Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najvece prevare farmako industrije  (Pročitano 82437 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Radio sam u apoteci, radim sad i za farmaceutsku mafiju.
Citat
Ponekad stvarno zahvaljujem sebi što sam farmaceut
Подјељене личности без  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Не троше се лекови у толикој мери колико саме банке имају поверења у те фарма.компаније које их баснословно донирају јер је то профитабилан бизнис,јел те.
Онај -Новартис- и "Роше" и даље граде своје зграде,запошљавају..експанзија којој нико не види краја.
Мислим да су само ове 2 компаније јаче и богатије него буџети пар западних европских земаља,заједно.
Више нико не може ни да их исконтролише,све је ван контроле јер су јаки ко 2 јака(финансијски гледано).

Сад,преко су ови фитнес центри препуни где годишња чланарина кошта и до сома евра.
Људи стварно воде рачуна о свом здрављу а истовремено фарма. компаније бујају..скроз чудно?? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Radio sam u apoteci, radim sad i za farmaceutsku mafiju. Recicu Vam da ne mozete nista da uradite povodom toga. Cak i farmaceuti u apoteci nisu svesni tolike rasprostranjenosti toga. Ja utičem koliko mogu na moje prijatelje, ali prosto nekad ne vredi. Primetio sam da je lakse objasniti nekom sa manje mozga sta bi trebalo da uradi, on manje preispituje stvari, slusa sta mu se kaze. Zalosno je sto su pametni ljudi, zahvaljujući svojoj tvrdoglavosti upravo najveći potrošači lekova i ostalih proizvoda farmaceutske industrije.
Ponekad stvarno zahvaljujem sebi što sam farmaceut, bar sam siguran da se ja i ljudi oko mene minimalno izlažemo riziku da se dodatno trujem. Opet kažem nekad je lek i medicinsko sredstvo neophodno kako bismo postigli terapijski cilj, ali činjenica je da se u tome preteruje, naročito u Srbiji. Prosto mi je neverovatno kad vidim osobu koja recimo ima kašalj i došla je kod lekara...dabogsačuvaj Smile Ako neko ima neki zakonit način kako bismo ukazali na činjenice na koji način farmaceutska mafija i doktori ordiniraju, rado bih učestvovao. Ja nisam video još rupu u zakonu o lekovima.  Smile

kill them all.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Људи стварно воде рачуна о свом здрављу а истовремено фарма. компаније бујају..скроз чудно??
Чудно стварно, Срби иначе бјеже од дувана, масне ране, ракије, трче полумаратон и пливају олимпијску норму на 50 метара краул.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
Imunitet jeste sjajna i moćna stvar ali

1. imuni odgovor na mnoge bolesti ne postoji. Tako je recimo do pre 50 godina tuberkuloza zatirala cele familije a zahvaljujući vakcinama i antibioticima danas je ta bolest ređa i pobediva. Jeste terapija štetna ali je manje štetna nego smrt.
2. Ljudi pod stresom ili oni koji su oslabljeni nekim drugim bolestima često nemaju dovoljan imunitet da se izbore sa bolestima koje se opet zbog aglomeracije mnogo lakše šire. U tom smislu manja je šteta antibiotik nego dugo bolovanje sa trajnim posledicama
3. Mala deca nemaju stečeni imunitet. Ona imaju nasleđen imunitet do otprilike godinu dana, a onda skoro da ga nemaju do tri godine. U tom periodu deca su najosetljivija na bolesti a po prirodi stvari kao mala mnogo se lakše inficiraju. Lakše možeš da prođeš 5cm od nosa bebe do njenih pluća nego 30cm kod odraslog čoveka

Naravno treba misliti i o štetnosti antibiotika jer oni truju organizam, narušavaju imunitet i ako se nestručno doziraju mogu biti potpuno beskorisni. Postoje kontraindikacije i za druge lekove. Tako recimo kod naših lekara vrolo popularan glaksov seretide sastoji se od sporog agonista za širenje pluća koji postoji i kao samostalni inhalator i koji je mnogim asmatičarima sa hroničnom opstruktivnom bolešću svakodnevno potreban. Ali seretid ima i kortizon koji deluje opasno na organizam i potreban je samo u akutnoj fazi infekcije pluća ili alergiskog napada dok ostalih dana ne valja da se uzima. Većina naših lekara pod uticajem propagande iz Glaksa prepisuju seretid za svaki dan što je apsolutno štetno i neodgovorno prema pacijentu umesto da prepišu samo serevent za svaki dan a seretid za izuzetne okolnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
80 vakcina do pete godine...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Заборавио си нулу још једну
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
80 vakcina do pete godine...

e slažem se da je to nepotrebno i preterano i da škodi deci, ali polio, antitetanus i bcg su apsolutno neophodne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Imuni sistem....spucaju detetu ciji se sistem razvija 80 vakcina...

A onda kazu...bolesljiv si mi nesto...uzmi antibiotik... Smile Smile Smile

Pa mozgove vam treba vakcinisati...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Иди кречи  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.