Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najmanje 29 poginulih u padu ruskog aviona  (Pročitano 821 puta)
02. Apr 2012, 08:18:06
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
Browser
Mozilla Firefox 11.0
29 die in Siberia plane crash
Updated: 15:54, Monday April 2, 2012

Twenty-nine people have died in a plane crash in Siberia, while the other 14 people aboard are injured, Russia's emergencies ministry says.

'The bodies of 29 people have been recovered. Fourteen injured people were evacuated from the crash site by helicopter,' the ministry said in a statement.

The ATR-72 twin propeller plane operated by Russia's UTair had taken off from Roschino airport, near Tyumen and was heading towards Surgut, also in Siberia, a ministry spokeswoman said.

According to Russian news agencies, the plane disappeared from radar screens shortly after take-off and crashed, 40km from the airport at around 7:50am (1150 AEST).

Rescue teams found the plane's cabin ablaze along with other debris.

There was no immediate word on the possible cause of the crash.

Russia's aviation industry remains blighted by repeated accidents involving its ageing fleet of planes, with the Soviet-era Tupolev jets having a particularly poor safety record.

In April 2010, a plane carrying Polish president Lech Kaczynski and other top officials came down in fog near the Russian city of Smolensk, killing all 96 people on board.

Analysts say such crashes are all too predictable as some industries never recovered from the collapse of the Soviet Union and many planes and ships are nearing the end of their lifespan.

http://www.skynews.com.au/world/article.aspx?id=735574&vId=
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 08:18:48 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
А не кажу да је авион стране производње  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Srušio se avion u Sibiru, stradala 31 osoba

Prema poslednjim informacijama ruskog ministarstva za vanredne situacije 31 osoba je poginula kada se u Sibiru rano jutros srušio mali putnički avion sa 43 putnika i članova posade.

Dvomotorni ATR-72 francusko-britanske proizvodnje, koji pripada kompaniji UTair, leteo je iz regionalnog centra Tjumen u Sibiru za naftaški grad Surgut, prevozeći 39 putnika i četiri člana posade.

Nesreću je preživelo 12 osoba, ali su oni u kritičnom stanju prevezeni do bolnica.

Avion se srušio ubrzo nakon poletanja, 30 kilometara od Tjumena, a potom se zapalio.

Očevici kažu da je iz pre nesreće iz mmotora kuljao dim.

Aviokompanija Juter je saopštila da je pilot ubrzo posle poletanja sa aerodroma u Tjumenu, pokušao je da izvede prinudno sletanje.

U saopštenju aviokompanije navedeno je da se avion srušio kilometar i po daleko od aerodroma, a predstavnik Istražnog komiteta Rusije Vladimir Markin rekao je da je zasad isključena mogućnost da su vremenski usovi uticali na pad letelice.

Prema rečima Markina, istraga je pokretunta u dva glavna pravca, pokušavajući da otkrije da li je pad uzrokovan tehničkom neispravnošću aviona, ili greškom posade, preneli su ruski mediji.

Vlasti su javile da je otvorena vanredna "vruća" telefonska linija za psihološku pomoć rodbini žrtava aviokatastrofe, a otvoren je i krizni štab za saniranje posledica nesreće u kojem je angažovano 232 ljudi.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Obrisan off topic, tvoje onanisanje raznim glupostima moze te dovesti samo do jedne sitacije koja ti je dobro poznata, samo sto ce sada biti trajna.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Znači svako ovde može da ide off topic osim mene? A uz to nisam ni počeo prvi.
Ruski mediji se uveliko bave time što ovako stari avioni još prevoze putnike dok se Putin vozi u novom avionu sa zlatnom wc šoljom. Ako je to off topic, šta je ovde tema?

I dosta više s tom praksom da ovde svako može da me napada na najogvnije načine koji često predstavljaju i krivično delo, a kada ja odgovorim na te provokacije i uvrede ondmah se brišu svi ti postovi kao "off topic" i samo ja dobijem upozorenje ili ban. Moderatori bi trebalo da budu nepristrasni. Ali kako god...

Ili me banuj, ili me tretiraj kao i sve ostale. Ja ću nastaviti po starom.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 20:37:07 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Obrisan off topic, tvoje onanisanje raznim glupostima moze te dovesti samo do jedne sitacije koja ti je dobro poznata, samo sto ce sada biti trajna.

nemoj molim te trajno. lepo nas zabavlja. čovek kada dođe ovde depresivan, pomisli samo "hvala ti Bože što ima gorih i grđih".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Svako ima neke svoje razloge, ali potrebniji sam ja vama nego vi meni. Pojedini moderatori me toliko mrze da bi me do sada ubili a ne banovali.

Banovaće me, svakako, ali teška srca. Volja u Srba uvek pobedi razum.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
To sto ti tripujes da te neko mrzi i sto pokusavas da izigravas zrtvenog jarca...mislim trep trep....jadan ti...svi te mrze...nego kao sto rekoh, cilj svake tvoje teme je da na ovaj nacin ili onaj tu pricu iskoristis za onanisanje svojim idejama.
Inace cisto iformativno da te obavestim da o tebi ne razmisljam ni u kakvom obliku jer i da te mrzim ili volim morao bi da ti pridajem znacaj, ovako me zabole leva pertla za tebe...

Citat
Ja ću nastaviti po starom.

Who care. Lock
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.