Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 17:26:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Imajuci u vidu poslednje politicke dogadjaje zanima me ko je za vas najveci neprijatelj srpskih interesa ( zemlje regiona)
FYROM
1.2%  (2)
Federacija BIH
7.4%  (12)
Hrvatska
49.1%  (80)
Albanija
23.9%  (39)
Bugarska
0.6%  (1)
Turska
3.1%  (5)
Madjarska
1.8%  (3)
Slovenija
1.2%  (2)
Crna Gora
11.7%  (19)
Ukupno glasova: 163
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci Neprijatelj Srbije?  (Pročitano 28552 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
yetyou pa verovatno bi to uradili da smo dovoljno mocni da to uradimo Wink kao sto su Nemci bili dovoljno mocni da nam nude to sto su nudili.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
@Zemunac22 sto se cimas da mu objasnjavas...Prihvati cinjenicu da postoje ljudi koji na svet gledaju kroz crno-beli filter...Ti si za njega i yetija izdajnik jer razmisljas drugacije od njih(u stvari,ti razmisljas,a oni vole/mrze inertno)...Ako im slucajno kazes da u politici ne postoji ljubav/bratstvo/pravda vec da postoji interes ,to kao da si im jeres ispricao  Smile

Слушај Доги свако има право да слиједи свој политички правац али уколико ти мислиш да је ово
довољно да његов монолог прогласујеш размишљањем:E, moj nesrećniče, da su se Rusi pitali, Bugarska bi bila do Aleksinca, a Kosovo bi bilo "kolevka bugarstva".онда имаш велики проблем са перцепцијом шта значи
размишљати.Уколико мислиш да двије карте значе размишљање онда да ти помогнем да то размишљање
прошириш.

Можеш слободно поставити карту по којој су ти Немци '41 нудили Србију до Солуна, као и ону по којој ти је нуђена земља до Сплита, а од Сплита Италија 1915.

Све после тога је било: "Ко вас јебе, кад сте идиоти". Реално не можеш ти цео век усеравати, доносити погрешне одлуке, сврставати се под погрешне вође, а онда да кукаш на Немце. Шта је Немац крив, што је Србин неспособан, лењ, искварени сањар?

Нема шта правилно размишљање Њемци су Србији понудили. Smile Smile Smile
Хајде да понудимо Хрватској западну херцеговину у босни па ако не прихвате да их појебемо и
расталимо мађарима,италијанима,црногорцима,словенцима али да не испада другачије дио оставимо
себи. Smile
Ко им јебе матер неспособну када не знају бирати вође па бирају Месића који је за независну БиХ. Smile

Где ли ти живиш, да ми је знати?

Па ником током Другог светског рата није добио упола добре услове, као ми са Немцима и теби ту нешто није у реду.

Па наравно да су нам распарчали државу, кад су видели са каквим превртљивцима имају посла. Хоће и са Британцима, хоће и са бољшевичким СССР-ом, али да не ратују са Немцима или једноставније речено да се јебу, а да им не уђе. Чуди ме да су и толико стрпљења имали у преговорима.

Ти мислиш да је то скроз нормална ствар, зајебавати, завлачити неку велику силу, коју је притом водио лудак, коме су сви Словени сметали. Можеш уствари да радиш шта хоћеш, али кад добијеш по носу, не вреди ти кукање.

Узмимо ово од малопре за пример. Замисли само да су Бугари, омиљено руско чедо овде, одбили Санстефански уговор и решили да сами себи створе државу, која неће бити ничији полтрон. Шта ли би Руси урадили? Па очас посла би рекли: "Е где сте браћо Срби (Срби - руска опција бр. 2 овде)! Шта мислите о томе да узмете мало бугарске земље за себе. Измислите да је то било ваше у прошлости, ме ћемо се побринути да је добијете, уз повољну цену наравно".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
yetyou pa verovatno bi to uradili da smo dovoljno mocni da to uradimo Wink kao sto su Nemci bili dovoljno mocni da nam nude to sto su nudili.

Тачно али то није оправдање да ја сада кажем да је то и исправно и нешта као примјер по којем ћу
проглашавати некога трећег непријатељем.
Замисли након тога да хрвати почну викати па ко нас хака нудили су нам херцеговину.
Па ко је ту луд јебем га ја. Smile
Њемци јесу нудили али ко су они да нама нуде.Одакле Џетјуу из Републике Српске
право да дођем у Бујановац и понудим шиптару прикључење В.Шиптарезији.Не конкретно јер ја
сам задњи који бих такву перверзију желио али је то суштина.
Туђа територија,туђи народ,а шваба нуди и "ја" одбијем а ти мене окупираш и распарчаш како бих
имао више душмана око себе.Није ваљда шваба очекивао да ће Србија напасти трећи рајх па је ради
превенције то урадио? Smile Да не говорим ко је покренуо мартовске "демонстрације" јер то на крају
води у перверзију. Smile

@Zemunac22 sto se cimas da mu objasnjavas...Prihvati cinjenicu da postoje ljudi koji na svet gledaju kroz crno-beli filter...Ti si za njega i yetija izdajnik jer razmisljas drugacije od njih(u stvari,ti razmisljas,a oni vole/mrze inertno)...Ako im slucajno kazes da u politici ne postoji ljubav/bratstvo/pravda vec da postoji interes ,to kao da si im jeres ispricao  Smile

Слушај Доги свако има право да слиједи свој политички правац али уколико ти мислиш да је ово
довољно да његов монолог прогласујеш размишљањем:E, moj nesrećniče, da su se Rusi pitali, Bugarska bi bila do Aleksinca, a Kosovo bi bilo "kolevka bugarstva".онда имаш велики проблем са перцепцијом шта значи
размишљати.Уколико мислиш да двије карте значе размишљање онда да ти помогнем да то размишљање
прошириш.

Можеш слободно поставити карту по којој су ти Немци '41 нудили Србију до Солуна, као и ону по којој ти је нуђена земља до Сплита, а од Сплита Италија 1915.

Све после тога је било: "Ко вас јебе, кад сте идиоти". Реално не можеш ти цео век усеравати, доносити погрешне одлуке, сврставати се под погрешне вође, а онда да кукаш на Немце. Шта је Немац крив, што је Србин неспособан, лењ, искварени сањар?

Нема шта правилно размишљање Њемци су Србији понудили. Smile Smile Smile
Хајде да понудимо Хрватској западну херцеговину у босни па ако не прихвате да их појебемо и
расталимо мађарима,италијанима,црногорцима,словенцима али да не испада другачије дио оставимо
себи. Smile
Ко им јебе матер неспособну када не знају бирати вође па бирају Месића који је за независну БиХ. Smile

Где ли ти живиш, да ми је знати?

Па ником током Другог светског рата није добио упола добре услове, као ми са Немцима и теби ту нешто није у реду.

Па наравно да су нам распарчали државу, кад су видели са каквим превртљивцима имају посла. Хоће и са Британцима, хоће и са бољшевичким СССР-ом, али да не ратују са Немцима или једноставније речено да се јебу, а да им не уђе. Чуди ме да су и толико стрпљења имали у преговорима.

Ти мислиш да је то скроз нормална ствар, зајебавати, завлачити неку велику силу, коју је притом водио лудак, коме су сви Словени сметали. Можеш уствари да радиш шта хоћеш, али кад добијеш по носу, не вреди ти кукање.

Узмимо ово од малопре за пример. Замисли само да су Бугари, омиљено руско чедо овде, одбили Санстефански уговор и решили да сами себи створе државу, која неће бити ничији полтрон. Шта ли би Руси урадили? Па очас посла би рекли: "Е где сте браћо Срби (Срби - руска опција бр. 2 овде)! Шта мислите о томе да узмете мало бугарске земље за себе. Измислите да је то било ваше у прошлости, ме ћемо се побринути да је добијете, уз повољну цену наравно".

Значи и Косово и Метохија је исправно одрађена ствар од стране СИЛЕ.
ДуКиМ де мало прелистај однос нацистичке Њемачке према ратним заробљеницима из Краљевине
Југославије па упореди са односом према ратним заробљеницима нама "савезничких" снага.
Да не говорим о третману према градовима вестерн европе и однос према градовима осталих држава.
Успут ја сам горе већ одговорио на твој пост не знајући да ћеш ми реплицирати што је и те како
потребно.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma, ne vredi sa šabanima o bilo čemu raspravljati. Na svaki argument, šaban će ti pričati o Njemcima, Vatikanu i ustašama.

Boli ove naše rusofiličare što grof Čerkaski nio bio Nemac, nije bio ni Mađar, nije bio ni ustaša. Nije čak bio ni Bugarin.  Bio je Rus, ministar u ruskoj carskoj Vladi.

Žao mi je zbog vaših boli, ali Srbi nikada nisu bili ruski miljenici na Balkanu. Nisu to ni danas. Bugari su bili rusko cveće na Balkanu, pa kad god su Rusi delili Balkan prvo namire Bugare, a za Srbe ako ostanu neke mrvice ispod stola, ostanu, ako ne nikom ništa.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma, ne vredi sa šabanima o bilo čemu raspravljati. Na svaki argument, šaban će ti pričati o Njemcima, Vatikanu i ustašama.

Boli ove naše rusofiličare što grof Čerkaski nio bio Nemac, nije bio ni Mađar, nije bio ni ustaša. Nije čak bio ni Bugarin.  Bio je Rus, ministar u ruskoj carskoj Vladi.

Žao mi je zbog vaših boli, ali Srbi nikada nisu bili ruski miljenici na Balkanu. Nisu to ni danas. Bugari su bili rusko cveće na Balkanu, pa kad god su Rusi delili Balkan prvo namire Bugare, a za Srbe ako ostanu neke mrvice ispod stola, ostanu, ako ne nikom ništa.

Зар може већи шабан бити од тебе. Smile
Јеботе па ти имаш халуцинације када видиш да још неко прича о русима као јединој алтернативи
за србе. Smile
Ало мајсторе илузионисто Коперфилде,ја теби говорим да не прогласујеш некога ко ти није нашкодио у
животу непријатељем број 1. док истовремено мајмуне који су разарали Србију од једном до три
пута подржаваш.
Па ко је ту шабан земунац? Smile
Гроф Черкаски је један,а ко су били грофови из Аустрије,Њемачке,Мађарске,Бугарске,Албаније,
Француске,Британије,Шпаније и ко зна из које све пиз*е још нема тих Черкаских. Smile

Ја русе спомињем само у опцији гдје се Србија мора приклонити или НАТО пакту или Русији,а
лично мислим да је најбоље остати независтан у сваком погледу и то сам бар десет пута на овом
форуму рекао.
У опцији морања нормално је да нећу прићи онима који су директни кривци и извршиоци убиства
бог зна више колико милиона срба од 1914 па наовамо.
Једино за тебе је нормално да подржаваш смртне непријатеље срба или то за тебе нису док тебе
лично не погоде у главу шабане један,шабанасти.
Имаш право на мишљење али немаш право да убице проглашаваш опцијом напретка док истовремено
оне који нису то радили проглашаваш пријетњом.
Поредиш српско-бугарски спор гдје је неки курајбер вукао на страну бугара са свим злом по србе,а
истовремено се правиш мали необавјештени везано за стоку која је газила чизмом по Србији,убијали
србе као псе па чак и давали изјаве од којих се кости леде како 1914 тако и 1999 са оном већ
чувеном:"српска дјеца се неће више смијати".
Хајде постави аргументацију по чему од 1914 па до данашњег дана 75% НАТО чланица нису сијали
смрт и бједу по Србији.
Јеботе па Београд су четири пута бомбардовали за 85 година и још се неко чуди што смо заостали.

Да видим ту престоницу која је у том року толико пута бомбардована,а да је развијенија од Београда.
Да видим ту државу коју су толико пута окупирали да је развијена као Србија.
Па Србија је џин за остале у том погледу јебем вас глупе зар не видите да фашисти не дају никоме
мимо њих да дишу пуним плућима и још треба да их волим и да им улазим у дупе.
У случају да Србија нема опцију самосталног опстанка мора прићи Русији и бити против тих смрадова
који нису ништа друго него четврти рајх.
Велиш Ватикан? Smile Ма јок бомбардовање против срба је призивао Патријарх Павле лично.
Који си ти шабан да ћу морати пронаћи други израз за ликове попут тебе јер ти не представљаш
шабана који немају толику злобу према Србији као ти.Волио бих знати која је твоја идеологија коју
слиједиш. SmileШљам. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy IIs
Anketi nedostaje jedna stavka: sama Srbija, a to je u suštini tačan odgovor na pitanje postavljeno u ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Anketi nedostaje jedna stavka: sama Srbija, a to je u suštini tačan odgovor na pitanje postavljeno u ovoj temi.

Е да је рахметли Ђилкош жив рјешио би он то у час посла али овако мораш трпити Србију која
је сама себи непријатељ. Smile
У суштини твоји представници јавног живота су непријатељи Србије,а не Србија која сама себи
не може и да хоће бити непријатељ. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Bre hibridi srpstva! Uzrok se gleda a ne posledice. To sto su Hrvati nama radili su uzrok nase gluposti, alavosti i strvinarstva.
@yetyou
Ti si eksponent profesionalne mrznje. Onu kartu koju prikazujes, to je vec danasnja karta Hrvatske. To tebi nije jasno, ali bice sto kazu shiptari: Kosovo do Rima.
Malo su vise, do Novog beograda, ali ti nije jasno.

Vec hiljada stranica na ovom forumu je obicno balavljenje, jurenje Klintona, balija, pape.Kamasutra sa Rusima.
Pitanje je sta mi treba da uradimo da se sredimo. ne sta nam ko misli ili sta nam ko daje ili ne daje, ko nas mrzi i ko nas voli (Rusi naravno).
Vidis da neka zver, hoce da ignorise ceo srpski korpus iz inostranstva. Ustasko seme koje se izdaje za Srbina.
Ali zatio bi primio ruski u debelo crevo do pupka.To se zove sadomazohizam. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Alcatel 
Duki opet tvoja neodmerena ljubav prema Nemcima. Jedno me samo interesuje da li voliš i Nato pakt, jer 1941 Nemci su za nas bili isto što je danas Nato pakt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Duki opet tvoja neodmerena ljubav prema Nemcima. Jedno me samo interesuje da li voliš i Nato pakt, jer 1941 Nemci su za nas bili isto što je danas Nato pakt.

Неупоредиво. Ми '99 нисмо могли ништа друго осим да се бранимо, док је '41 рат било врло лако избећи.

И не волим Немце уопште, али морам признати да су народ невиђене способности. Пример за дивљење укратко.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 17:26:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.