Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:30:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Imajuci u vidu poslednje politicke dogadjaje zanima me ko je za vas najveci neprijatelj srpskih interesa ( zemlje regiona)
FYROM
1.2%  (2)
Federacija BIH
7.4%  (12)
Hrvatska
49.1%  (80)
Albanija
23.9%  (39)
Bugarska
0.6%  (1)
Turska
3.1%  (5)
Madjarska
1.8%  (3)
Slovenija
1.2%  (2)
Crna Gora
11.7%  (19)
Ukupno glasova: 163
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci Neprijatelj Srbije?  (Pročitano 28844 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nisam citao sve komentare ali sam hteo da glasam kad ono nema naseg najveceg neprijatelja  Smile A to su nasi politicari i i mi sami...
Dobro, i ja se slažem da je naš način razmišljanja nama najveći problem. Dok god se kod nas za pokvarenog i nemoralnog čoveka kaže da je "snalažljiv", nema ništa od nas. Opet, stoji činjenica da postoje strvinari koje naše greške uvek prihvataju sa velikim oduševljenjem. Tipa one o Miloševiću "faktoru stabilnosti na Balkanu". U suštini, sama činjenica što Tadića podržava recimo Solana, kao visoki činovnik EU, trebalo bi da brine građane Srbije, a ne da bude razlog da glasamo za njega. Opet, mi se ko poslednje paljevine primimo na tu Tadićevu priču. Kad za 4-5 godina opet pojedemo g..no, dal ćemo da se opet ljutima na druge, ili da malo razmislimo koji su nam to životni prinicipi nejasni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
U suštini, sama činjenica što Tadića podržava recimo Solana, kao visoki činovnik EU, trebalo bi da brine građane Srbije, a ne da bude razlog da glasamo za njega.
Pa zato i kazem da smo sami sebi neprijatelji.Zato sto imamo takvog presednika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Таквог председника имамо из два разлога:

1. Људима је свега преко главе и једино за шта мисле да нам може помоћи, је та митска ЕУ. Smile

2. Јер насупрот тог председника опозицију нам чини гомила кретена, примитиваца и некаквих нарикача Smile Тадићу не морају бре ни да праве кампању пред изборе. Довољно је само пуштати на ТВ-у радикале и победа је осигурана.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 17:16:57 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
U suštini, sama činjenica što Tadića podržava recimo Solana, kao visoki činovnik EU, trebalo bi da brine građane Srbije, a ne da bude razlog da glasamo za njega.
Pa zato i kazem da smo sami sebi neprijatelji.Zato sto imamo takvog presednika
Razumeo sam, samo sam hteo da malo elaboriram na tu temu. Tražimo braću gde braće nema, a okrećmo leđa jedinoj braći koja to jesu. Izgibosmo za Hrvatima, umesto da se povezujemo sa Rumunima, Bugarima, Grcima, Crnogorcima i Makedoncima. Mogli su i Rumuni da se pridruže šutki nad Srbijom, al to nisu uradili. Dal bi tu priliku ikad propustili Hrvati ili Albanci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Таквог председника имамо из два разлога:

1. Људима је свега преко главе и једино за шта мисле да нам може помоћи, је та митска ЕУ. Smile

2. Јер насупрот тог председника опозицију нам чини гомила кретена, примитиваца и некаквих нарикача Smile Тадићу не морају бре ни да праве кампању пред изборе. Довољно је само пуштати на ТВ-у радикале и победа је осигурана.
Narodu nije svega preko glave nego se istrajava u jednom načinu razmišljanja koji je i Miloševića držao na vlasti. Ovi sa zapada se samo smeškaju i nastavljaju sa trpanjem. Mi mislimo da smo ih zajebali, a oni se prave nevešti sve dok nam opet ne uvale kosku, priznavanje nezavisnosti KiM ili odvajanje Vojvodine, a možda i oba zajedno.
Ovo pod 2  je samo deo mehanizma koji je izmislio ili samo praktikovao Milošević. Ili on ili sile haosa i bezumlja što orgijaju po Beogradu(čitaj SPO i Vuk Drašković).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sagem jeftini
Bog te j*bo kolko nas ne volite, brutalno tučemo Albance.  Smile

Jel to znači da možemo očekivat ukinuće avio linije za Pulu i uspostavu linije za Tiranu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ili on ili sile haosa i bezumlja što orgijaju po Beogradu(čitaj SPO i Vuk Drašković).
Uprao tako.Sloba je vladao zahvaljujuci opoziciji.Zato ja sad ne napadam toliko vlast koliko opoziciju.Pa mi da imamo normalnu opoziciju ne bi imali ove na vlasti...Radikali godinam za dlaku gube izbore.Neka me neko ubedi da je sve to slucajno.Sada se dele kada treba da se ujedine...Sve kontra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Bog te j*bo kolko nas ne volite

Јел то чудно? Погледај мало ствари из нашег угла (ако можеш) и види шта су нама све Хрвати урадили и шта смо све од њих добили па ће ти (можда) постати јасно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Razlika izmedju siptara i rvata je sto ovi prvi sve rade otvoreno, sa jasnim ciljem, dok ovi drugi to rade na podmukliji i lukaviji nacin, pretvarajuci se da su dobronamjerni, da bi zaskocili kad im se covjek najmanje nada... Samim tim su i veci neprijatelji. Ali naravno, ne najveci koje imamo Wink
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 17:58:22 od WarriorKA »
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisu Hrvati najveci neprijatelji. Hrvati chachkaju, drkaju iznutra, polako, ali sigurno. Najveci problem Srbije su Srbi i ostala deca.
U Srbiji Hrvat ne moze da dodje do izrazaja, ako je na visokom polozaju ... isto kao i Rom, ALbanac i ekipa. Zato Hrvatska nije nesto posebno opasna za Srbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:30:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.