Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najvece prevare farmako industrije  (Pročitano 82730 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
jbte...
ali bilo bi dosadno da nemammo poznavaoce istine i prirode stvari po forumu... i razne teoretichare...
Nije teorija da postoji farmako mafija ; )
Istina je stvar percepcije...ovde se radi o necemu drugom, o poznavanju prirode stvari, a ljudi mahom o tome ne znaju nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Срећом си ти ту, о батхурт двелеру, непрепознати бисеру и генију, зналче свих знања, знаних и незнаних..

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat
Nauci da citas pre svega. Antibiotici su problematicni, ne kazem da nisu korisni...ponekad.
Za razliku od Domestosa i srebrne vode koji su korisni i bez ikakvih problema u koriscenju.  Smile Smile Smile Smile Smile

Citat
Dalje, kojom to logikom si dosao do zakljucka da je prodaja po nizoj ceni milijardama ljudi manja zarada nego prodaja po visoj ceni za par stotina ljudi? : )) Opet te muci IQ?
Isti ti

Sracunaj koliko ljudi koji nemaju pojma se pale na zeolit, Domestos, srebrnu vodu i ostalo pa sracunaj koliko je to kada se preracuna da tvoji alternativci to prodaju po idiotski velikim cenama.

Jos bolje, sracunaj koliko se pali na onu pricu o kanabisovom ulju pa vidi koliko je to lukrativno u rukama alternativaca.

Citat
Sto se Domestosa tice i zlatno srebrne vode, vi se time bavite, mene to ne zanima.

Da, da, zato si prvi u njihovoj odbrani. Naravno cinjenica nigde ali si uvek tu da pomenes gluposti i zaseres temu. Cudi me da vec nisi poceo sa bankama i Novakom.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Јеботе десет страна  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Срећом си ти ту, о батхурт двелеру, непрепознати бисеру и генију, зналче свих знања, знаних и незнаних..

Mastaj, mastaj...pomeramo granice ; )

Korisnice
Citat
Isti ti
: )) Dobro, dobro...nego odgovori na pitanje.

Citat
Sracunaj koliko ljudi koji nemaju pojma se pale na zeolit, Domestos, srebrnu vodu i ostalo pa sracunaj koliko je to kada se preracuna da tvoji alternativci to prodaju po idiotski velikim cenama.

Jos bolje, sracunaj koliko se pali na onu pricu o kanabisovom ulju pa vidi koliko je to lukrativno u rukama alternativaca.
Pa ti si...poseban...tacno se vidi upliv Munse IQ-a u citavu pricu. Znaci ja treba da dokazujem tvoje gluposti i nebuloze? Hajde, eto, ja ne verujem, napravi racun, baci na forum, pa cu ja da odgovorim kontra argumentom.

Pitanje: Na koju foru farmako bande zaradjuju manje prodavajuci po nizoj ceni (navodno, po tvom) lekove milijardama ljudi, citavim drzavama, kontinentima, nego Pera koji je u svojoj kuci nesto smuckao i prodaje to po visoj ceni na par stotina ljudi? Eto, mene zivo zanima taj racun ; )
Citat
Da, da, zato si prvi u njihovoj odbrani. Naravno cinjenica nigde ali si uvek tu da pomenes gluposti i zaseres temu. Cudi me da vec nisi poceo sa bankama i Novakom.  Smile Smile Smile Smile
Ozbiljno? : ) Gde sam ja branio i koga sam branio? Mozes li mi navesti momenat? Ja se zalazem da se cuje i druga strana, to je tacno. Nema kod mene, tih etiketa "glupo, laz, zavera...", sve se razmatra ; )
Sto se zaseravanja teme tice, ti i tvoji forum drugari ste na temi koju sam ja otvorio, ako vam se ne svidja, zasto ste ovde? : ) Ko je tu zasro, Korisnice? Tebi bas ne pase logika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat
Nema kod mene, tih etiketa "glupo, laz, zavera...", sve se razmatra ; )

Али зато без проблема сваког ко се не слаже са тобом етикетираш да је незналица, неук, не разуме, није свестан итд Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Али пази,  све се разматра  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Citat
Nema kod mene, tih etiketa "glupo, laz, zavera...", sve se razmatra ; )

Али зато без проблема сваког ко се не слаже са тобом етикетираш да је незналица, неук, не разуме, није свестан итд Smile
Ne, samo odgovram na prozivke ; ) Ja nikog nisam prvi etiketirao.
Али пази,  све се разматра  Smile
Svakako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat

Да ли опет хоћеш да ти цитирам твоје постове да би видео да лажеш? Smile

Поготову са оне теме о банкарском систему Smile Тамо си сваки пост почињао са констатацијом да су људи неуки и несвесни шта се дешава. А није било никаквог етикетирања јер људи нису ни одговарали на твоје постове. Чак си се и сам чудио зашто никог не занима Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Citat

Да ли опет хоћеш да ти цитирам твоје постове да би видео да лажеш? Smile

Поготову са оне теме о банкарском систему Smile Тамо си сваки пост почињао са констатацијом да су људи неуки и несвесни шта се дешава. А није било никаквог етикетирања јер људи нису ни одговарали на твоје постове. Чак си се и сам чудио зашто никог не занима Smile
Slobodno citiraj, bas me zanima : )
Hajde da vidimo o cemu se tacno radilo...
Sto se teme o bankama tice, nisam prozivao nikog ponaosob, ja ne znam od kuda si ti tamo uleteo i kako si se ti nasao prozivanim? : ) Drugo, cinjenica je da studenti ekonomije ne poznaju danasnju monetarnu ekonomiju, pa cak ni profesori! To je dokazivo i to sam uradio, dakle i ako sam nekog licno prozivao (a nisam), to sam uradio jer, priznaces deluje nelogicno i glupo da svrseni student ekonomije ne poznaje ekonomiju uopste, ne poznaje samu sustinu prevare i zbog toga sam rekao da su nesvesni, i iza toga stojim...to je tako!

Koga briga da li nekog zanima ta tema ili ne? Sistem ce doci po svakog, pre ili kasnije ; ) Takodje, psotoji dosta ljudi koji su na privatne poruke pitali i od kojih sam odsta naucio! ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.