Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 21:47:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najjaci znak  (Pročitano 44095 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
"Mislis, sta ako na zivot uticu i druga tela, van Suncevog sistema"

Ne samo van suncevog sistema pa neke planete su otkrivene tek u 19 i 20tom veku,sta sa njima,i ovde sam pitao zato sto na toj temi tamo nema takvih strucnjaka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kao sto ti je vec rekla Montenegrina, to sto te interesuje istorija astroloske metodologije nije tema ove diskusije.

Dakle: ili diskutuj na onoj koja je za to namenjena (za koju ti je dala link), ili pokreni drugu diskusiju, a nemoj nastavljati ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Offtopic, tema je Najjaci znak a ne veujete li u astrologiju, sa ovom vrstom diskusije mozete nastaviti na primer ovde:Verujete li u horoskop?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ipak je Jarac najjaci,iako su mu kosti lomljive,hladan je brate,to mu daje snagu,da niko ne moze mlatiti s njim kako hoce? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
jarac je najbolji znak.jest da su tvrdoglavi ali su jako istrajni u bilo cemu. kad nesto započnu to i zavrse.kolko su istrajni tolko su i srećne ruke sve im polazi od ruke.jakog su karaktera uvek znaju sta žele a ono što žele to će i postići.pravdoljubivi su i jako pošteni siroke ruke,svakome će pomoć ali kad primete da ih iskorišćavaju jako su gadni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0

jarac je najbolji znak.jest da su tvrdoglavi ali su jako istrajni u bilo cemu. kad nesto započnu to i zavrse.kolko su istrajni tolko su i srećne ruke sve im polazi od ruke.jakog su karaktera uvek znaju sta žele a ono što žele to će i postići.pravdoljubivi su i jako pošteni siroke ruke,svakome će pomoć ali kad primete da ih iskorišćavaju jako su gadni.
jeste jako smo gadni, ali ako i neznamo sta hocemo sigurno znamo sta necemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neko je ovde napisao da to sve bas i nema puno veze sa horoskopskim znakom i potpuno se slazem. Takodje je neko napisao da je rak i da bi vise voleo da je lav jer su lavovi odlucni u svojim namerama itd itd za razliku od rakova. Ja sam dupli rak i mogu priznati da se cudim citajuci karakteristike rakova, jer se bas i ne pronalazim u njima. Cinjenica jeste da svoj mir pronalazim u porodicnom krugu, ali svi imamo situaciju "bega od stvarnosti", zar ne? Sto se odlucnosti tice, ne moze da mi parira ni jedan Lav, sto se tvrdoglavosti tice... pobila bih teoriju tvrdoglavog magareta Smile itd itd itd tako...  Smile svi smo jaki na svoj nacin u situacijama kakve nam trenutak, odnosno zivot servira, pa bili rakovi, ovnovi, lavovi, blizanci itd itd itd
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
@Oblachak

U potpunosti se slazem s tobom.
Svaki covek je individua, natalna karta mu se radi s obzirom na vreme rodjenja. Moguce je u okviru jednog znaka naci totalne suprotnosti karaktera ljudi koji su rodjeni istog dana. Prema tome generalan sud i uopste generalizovanje ko je najjaci znak je cisto kao igranje. Ono nesto kao neka anketica ili...zabava Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

1+ 1 = 22

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 409
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Galaxy S8 Dual
Ja sam napred Strelac a od pozadi Devica!  Smile

Šalim se, naravno, al' čuo sam da je, kada su u pitanju pravljenje novca i dece, BIK neprikosnoven!  Smile

- a još kada je u podznaku Blizanac  Smile sa mesecom u Biku  Smile i Venerom u Raku  Smile... - pa to je SUPERMEN!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Nije gotovo dok ne pobedim!!!
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
svi rogati znakovi su jaki,jarcevi,bikovi i ovnovi.mrsko mi da priznam, i skorpije.sta ti ljudi mogu da ponesu na ledjima i jos da se smeskaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 21:47:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.