Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najvece prevare farmako industrije  (Pročitano 82532 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
; )) Imao si srece, drugar stigao u pomoc, jbga, bavi se medicinom, to mu je okupacija. Inace bi idalje lutao bespucima sopstvenog uma ; )
Спаси нас човјек од Бовела у задњи час  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa ne bih rekao da je on meni drugar samo zato sto u ovoj raspravi zauzimamo istu stranu.

Mislim ok je Raven, cesto nesto odvali.. ali ne bih nazivao drugarima ovu forumsku sabaniju   Smile  Smile  Smile

-
Moja poenta je..

Ako ne mozes da shvatis i prevedes jedno oboljenje i o cemu se tu radi.. (bez obzira na sva internet sredstva google i vikipediju)

kako onda ocekujes da shvatas cjelokupne naucne studije, i njihove dalje implikacije.

-
Opet samo nastavi..  kazem ne moze da skodi.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2014, 22:37:33 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Pa ne bih rekao da je on meni drugar samo zato sto u ovoj raspravi zauzimamo istu stranu.

Mislim ok je Raven, cesto nesto odvali.. ali ne bih nazivao drugarima ovu forumsku sabaniju   Smile  Smile  Smile

-
Moja poenta je..

Ako ne mozes da shvatis i prevedes jedno oboljenje i o cemu se tu radi.. (bez obzira na sva internet sredstva google i vikipediju)

kako onda ocekujes da shvatas cjelokupne naucne studije, i njihove dalje implikacije.

-
Opet samo nastavi..  kazem ne moze da skodi.
"Drugar", vise simbolicki.
Ja sam znao da se radi o bolesti/problemu digestivnog trakta. Ponovicu, prenosim ono sto sam slusao/procitao od strane strucnih ljudi, koji pricaju o ovom problemu i povezanosti sa autizmom i to je vise puta ponovljeno, npr ovde:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Ja sam znao da se radi o bolesti/problemu digestivnog trakta. Ponovicu, prenosim ono sto sam slusao/procitao od strane strucnih ljudi, koji pricaju o ovom problemu i povezanosti sa autizmom i to je vise puta ponovljeno, npr ovde:
Боље телетабисе да си гледо
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ok, na temu uletih.. izletih.. reko sam sta sam rekao..

Pametnome dosta..
naravno mislim - meni.. ode na ignore.

Vozdrica..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Масакр Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Ok, na temu uletih.. izletih.. reko sam sta sam rekao..

Pametnome dosta..
naravno mislim - meni.. ode na ignore.

Vozdrica..
Pozdrav i hvala na podrsci! ; )

http://www.kurir.rs/farmakomafija-zarazila-svet-u-kovertama-sirili-virus-pticjeg-gripa-zbog-vakcina-clanak-1311421

Dalje:
http://projects.propublica.org/graphics/bigpharma
"Pfizer was fined $2.3 billion, then the largest health care fraud settlement and the largest criminal fine ever imposed in the United States. "

"Merck agreed to pay a fine of $950 million related to the illegal promotion of the painkiller Vioxx, which was withdrawn from the market in 2004 after studies found the drug increased the risk of heart attacks."

"GlaxoSmithKline agreed to pay a fine of $3 billion to resolve civil and criminal liabilities regarding its promotion of drugs, as well as its failure to report safety data. "

"Sanofi-Aventis agreed to pay $109 million to resolve allegations that the company gave doctors free units of Hyalgan (an injection to relieve knee pain) to encourage those doctors to buy their product. "

Citat
"Johnson & Johnson agreed to pay a $2.2 billion fine to resolve criminal and civil allegations relating to the prescription drugs Risperdal, Invega and Natrecor....Eli Lilly was fined $1.42 billion to resolve a government investigation into the off-label promotion of the antipsychotic Zyprexa...AstraZeneca was fined $520 million to resolve allegations that it illegally promoted the antipsychotic drug Seroquel....Abbott was fined $1.5 billion in connection to the illegal promotion of the antipsychotic drug Depakote....Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals Inc agreed to pay $95 million to resolve allegations that the company promoted several drugs for non- medically accepted uses. ...Amgen agreed to pay a $762 million fine to resolve criminal and civil charges that the company illegally introduced and promoted several drugs including Aranesp, a drug to treat anemia. ...Endo Health Solutions Inc. and its subsidiary Endo Pharmaceuticals Inc. agreed to pay $192.7 million to resolve criminal and civil liability arising from Endo’s marketing of the prescription drug Lidoderm.

Jeee...saberes ove cifre, moze kupiti 34 Srbije od odma! : ))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Србија није на продају
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
Apple 15
Najveca prevara farmako industrije je sto nisu dovoljno ulozili u promociju kontraceptivnih sredstava...

Razlog:

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/90392-ekskluzivno-bogatstvo-milijunasa-brace-sa-srebrnjaka-proteze-se-od-zagreba-do-havaja.html
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Najveca prevara farmako industrije je sto nisu dovoljno ulozili u promociju kontraceptivnih sredstava...
Ima i toga ; ))

Citat
Cekaj, kako ovo spada u temu o farmako mafiji? : )

Sto se tice teme, sledi spisak 15 najvecih farmako indutrija, gledano na budzet:
1. Roche - $8.7B
2. Pfizer - $7.4B
3. Novartis - $7.06B
4. Johnson & Johnson - $6.66B
5. Sanofi-Aventis - $6.25B
6. GlaxoSmithKline -  $5.59B
7. Merck - $5.58B
8. Takeda Pharmaceuticals - $4.64B   
9. AstraZeneca - $4.23B
10. Eli Lilly - $4.13B
11. Bristol-Myers Squibb - $3.48B
12. Boehringer Ingelheim - $3.03B
13. Abbott Laboratories - $2.61B
14. Daiichi Sankyo - $1.89B
15. Astellas Pharma - $1.63B

Zasto je ovo bitno? bitno je zbog toga sto su prvih 10 korporacija sa spiska, dokazano lazirali, podmicivali, podmicivali, lobirali i na kraju trovali krajnje konzumente, platili kazne u iznosima od nekoliko desetina milijardi dolara i... opet rade isto  Smile Kako to da im niko ne stavi katanac?

p.s. Da, umalo da zaboravim. Svaki "sicelitelj", za kog se dokaze da radi prevaru treba da zaglavi robiju i plati kaznu ; ) Cik, da malogradjanin kaze ovo za lidere farmako mafijaskih korporacija ; )))
« Poslednja izmena: 01. Dec 2014, 12:03:17 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.