Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:35:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najjaci znak  (Pročitano 44298 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
zavisi sta smatrash pod jakim... jarac bik je dobra kombinacija jer obuhvata dosta toga u jednom... u sustini kako rekoh zavisi od osobe do osobe. A sto se oslonca tiche, razmisli malo skontaces na sta sam mislio.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

All We Need Is Love

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ao "lavovi ne zanosite se previse"nja nja nja ko nam kaze hahaha Smiley samo da smo svi mi zdravo!
e da kad smo vec pomenuli lazi... cini mi se da niko ne moze da laze koliko rak-bik...a zatim blizanci definitivno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
ao "lavovi ne zanosite se previse"nja nja nja ko nam kaze hahaha Smiley samo da smo svi mi zdravo!
e da kad smo vec pomenuli lazi... cini mi se da niko ne moze da laze koliko rak-bik...a zatim blizanci definitivno Smile

eto vidish, ni ne poznajes me izleces se Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Rakovi da lažu? Nema šanse  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

1+ 1 = 22

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 409
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy S8 Dual
U poznijim godinama lazu k'o psi!  Smile - tyale mi Rak  Smile

BulllZ rOOleZ!  :workout: :jackdirt: [smilie=frisko23.gif]
IP sačuvana
social share
Nije gotovo dok ne pobedim!!!
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
skorpije su fejk jake... odkloni im onog ko im daruje "snagu" i "oslonac"  skorpija pada... moja keva je dupla skorpija znam da je tako 100 %
jarac isto , ako nema oslonac oseca se slabo....

zena jarac jaka Smiley yeah right...

ni lavovi nisu jaki , u toj njihovoj samouverenosti lezi bash najveca njihoiva mana  to je ono sto ti pomaze da sjebesh svakog lava.. a da budem iskren neke kombinacija lavova tipa lav/bik oce da lazu za petoricu.
evo ovi lavovi ovde jedino su oni rekli "svoje" znake kao "jaki" sila ovo ono.. lavovi ne zanosite se previse to ce da vam izvuce dupe u zivotu

sveu svemu, zavisi kako i za sta ..  nijedan znak nije nesto ekstremno " poseban" ili "jak"  jarac moze da bude jak u kombinacij isa vatrenim znakom ili bikom.. strelac moze da bude jak ako ima kontrolu .. itd...

zapravo mislim da je kombinacija (pozitivna ) zemlja/vatra ekstremno jaka ako je kontorlisana ( ili obratno)
takodje strelac lav , lav strelac ili bik jarac , jarac bik .. .te osobe po meni mogu biti jake..

Niko ne prica o kontroli , vec o snazi , mi skorpije ( ja narcis ) smo dosta jake osobe, ne mozes da gledas to kroz svakodnevni zivot, kladim se da bi se u nekoj zeznutoj situaciji najbolje snasla jedna skorpija...drugo je to sto smo kratki na fitilju...

Skorpije su jake jer mogu same protiv svih, i to pise u svakom horoskopu, cak iako gubimo bitku, uvek do kraja...

Nisam narcis stvarno verujem u to , sto se mene tice opravdano.... naravno treba i odvojiti tvrdoglavost ovna/jarca od snage

Jarci su mozda najstabilniji, ali za Skorpije vazi, kao vodeni znak, tiha voda breg roni...
« Poslednja izmena: 06. Avg 2006, 23:01:05 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Odlomci iz nekoliko horoscopa :

Dual nature of Scorpio: A second symbol for Scorpio is the Eagle. The Golden Eagle "has been regarded from ancient times as a symbol of courage and power".

Solar Scorpios absolutely have their own mind. And, their primary motivation is unlikely to be prestige (like their Capricorn friends), or even authority (Leos can have that, too)--it's real power.

To others, Scorpios seem to have plenty of willpower. They probably do.

Scorpios simply never give up. They have tremendous staying power. They're not in the slightest intimidated by anybody or anything.

When Scorpio learns optimism, instead of expecting the worst, they'll find that they possess amazing regenerative powers -- the power to heal, create, and transform.

The strength of Scorpio is in the methods employed to meet every challenge. You approach everything with intensity and passion. Nothing is ever halfway because you put everything you have in your work; mind, heart, soul. You are one of those people who always gives 100% and sometimes more.

The Scorpio represents one of the strongest, most intelligent signs of the zodiac. He or she has a deep well of strength that, if tapped into, can produce a powerful ally, or a vindictive enemy. A huge abundance of energy usually makes this person a powerful achiever and go-getter; the Scorpio is not lazy. Though their worst fault is jealousy, in all arenas, they also have the power within to turn this around and DO something about it.

SCORPIO:
October 23rd - November 22nd
You are the strongest members of the Zodiac. Yours is the power of the will and you have the ability to focus on your goals and desires and reel them in like fish. Such strength belongs to you that there are actually two totems for your sign; the eagle and the scorpion.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2006, 23:26:49 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ron Jeremy i Poirot dve legende.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 939
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson k800i
sa ovim se slazem.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
skorpije su fejk jake... odkloni im onog ko im daruje "snagu" i "oslonac"  skorpija pada... moja keva je dupla skorpija znam da je tako 100 %
jarac isto , ako nema oslonac oseca se slabo....

zena jarac jaka Smiley yeah right...

ni lavovi nisu jaki , u toj njihovoj samouverenosti lezi bash najveca njihoiva mana  to je ono sto ti pomaze da sjebesh svakog lava.. a da budem iskren neke kombinacija lavova tipa lav/bik oce da lazu za petoricu.
evo ovi lavovi ovde jedino su oni rekli "svoje" znake kao "jaki" sila ovo ono.. lavovi ne zanosite se previse to ce da vam izvuce dupe u zivotu

sveu svemu, zavisi kako i za sta ..  nijedan znak nije nesto ekstremno " poseban" ili "jak"  jarac moze da bude jak u kombinacij isa vatrenim znakom ili bikom.. strelac moze da bude jak ako ima kontrolu .. itd...

zapravo mislim da je kombinacija (pozitivna ) zemlja/vatra ekstremno jaka ako je kontorlisana ( ili obratno)
takodje strelac lav , lav strelac ili bik jarac , jarac bik .. .te osobe po meni mogu biti jake..

Niko ne prica o kontroli , vec o snazi , mi skorpije ( ja narcis ) smo dosta jake osobe, ne mozes da gledas to kroz svakodnevni zivot, kladim se da bi se u nekoj zeznutoj situaciji najbolje snasla jedna skorpija...drugo je to sto smo kratki na fitilju...

Skorpije su jake jer mogu same protiv svih, i to pise u svakom horoskopu, cak iako gubimo bitku, uvek do kraja...

Nisam narcis stvarno verujem u to , sto se mene tice opravdano.... naravno treba i odvojiti tvrdoglavost ovna/jarca od snage

Jarci su mozda najstabilniji, ali za Skorpije vazi, kao vodeni znak, tiha voda breg roni...

Smiley

cuj majka mi je dopla skorpija vrlo dobro znam kakve stu  skorpije i njihovu  snagu .. upoznao sam je preko svoje rodjene majke. Svako moze sam protiv svih, ne mora da bude skorpija za to... glupo je izdvajati sad "najjachi " znak... dzaba ti sva snaga ovog sveta ako nemah kontrole...to sam mogu da gruam sam protiv svih do kraja nije snaga vec bandoglavost. Elem eto posto si bash resio\la da se suprostavish reci mi jel nisam u pravu ? Evo predajem titulu najacheg znaka Skorpiji ..i sta sad, ponosan si na svoju snagu "aa ja sam skorpija ja sam izdrzljiv i jak, al to sto mogu za glupost da idem do 101 i nazad to nije bitno"

ti si ti , ti nisi polozaj sunca u casu tvog rodjenja niti bilo koje druge planete, sazvezdja i kuce. Ti mozes biti sta hoces i ko hoces. Svaki aspekt je slomiv i promenljiv..

« Poslednja izmena: 07. Avg 2006, 11:45:11 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ok , tvoja prica... zasto onda ti gledas osobine svih skorpija kroz tvoju majku ?

Svi horoskopi isticu skopiju kao jake osobe
« Poslednja izmena: 07. Avg 2006, 16:48:31 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:35:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.