to samo koristili kao izgovor da bi ste protestovali i nista neradili po celi dan to je vas problem a ustvari sad se vidi koje bio za prave promene a ko je voleo titovo i slobino vreme!
ajde cik odi negde na letovanje preko studenske zadruge u kapitalistickoj drzavi i cik se leci na recept nego su sve klinike privatne i onda postije privatna osiguranja koja za debele pare pokrivaju tvoje troskove lecenja ali zna se to kosta i placa se debelo zato svaka cast ovoj vladi koja vuce ovu zemlju u kapitalizam i nije tacno dakod nas covek moze da umre od gladi tacno je jedino da je naseg coveka sramota da trazi pomoc jel sta ce da kaze komsija kad sazna da nemam sta da jedem i onda umre gladan dok odlazak na more nije uopste socijalna stvar zato plati pa klatri ako nemas onda cuti i bori se da to ostvaris bezplatna letovanja preko raznih firmi su nas i dovela ovde gde jesmo svi su uzimali stanove besplatno isli na vecere besplatno isli na letovanja besplatno i nista nisu radili i onda gde su pare neka mi neko kaze neku zemlju sveta gde je svaki drugi fizikalac dobio besplatno stan kao sto je bio slucaj kod nas i onda ce ti isti fizikalci meni da moralisu kako sam nemoralan lopov kapitalista i prevarant more treba jedna usrana motka za tu stoku pa bi bilo mnogo bolje!
Decko lupas gluposti. Mora da je Sloba bio dobar patron tvome tati, cije si poslove nastavio! Sa kojim pravom ti pricas o socijalizmu? Kada ste ti i tebi slicni zahvaljuci Milosevicevom dobu postali ratni profiteri, pa si sada ti za kapitalizam. Tebi licno valja svaki sistem, ali narodu u celini ni jedan. Valja ce tek socijalna drzava, a dotle ces nam ti i tebi slicni piti krv, bas kao sto si nas i tukao u rezervnom sastavu 1996.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
 Smile

Loolla, svaka cast! ja nemam snage da se ganjam sa takvim likovima!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
nije to nikakav problem uraditi, samo treba znati da postoje i medjunarodni sudovi koje je ovaj vec ubacio u pricu!

Па као што видиш ова влада се није плашила тих судова. Карић не може добити ништа. А и да добије, рачунај то као инвестицију - тада ћемо бити богатија земља. Најзад, право је у функцији силе. Ако је Србија добра са међународним институцијама (рецимо ДС је на власти Smile) онда можемо и да не плаћамо шта је суд одредио... Знаш оно стабилност, виши интереси...

Citat
sto se tice investicija, mogla je djindjiceva vlada da proda i eps, i nis, i mts, i ptt i sve sto vredi!

ПТТ (Телеком) и НИС нису још продати. Телеком је чак повећао свој капитал. Дакле остаје још доста тога што вреди.
А што претходна влада није продавала? Идеологија или политичка неспособност?

Citat
dakle, ajde da vidimo koliko je to ova vlada prodala propalih firmi kao sto su te secerane koje sada donose milione poreza u budzet republike!

Заборављаш за колико су евра продате те шећеране. И коме су продате - директору ДС-а и носачу ковчега. Доносиле би оне приход и да нису продате. Чим је омогућен преференцирани извоз.

Citat
u eurima(najjaca valuta, u kojoj kina, venecuela i td. pocinju od sledece godine da cuvaju devizne rezerve, a i da preferiraju prilikom prometa)!

Ово је мало офф, али стварно ми се свиђа ова вест ако је тачна. Биће то јак ударац за Америку. Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 11:09:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.