Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:34:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najhladniji znak  (Pročitano 80953 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izazvao te je jedan rak, ovnu jedan  Smile da guknes  Smile priznajem da mi je to i bio cilj.
za sve receno, sta da ti kazem fale ti neke nijansice, koje verujem da nisi zeleo da izneses, jer volis kada neko cita izmedju redova  Smile u svakom slucaju  Smile i bravo, uspeo si za rucicu da me dovedes na ovu temu  Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2005, 20:55:17 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Drago mi je shto sam uspeo da te dovedem ovde drzeci te za, od kachenja zavesa, umornu ruchicu...  Smile Josh da mi posvetish tvoju jubilarnu 3333 poruku, ih!  Smile Pozdrav za jastoGchica...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Devica-Znam po svojoj majci.Pa chak su i Ribe(chudno, zar ne?) u mom zivotu nekako hladne i udaljene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Drago mi je shto sam uspeo da te dovedem ovde drzeci te za, od kachenja zavesa, umornu ruchicu... Smile Josh da mi posvetish tvoju jubilarnu 3333 poruku, ih! Smile Pozdrav za jastoGchica... Smile

Pravim presedan, upravo. Dakle moj 3333 post posvecen jednom ovnu  Smile Pozdrav rogati  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Pricajte vi sta hocete, ali "hladnoca" u odredjenim situacijama, a o takvim hladnocama i pricamo, nema nikakve veze sa astrologijom. Svi smo mi hladni i kada treba i kada ne treba, bilo da smo rakovi, bikovi, ovnovi, jarcevi, vage, vodolije itd itd itd Polazim od sebe, dakle, ko god da mi na bilo koji nacin ugrozi teritoriju, bicu hladna... ali ne da se smrzne, nego da se skameni, bicu i "vatrena" bljuvacu vatru na sve strane, ali cu da ga "spalim sa lica zemlje"!!! Gde god vi svrstali raka, sto se mene licno tice, taj neko ce biti i smrznut i spaljen  Smile

koma32, duso mozes da se sprdas koliko god zelis, ali s obzirom da toliko tvrdis da su ovnovi sjajni (ne kazem... big boss mi je ovan i sjajan je lik = rakovi i ovnovi u poslovnom smislu funkcionisu besprekorno, a u ljubavnom tiha jeza - blagi uzas, stojim iza toga), pogledaj malo, kada smo vec na astrologiji, sta kaze kombinacija zena rak i muskarac ovan, od hladnoce koju oboje u nametnutim situacijama "pokazuju/izbacuju" (kako god zelis), ne zna se ko je gori, a to tamo ne pise Smile rak se "predstavlja" kao romanticno emotivna budalica koja ne moze da prati jednog sjajnog ovna... zao mi je sto cu te razocarati, ali: ovan pada na kolena pred rakom, a da li je to zbog polozaja planeta i karakteristika, znaka/podznaka itd itd itd... ili momenat ucini svoje ne mareci na polozaj svega i svacega (mislim na astrologiju), to je diskutabilno, najgore od svega jeste da se rakovi i ovnovi privuku "na kilometar", a sta ce biti na kraju = to je tek istorija, koju napisu upravo ta dva bica... prema tome... dabome, zivot ne cine samo zvezdice.

Bravo! Sasvim se slazem sa tobom, tetka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Shto ne citira mene pa se ne slozi sa techom Pahuljice?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisi joj ti teca  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
 :peace: po meni naj hladniji je nepomerljivi jarac,  pa analitična devica .i svako ko u okviru svog natala ima negativan aspekt izmedju saturna i meseca ili venere bez obzira kom znaku pripada  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ja tj. vodolija.Prosto imeni nekada malo neprijatno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
:peace: po meni naj hladniji je nepomerljivi jarac, pa analitična devica .i svako ko u okviru svog natala ima negativan aspekt izmedju saturna i meseca ili venere bez obzira kom znaku pripada Smiley 1

Ma zamisli,znam tipa koji je Jarac,ima kvadrat Mjeseca u Blizancu i Saturna u Ribama,a topao emotivno,kao da je vatrica,e sad ,pitanje je koliko ta vatra moze da gori?Daleko je ,pa nemogu da vidim plamen Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:34:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.