Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 16:33:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Imajuci u vidu poslednje politicke dogadjaje zanima me ko je za vas najveci neprijatelj srpskih interesa ( zemlje regiona)
FYROM
1.2%  (2)
Federacija BIH
7.4%  (12)
Hrvatska
49.1%  (80)
Albanija
23.9%  (39)
Bugarska
0.6%  (1)
Turska
3.1%  (5)
Madjarska
1.8%  (3)
Slovenija
1.2%  (2)
Crna Gora
11.7%  (19)
Ukupno glasova: 163
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci Neprijatelj Srbije?  (Pročitano 28794 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
 Без сумње Србија нема већег непријатеља од Радикала и Шешеља.
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Без сумње Србија нема већег непријатеља од Радикала и Шешеља.

Може објашњење?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
evropa zeli Srbiju u EU zbog teritorije i jeftine radne snage.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Cekajte, sve navedne zemlje su nasi najveci prijatelji...to su nasi najveci dusebriznici i vodici ka boljoj EU buducnosti.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
За Македонију могу да кажем да нам народ не жели ништа лоше. Ми смо им најближи од свих осталих народа СФРЈ, то они кажу. А држава једноставно слуша шта САД кажу, јер се једино САД отворено залажу за име "Македонија". Због тога раде свашта само да би удовољили Америма. Најгоре што могу да нам ураде је да признају Косово (што су већ и урадили) и то је то. Ништа више.

Сигуран у то за народ? Ја баш мислим да нам тамо бар трећина народа жели све најгоре. Smile А тај број ће само да расте.

Федерација БиХ ће нам у будућности јако загорчати живот. И не само нама већ целој Јевропи. Наравно мислим на муџахединске кампове и присуство Ал Каиде и вехабизма. Да не пишем много о томе, ето чак и ЦИА има извештаје званичне о томе.

Загорчаваће Српској, што дође исто, али ипак Федерација нема снаге за нешто озбиљно. Односи Хрвата и Муслимана тамо нису решени, тако да ће о томе морати прво да брину.

Албанија нам је итекако велики непријатељ, али званично имамо феноменалне односе с њом. Нигде се не помиње покушај копнене агресије албанске паравојске и НАТО снага директно са територије Албаније, а ево сада полако се потенцира и прича о органима убијених Срба и у свему томе се помиње и Албанија тако да : Албанијо, мама ми рекла да се више с тобом не дружим.

Шиптарија је и створена од стране великих сила, да би преко ње могли да се петљају у политику држава овде. Увек су били нечији експонент. Шиптари као народ, уз цигане и Турке, су највећа гамад која је могла да снађе Србе, а и друге околне народе.

За Турке ми није јасно зашто се налазе на списку. С њима смо раскрстили пре 123456789 година. Данашња Турска више није та османлијска Турска. Нит ми интересујемо њих, нит они треба да интересују нас.

Данашња Турска не мора бити османлијског карактера да би представљала опасност. Као што сам раније рекао, њих има више него нас, Бугара и Грка заједно. А то како их не занимамо су показали за време рата у Босни. Турци су били и остали непријатељи. Цивилизацијски непријатељи.

Мађарска дефинитивно има претензије на нашу територију, само што се то још увек не да видети. Једноставно још није време да се потеже то питање на међународном нивоу. Ал кад тај моменат дође, мораћемо да будемо далеко спремнији него сад око питања о Космету Smile

Мађарска нам може узети део земље, само ако ми будемо потпуни идиоти. Да се не лажемо и нисмо далеко од тога, али за то онда не треба кривити Мађаре. Ако би њиховим сународницима у Војводини дали да аутономију у општинама где су већина, онда би сами себи ископали јаму. Мађарска нема ништа, с тим.

Словенци су невиђена гамад с којом је најбоље да немамо никакве односе. Чак ни економске, јел чим чујем да се ту мешају Словенци добијем оспице. Максимум себичности, газе и уништавају све само да би остварили своје циљеве + изигравају Германе(!?) и дистанцирају се од порекла свога. Нека им је далеко лепа кућа...

Словенци су само народ, који није желео да се бакће више са смрдљивом Југославијом, а ми који смо малко касније схватили погубност те несретне творевине, им и дан-данас замерамо на томе. То су отприлике двоструки стандарди. С њима нисмо имали проблема пре распада Југославије и не би требало да их имамо у будућности, осим ако их они сами не траже, наравно. Јебо ја матер оном, који их је спречавао да се отцепе.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 01:33:10 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
За Македонију могу да кажем да нам народ не жели ништа лоше. Ми смо им најближи од свих осталих народа СФРЈ, то они кажу. А држава једноставно слуша шта САД кажу, јер се једино САД отворено залажу за име "Македонија". Због тога раде свашта само да би удовољили Америма. Најгоре што могу да нам ураде је да признају Косово (што су већ и урадили) и то је то. Ништа више.

Сигуран у то за народ? Ја баш мислим да нам тамо бар трећина народа жели све најгоре. Smile А тај број ће само да расте.

Па пријатељу ја се тренутно налазим у стану у Скопљу где студирам, заједно са 2 цимера Македонца. Хоћеш да један од њих седне да ти напише шта мисли о српском народу?  Smile
Без зезања, има неких 20% (груба процена) који су на страни других република, али су остали сви велики југоносталгичари и криве Словенце, балије и Хрвате за распад. Постоје одређени покрети који су против Срба, Бугара и Грка у пакету, и то су људи који заступају тезу да је македонска нација директан потомак племена Александра Македонског и да немају везе са Словенима. Док се они драстично не прошире у друштву, Срби ће бити сматрани за братски народ.

Федерација БиХ ће нам у будућности јако загорчати живот. И не само нама већ целој Јевропи. Наравно мислим на муџахединске кампове и присуство Ал Каиде и вехабизма. Да не пишем много о томе, ето чак и ЦИА има извештаје званичне о томе.

Загорчаваће Српској, што дође исто, али ипак Федерација нема снаге за нешто озбиљно. Односи Хрвата и Муслимана тамо нису решени, тако да ће о томе морати прво да брину.

Под "Федерација БиХ" сам ставио и милионе муџахедина који још увек нису ту, ал кад затреба доћи ће. Оваква федерација нема снаге, ал кад се буду спремали за напад на крст наш свети и кад се сва гамад скупи, дискутоваћемо да ли су спремни.

Поздрав
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Ниси ти мене добро схватио, за ту трећину. Smile Мислио сам на Шиптаре, а како се шире једног дана ће постати већина тамо.

Што се самих новооткривених Александрових потомака тиче, истина је да не воле Шиптаре, Бугаре и Грке, али то не значи да нас обожавају.

Југоносталгичари су посебна прича. Тамо их има доста, јер им за време СФРЈ земља није била у толиким говнима. Криве Хрвате и Словенце за распад, зато што они и јесу криви. То нема никакве везе с љубављу према нама. Колико ја знам, они мало освешћенији тамо не воле југоносталгичаре и људе који се сматрају нама блискима. Ваљда их називају Србоманима. Поента је да смо можда пропалим југоносталгичарима и даље браћа, а овим осталим тешко.  Smile

А Хрвати су прилично вољени тамо, бар колико ја знам. Међу националистима нарочито. Чувена парола: ВМРО и Усташе! Хрвати их доста подржавају у спору с Грчком. Иначе наша браћа по матери имају неку чудну навику да подржавају све банана-државе у околини. Једина дилема је да ли ће и према нама такви бити, пошто се великом брзином крећемо ка том статусу. Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 22:49:27 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Citat
Под "Федерација БиХ" сам ставио и милионе муџахедина који још увек нису ту, ал кад затреба доћи ће. Оваква федерација нема снаге, ал кад се буду спремали за напад на крст наш свети и кад се сва гамад скупи, дискутоваћемо да ли су спремни.
E i mi se brukamo, svakome dajemo vaznost...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ниси ти мене добро схватио, за ту трећину. Smile Мислио сам на Шиптаре, а како се шире једног дана ће постати већина тамо.

Добро говорио сам о Македонцима. О Шпонцима нећу ни да говорим.

Ти што југоносталгичаре зову Србомани су ти "ацини потомци", иста багра.

А Хрвати су прилично вољени тамо, бар колико ја знам. Међу националистима нарочито. Чувена парола: ВМРО и Усташе!

ВМРО и Усташе није македонска парола! Запамти то добро! То ВМРО није македонско, већ бугарско, без обзира што "М" претставља "македонска". Постоје бугарско и македонско ВМРО, а у чему је разлика сад није тема и нећу да објашњавам. Битно то само говори о љубави Бугара и Хрвата, два нама непријатељска народа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Модерни ВМРО је исто оно срање које је основано у Бугарској... Циљеви су исти, само методе другачије, суптилније... Прво избезуми народ причама о Александру, а онда кад тотално изгуби идентитет споји га са Бугарским...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 16:33:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.