Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:43:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najjaci znak  (Pročitano 44085 puta)
Zvezda u usponu

Помисли нешто вечерас, можда се чудо досађује...

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1552
Zastava vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lavovi 100%
IP sačuvana
social share
Nisi ti na nebu sam, bogova je po vazdan
s nekim cu se vec nagoditi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia 
Jarčevi su različiti...ali na kraju pobeđuju
Vage i blizanci su možda najbolji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ne znam.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 3410
Ljuuudi.
Jarcevi su preosetljivi da bi bili najjaci.Preosetljivi na nacin los po njih(manje nego po druge).Znaci oni nikako, jer naprave sebi od zivota pakao(je*es ti to)...(i nastave da zive tako "jaki" u teskim go*nima, a drugi ljudi idu dalje i gade ga se).Najjaci su da prave s*anja i nigde drugde.Tako sve i postizu u zivotu - preko intriga, tudjih prljavstina i ....Time se hrane, odatle im snaga.A, onda kada se jos i useru pa go*vna dodju preko usta, onda su manji od makovog zrna.
I tako dalje...
Najjaci je onaj koji ne jede go*na.Ja cenim da su to Blizanci.Cute i razmisljaju.A i jednostavni su prema okolini.
DAKLE BLIZANCI.

Cini mi se da su ovo dva klasicna antipoda kada je u pitanju na koji nacin neko crpi snagu.Jarcevi koji su okrenuti drugima, tudjim zivotima, i Blizanci( :-) ) use i u svoje kljuse, pa lepo nastave zivot kao da nista nije bilo.
E, TO JE SNAGA.

Lav ima tastinu, Vaga je iracionalna(u fazonu "Sta ?"), Strelac je glup, lozana i naivan, Skorpija se gusi sama u sebi(ti joj dodjes (najbolje u krevet) cisto da se istrese), Bik ima rogove, Ovan ko i Vaga samo samo sa crtom "meni si naso, ja glavni, najbolji...",Rak je ljigav brate, Devica je previse gadljiva(inace mogla bi da bude jaka), Vodolija je cool ali ne zivi u svom vremenu(u fazonu budi mi drug kad vec ne zivimo u istom vremenu), Ribe su djane, jake dok im ne das po pi*ki.
Znaci Blizanci lete(ali sto je najvaznije u svemu, i ne obracaju paznju, smore se i kao da nista nije bilo, bez emocija(za razliku od vage)).

Smiley)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
IP sačuvana
social share
Exit light, enter night.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Blizanci se ne bave sobom, jer su oni potpuno prazni bez drugih ljudi. Njihov osnovni imperativ je komunikacija. Naravno, vecina ljudi moze i da prica sama sa sobom, ali to nije prava komunikacija.

Osim toga ideja da je "snaga" uopste baviti se samim sobom je vrlo problematicna kao osnovni postulat.

Najjaci znak je, kao sto sam na pocetku ove diskusije objasnio, Skorpija jer se regenerise (pa makar uzgred i nekog odvodila u krevet -- sta se tebe to tice ako tebe ne odvodi?), Bik jer ima najvecu fizicku snagu (sta uopste znaci navodni argument "ima rogove" da bi se opovrgla snaga ovog znaka? -- prvo naravno da ih ljudska bica nemaju, a drugo, i ako zivotinja bik ima rogove -- sta s tim? Kakve to veze ima sa imanjem snage? I ako ima, valjda ga rogovi cine snaznijim, kad vec pricamo o zivotinjama, mada horoskop podrazumeva metaforu a ne stvarne zivotinje), i donekle Lav.

Sto se tice "djane" i "davanja" po polnim organima, Ribe jesu slabe, jednako kao sto su slabi i Blizanci, ali ipak, kao i svaki vodeni znak, one su fizicki jace od Blizanaca kao vazdusnog znaka.

Dakle: jedino u cemu Blizanci jesu zaista "jaki" je dar za imitaciju (pa i ucenje jezika), super-brzo kapiranje, premda pretezno relativno jednostavnih stvari (za vrlo slozene probleme potrebne su Vodolije, Device i Skorpije, eventualno Strelcevi i Ribe), matematika, narocito algebra, kao i kozerija i jezicke igre. Blizanci su takodje, naravno, vrlo vesti u svemu sto se radi rukama (mada za pravu vestinu prstima treba ipak i nesto u Devici), pa zato mogu i da uspesno manipulisu npr. oruzjem, ali to ne znaci snagu.

Uzgred, ja imam najemotivniju "planetu", tj. Mesec, u Blizancima, i taj znak mi je zaista drag -- i uostalom koristim prednosti tog znaka tako sto govorim petnaestak jezika (vise i ne brojim koje sve) -- ali to ne znaci da treba biti neobjektivan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Tokonju

Potpuno tacno za Blizance,sve napisano,a da li su snazni?Zavisi od polozaja Mjeseca Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Jarac definitivno...ali i skorpija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dubine plavog beskraja su moj dom

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Blizanci se ne bave sobom, jer su oni potpuno prazni bez drugih ljudi. Njihov osnovni imperativ je komunikacija. Naravno, vecina ljudi moze i da prica sama sa sobom, ali to nije prava komunikacija.

Osim toga ideja da je "snaga" uopste baviti se samim sobom je vrlo problematicna kao osnovni postulat.

Najjaci znak je, kao sto sam na pocetku ove diskusije objasnio, Skorpija jer se regenerise (pa makar uzgred i nekog odvodila u krevet -- sta se tebe to tice ako tebe ne odvodi?), Bik jer ima najvecu fizicku snagu (sta uopste znaci navodni argument "ima rogove" da bi se opovrgla snaga ovog znaka? -- prvo naravno da ih ljudska bica nemaju, a drugo, i ako zivotinja bik ima rogove -- sta s tim? Kakve to veze ima sa imanjem snage? I ako ima, valjda ga rogovi cine snaznijim, kad vec pricamo o zivotinjama, mada horoskop podrazumeva metaforu a ne stvarne zivotinje), i donekle Lav.

Sto se tice "djane" i "davanja" po polnim organima, Ribe jesu slabe, jednako kao sto su slabi i Blizanci, ali ipak, kao i svaki vodeni znak, one su fizicki jace od Blizanaca kao vazdusnog znaka.

Dakle: jedino u cemu Blizanci jesu zaista "jaki" je dar za imitaciju (pa i ucenje jezika), super-brzo kapiranje, premda pretezno relativno jednostavnih stvari (za vrlo slozene probleme potrebne su Vodolije, Device i Skorpije, eventualno Strelcevi i Ribe), matematika, narocito algebra, kao i kozerija i jezicke igre. Blizanci su takodje, naravno, vrlo vesti u svemu sto se radi rukama (mada za pravu vestinu prstima treba ipak i nesto u Devici), pa zato mogu i da uspesno manipulisu npr. oruzjem, ali to ne znaci snagu.

Uzgred, ja imam najemotivniju "planetu", tj. Mesec, u Blizancima, i taj znak mi je zaista drag -- i uostalom koristim prednosti tog znaka tako sto govorim petnaestak jezika (vise i ne brojim koje sve) -- ali to ne znaci da treba biti neobjektivan.

Vrlo lepo receno!  Smile
Nemam sta da dodam na ovo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ne znam.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 3410
Blizanci komuniciraju i sve to.....Ali im ne mozes nista, jet to rade reda radi.
Nesto mi se cini da su najbrzi(valjda zbog merkura).Kapiram da se danas ceni brzina.Oni su sampioni bre.
A Skorpije i krevet - pa naravno da se radi o meni.Ne pricam iz treceg nego iz prvog lica, sto se odnosi i na sve drugo sto sam buncao.
Poenta je svakako u zadnjem redu.
Ponovo - Smiley)))))  (ovaj put krace, malo si me ugasio Wink)
Jos jednom Blizanci = lakoca.(poruka primljena - idemo dalje) A bik ce da valja klade, a skorpija ce da se regenerise, a ribe ce da primaju, a vodolija ce da zaje*ava....Mogu ovako do sutra.Kapiras na sta ciljam "jednostavnost", makar bila i povrsnost.
Smile
IP sačuvana
social share
Exit light, enter night.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
jednostavnost, medjutim, ne znaci snagu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Blizanci komuniciraju i sve to.....Ali im ne mozes nista, jet to rade reda radi.
Nesto mi se cini da su najbrzi(valjda zbog merkura).Kapiram da se danas ceni brzina.Oni su sampioni bre.

Jos jednom Blizanci = lakoca.(poruka primljena - idemo dalje)   Leggerezza Smile Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:43:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.