Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:25:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Imajuci u vidu poslednje politicke dogadjaje zanima me ko je za vas najveci neprijatelj srpskih interesa ( zemlje regiona)
FYROM
1.2%  (2)
Federacija BIH
7.4%  (12)
Hrvatska
49.1%  (80)
Albanija
23.9%  (39)
Bugarska
0.6%  (1)
Turska
3.1%  (5)
Madjarska
1.8%  (3)
Slovenija
1.2%  (2)
Crna Gora
11.7%  (19)
Ukupno glasova: 163
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci Neprijatelj Srbije?  (Pročitano 28569 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Ти ткз ''другосрбијанци'', иначе то су највећи непријатељи српског народа које је историја икада изнедрила, често се служе служе квазиисторијским аргумената „како нам Руси нису помогли“, иако је познато је да је током првог српског устанка подршка долазила само са те стране, те да је Хатишериф који је добио Књаз Милош био више производ руског оружја но Милошевог лобирања на Порти. Историјска је чињеница да су се Срби уз помоћ руског оружја борили и изборили за независност и седамдесетих година деветнаестог века или пак да је руски Цар Николај Други због Србије ушао у Први светски рат свестан да ризикује царство, па је још једном претио западним савезницима сепаратним миром. Руски владар је тада написао у ултиматуму: “Уколико се српска војска не избави из Албаније, и то одмах, Русија раскида савез са Антантом и склапа сепаратни мир са Немачком”.

Најбољи лек за метастазиране русофобе и другосрбијанце је крамп у тинтари.

E, moj nesrećniče, da su se Rusi pitali, Bugarska bi bila do Aleksinca, a Kosovo bi bilo "kolevka bugarstva".

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Cherkasky.jpg
(793.48 KB, 1575x1587)
san_stefano_bg.gif
(66.07 KB, 774x656)
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Е мој Шкорпи ајд што износиш глупости типа 10% американаца су срби али докле болан да
игноришеш да су американци ублијали србе. Smile
Ти као борац против комунизма би требао у духу демократичности и истиноправдољубљивости
макар да говориш истину,а не да од анти-фашиста ствараш фашисте,а од фашиста ствараш
анти-фашисте.Знам,видим  да си прескочио Њемачку у причи али си такође прескочио да је
садашња Њемачка велики савезник САД у борби против тиранских власти и стварања демократије
у нас. Smile
У једном си у праву када кажеш да се русу забоље од ријечи србин али такође заборављаш да
американац нема појма гдје је Србија па чак ни европа,а за Србију кажу бивша Руска Република. Smile
Ја сам теби већ рекао да ти имаш право да имаш своје виђење од руске пријетње али немаш право да
од вермахта правиш ослободиоце Србије нити од НАТО пакта оне који ће доњети правду Србији.
У слиучају таквог понашања могу рећи три ствари и то:
1.Шкорпи је вјероватно искомплексирани хрват што још увијек усташе немају апсолутну доминацију
   у Србији и
2.Шкорпи је ретард над којим крвник има снагу да управља мозгом.
3.Нема треће ствари. Smile

Ти ткз ''другосрбијанци'', иначе то су највећи непријатељи српског народа које је историја икада изнедрила, често се служе служе квазиисторијским аргумената „како нам Руси нису помогли“, иако је познато је да је током првог српског устанка подршка долазила само са те стране, те да је Хатишериф који је добио Књаз Милош био више производ руског оружја но Милошевог лобирања на Порти. Историјска је чињеница да су се Срби уз помоћ руског оружја борили и изборили за независност и седамдесетих година деветнаестог века или пак да је руски Цар Николај Други због Србије ушао у Први светски рат свестан да ризикује царство, па је још једном претио западним савезницима сепаратним миром. Руски владар је тада написао у ултиматуму: “Уколико се српска војска не избави из Албаније, и то одмах, Русија раскида савез са Антантом и склапа сепаратни мир са Немачком”.

E, moj nesrećniče, da su se Rusi pitali, Bugarska bi bila do Aleksinca, a Kosovo bi bilo "kolevka bugarstva".

Е мој несречниће немој друге прозивати јер они нису несрећници већ си ти несрећник којем је
циљ да њемци остваре свој сан о покоравању државе Србије.Могу њима и њиховим полтронима
поручити Србија није Њемачка и да се Њемачка питала Србија не би ни постојала под тим именом.
Ви фашисти сте појам лицемјерности и идиотског размишљања тако да Бугарску или Мађарску
окупацију приписујете русима умјесто онима који су тим државама дале да окупирају Србију.
Ретардиран човјек Бугарску и Мађарску окупацију државе Србије може проглашавати злом које
су руси доњели иако зна да је то учинила Њемачка.Молио бих те да ми рекнеш шта си ти:
1.Лажов или
2.ретард
3.нема га Земунац.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
jetju, ne melji ko prazna vodenica, ako već ne znaš istoriju, onda nemoj da se javljaš na temu.

Ja sam tebi već dokazao da ti o etnološkim i kulturnim specifičnostima Srbije i Srbijanaca nemaš blage veze, a sad vidim da ne znaš ni istoriju.

Prvo se raspitaj ko je bio grof Čerkaski, pa se onda raspitaj šta je Sanstefanska konferencija i raspitaj se koja sila je organizovala tu konferenciju i prekrajala Balkan prema svojim interesima. I raspitaj se u kom veku se sve to događalo i kakve to veze ima sa Mađarskom i Nemačkom????

Već sam ti sto puta rekao, ti si poslednji koji treba da "braniš" Srbiju od njenog autohtonog naroda tj. od nas Srbijanaca.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ti si poslednji koji treba da "braniš" Srbiju od njenog autohtonog naroda tj. od nas Srbijanaca.

Има исто права колико и ти и ја Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
jetju, ne melji ko prazna vodenica, ako već ne znaš istoriju, onda nemoj da se javljaš na temu.

Ja sam tebi već dokazao da ti o etnološkim i kulturnim specifičnostima Srbije i Srbijanaca nemaš blage veze, a sad vidim da ne znaš ni istoriju.

Prvo se raspitaj ko je bio grof Čerkaski, pa se onda raspitaj šta je Sanstefanska konferencija i raspitaj se koja sila je organizovala tu konferenciju i prekrajala Balkan prema svojim interesima. I raspitaj se u kom veku se sve to događalo i kakve to veze ima sa Mađarskom i Nemačkom????

Već sam ti sto puta rekao, ti si poslednji koji treba da "braniš" Srbiju od njenog autohtonog naroda tj. od nas Srbijanaca.

Ма ја сам први који треба да расправља о Србији у односу на тебе који свим срцем радиш да од
Србије настане прчија коју 1.000 педера без портфеља може да издркава.
То иди причај у своју кућу (доведи комшију да ти хака све по списку),а не мени овдје да просипаш
приче о грофовима док истовремено призиваш нацисте из НАТО пакта и одговараш на мој пост упућен
твојој једној реченици од генијалности:"E, moj nesrećniče, da su se Rusi pitali, Bugarska bi bila do Aleksinca, a Kosovo bi bilo "kolevka bugarstva".
А ја теби опет понављам:"Е мој несречниће немој друге прозивати јер они нису несрећници већ си ти несрећник којем је
циљ да њемци остваре свој сан о покоравању државе Србије.Могу њима и њиховим полтронима
поручити Србија није Њемачка и да се Њемачка питала Србија не би ни постојала под тим именом.
Ви фашисти сте појам лицемјерности и идиотског размишљања тако да Бугарску или Мађарску
окупацију приписујете русима умјесто онима који су тим државама дале да окупирају Србију.
Ретардиран човјек Бугарску и Мађарску окупацију државе Србије може проглашавати злом које
су руси доњели иако зна да је то учинила Њемачка".
Ти реци шта то ја нисам у праву. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

@Zemunac22 sto se cimas da mu objasnjavas...Prihvati cinjenicu da postoje ljudi koji na svet gledaju kroz crno-beli filter...Ti si za njega i yetija izdajnik jer razmisljas drugacije od njih(u stvari,ti razmisljas,a oni vole/mrze inertno)...Ako im slucajno kazes da u politici ne postoji ljubav/bratstvo/pravda vec da postoji interes ,to kao da si im jeres ispricao  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

@Zemunac22 sto se cimas da mu objasnjavas...Prihvati cinjenicu da postoje ljudi koji na svet gledaju kroz crno-beli filter...Ti si za njega i yetija izdajnik jer razmisljas drugacije od njih(u stvari,ti razmisljas,a oni vole/mrze inertno)...Ako im slucajno kazes da u politici ne postoji ljubav/bratstvo/pravda vec da postoji interes ,to kao da si im jeres ispricao  Smile

Слушај Доги свако има право да слиједи свој политички правац али уколико ти мислиш да је ово
довољно да његов монолог прогласујеш размишљањем:E, moj nesrećniče, da su se Rusi pitali, Bugarska bi bila do Aleksinca, a Kosovo bi bilo "kolevka bugarstva".онда имаш велики проблем са перцепцијом шта значи
размишљати.Уколико мислиш да двије карте значе размишљање онда да ти помогнем да то размишљање
прошириш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Prvo se ti raspitaj ko je bio Dizraeli , tadasnji premijer Engleske , koji je o Srbima govorio gore od Pavelica .. .... Poslednji si koji ima pravo da prica o srpskoj istoriji - nemas pojma .  Smile .. Ti ces nekog da ispravis - naucio par fraza iz ,, engleske kuhinje ,, i sad bi da nam drzi predavanje .... U to vreme na ruski dvor je dosla peticija koju su potpisale hiljde gradjana Sofije i izjasnili su se da su Srbi . Rusima je tada bilo svejedno jer su smatrali da se pravi treca srpska drzava - posle Srbije i Crne Gore .  Smile

Ja sam autohtoni Srbin , a ti si NLO .  Smile

Vecna slava i  hvala nepobedivoj ruskoj vojsci koja je omogucila Srbiji da se prosiri posle rata 1878 i iako je onaj ljigavac kralj Milan gubio bitke - ruski bajoneti su nam doneli Nis , Pirot , Leskovac , Vranje , Kursumliju .....  Smile

Nek je vecna slava ruskim vojnicima i oficirima koji su dali svoje zivote za slobodu Srbije u ratu 1876 -1878 !  Slava Rusiji koja je izborila da Srbija tada postane 25 nezavisna drzava na svetu !  

p.s. Cuj sjor Zemunca ,  izmislio je i novi narod -  Srbijance !  Smiley 1
« Poslednja izmena: 07. Mar 2010, 22:33:16 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 

Слушај Доги свако има право да слиједи свој политички правац али уколико ти мислиш да је ово
довољно да његов монолог прогласујеш размишљањем:E, moj nesrećniče, da su se Rusi pitali, Bugarska bi bila do Aleksinca, a Kosovo bi bilo "kolevka bugarstva".онда имаш велики проблем са перцепцијом шта значи
размишљати.Уколико мислиш да двије карте значе размишљање онда да ти помогнем да то размишљање
прошириш.

Можеш слободно поставити карту по којој су ти Немци '41 нудили Србију до Солуна, као и ону по којој ти је нуђена земља до Сплита, а од Сплита Италија 1915.

Све после тога је било: "Ко вас јебе, кад сте идиоти". Реално не можеш ти цео век усеравати, доносити погрешне одлуке, сврставати се под погрешне вође, а онда да кукаш на Немце. Шта је Немац крив, што је Србин неспособан, лењ, искварени сањар?
« Poslednja izmena: 07. Mar 2010, 22:00:36 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

прошириш.

Можеш слободно поставити карту по којој су ти Немци '41 нудили Србију до Солуна, као и ону по којој ти је нуђена земља до Сплита, а од Сплита Италија 1915.

Све после тога је било: "Ко вас јебе, кад сте идиоти". Реално не можеш ти цео век усеравати, доносити погрешне одлуке, сврставати се под погрешне вође, а онда да кукаш на Немце. Шта је Немац крив, што је Србин неспособан, лењ, искварени сањар?

Нема шта правилно размишљање Њемци су Србији понудили. Smile Smile Smile
Хајде да понудимо Хрватској западну херцеговину у босни па ако не прихвате да их појебемо и
расталимо мађарима,италијанима,црногорцима,словенцима али да не испада другачије дио оставимо
себи. Smile
Ко им јебе матер неспособну када не знају бирати вође па бирају Месића који је за независну БиХ. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:25:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.