Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:42:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najhladniji znak  (Pročitano 80714 puta)
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bikovi = hladni  Smile  ( meni su bas dragi, tri najbolja prijatelja su mi bas bikovi  Smile potrefilo se)
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6130
eto, kazem ja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto ,  Smile  , a i Srki vam je pravi primer ovde  Smile  corpus delikti
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
To o Biku je netacno.

Naj"hladniji", tj, znaci sa najmanje sklonosti da pokazuju emocije su vazdusni, hladni su zemljani, topli su vodeni i najtopliji su vatreni.

Od svih vazdusnih znakova Vaga najbolje kontrolise emocije, Vodolija se toliko bavi opstim da je najmanje zainteresovana za individualno, a Blizancima najkrace traje zainteresovanost za bilo sta.

Od zemljanih znakova daleko najhladniji je Jarac (hladan kao vazdusni znaci, osim kad je u pitanju karijera ili posedovanje zemljista, tu moze da bude emotivan), a najtopliji je Bik, koji je gotovo isto toliko topao koliko i najmanje topli vodeni znak tj. Ribe.

Najtopliji vodeni znak je Skorpija i sa njim pocinju znaci sa cijim emocijama se ne treba igrati (Skorpija i svi vatreni), s tim da Skorpija daleko najduze pamti i dobro i zlo, a Lav ume da bude najbrutalniji ako je povredjen (ali i najsirokogrudiji kad daje), a Ovan je opasan samo prvih 5 minuta, dok Strelac povredi nepaznjom, a ume da bude i trapavo darezljiv.

U svakom slucaju, ako hoces osobu koja se ne ljuti, ali i ne pokazuje ljubav, dostojanstvenu, apstraktnu i prilicno ravnodusnu za banalnu svakodnevicu: Vaga podznak Vodolija, a ako hoces nekog jako emotivnog: Lav podznak Skorpija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 106
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian
po mom iskustvu "muski" bik je dosada bio najhladniji znak!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za sve koji su spomenuti-Jarac,Vodolija,Devica,Blizanac(i spomenuti Bik) ne bih uopste rekla da su hladni,cak su i preterani emotivci,samo imaju *dobru glumu* i retko pokazuju prave emocije,a ne mozete svrstati znakove u hladne samo zato sto ne vidite reakciju svojim ocima ili ne znate da vidite.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nisi u pravu, milosava. Nema apsolutno nikakve veze sa tim sta ti nisi ili jesi u stanju da vidis, nego sa cinjenciom da neki ljudi imaju snaznije emocije. To su cinjenice. Nemaju svi ljudi ni istu pamet, ni isti izgled, ni istu duzinu zivota, pa ni snagu emocija.

Inace, to sto se od svih vazdusnih znakova samo Blizanac brzo zagreje za neku ideju uopste ne znaci da je emotivan, nego da ima snazne osecaje (dakle fizicke osecaje: svetlo, toplotu, boje, ukus itd., a ne duboka osecanja) i zato brzo reaguje na svaki stimulus, a inace Blizanci imaju apsolutno najmanje dubokih emocija, premda ih naravno sva ljudska bica imaju u nekoj meri.

O ostalom sam vec objasnio. Dakle da rekapituliram, evo znakova poredjanih po snazi dubokih emocija (ne fizickih osecaja, u kojem slucaju bi redosled bio sasvim drugaciji!!):

Vreli:
1. Lav

Topli:
2-3. Ovan i Skorpija

Osrednji:
4. Strelac
5. Rak
6-7. Bik i Ribe
8-9. Devica i Vaga

Hladni:
10-11. Vodolija i Blizanci
12. Jarac

To ne znaci nista samo po sebi lose ili dobro, jednostavno cinjenice su da znakovi kojima je Saturn vladar (Jarac), suvladar (Vodolija) ili u njemu egzaltiran (Vaga), kao i oni kojima vlada Merkur (Blizanci i Devica) jednostavno moraju da budu vise racionalni (Saturnovci ponekad i previse), a time su automatski manje emotivni.

Strast (osobina Lava i Skorpije) i stradanje znace nesto sto izgleda suprotno, ali imaju isti koren i na grckom i na jezicima na koje su prevedni sa grckog: slovenskim i romanskim, pa i onim germanskim koji su romansku rec pozajmili (uporedi: Passio Christi = stradanje Isusovo, a ne njegova strastvenost)
« Poslednja izmena: 10. Dec 2005, 07:08:01 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E sada cu Oblachka za ruchicu, da je dovedem ovdi da vidi ko je to hladan a uzeo srebrenu medalju za toplinu! Shto je svakako bolje od 5.mesta...  Smile
Glasam za hladnocu Jarca i Device, Blizanci znaju da budu topli
« Poslednja izmena: 10. Dec 2005, 20:28:20 od koma32 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pricajte vi sta hocete, ali "hladnoca" u odredjenim situacijama, a o takvim hladnocama i pricamo, nema nikakve veze sa astrologijom. Svi smo mi hladni i kada treba i kada ne treba, bilo da smo rakovi, bikovi, ovnovi, jarcevi, vage, vodolije itd itd itd Polazim od sebe, dakle, ko god da mi na bilo koji nacin ugrozi teritoriju, bicu hladna... ali ne da se smrzne, nego da se skameni, bicu i "vatrena" bljuvacu vatru na sve strane, ali cu da ga "spalim sa lica zemlje"!!! Gde god vi svrstali raka, sto se mene licno tice, taj neko ce biti i smrznut i spaljen  Smile

koma32, duso mozes da se sprdas koliko god zelis, ali s obzirom da toliko tvrdis da su ovnovi sjajni (ne kazem... big boss mi je ovan i sjajan je lik = rakovi i ovnovi u poslovnom smislu funkcionisu besprekorno, a u ljubavnom tiha jeza - blagi uzas, stojim iza toga), pogledaj malo, kada smo vec na astrologiji, sta kaze kombinacija zena rak i muskarac ovan, od hladnoce koju oboje u nametnutim situacijama "pokazuju/izbacuju" (kako god zelis), ne zna se ko je gori, a to tamo ne pise Smile rak se "predstavlja" kao romanticno emotivna budalica koja ne moze da prati jednog sjajnog ovna... zao mi je sto cu te razocarati, ali: ovan pada na kolena pred rakom, a da li je to zbog polozaja planeta i karakteristika, znaka/podznaka itd itd itd... ili momenat ucini svoje ne mareci na polozaj svega i svacega (mislim na astrologiju), to je diskutabilno, najgore od svega jeste da se rakovi i ovnovi privuku "na kilometar", a sta ce biti na kraju = to je tek istorija, koju napisu upravo ta dva bica... prema tome... dabome, zivot ne cine samo zvezdice.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2005, 20:04:08 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno da se slazem da je astrologija nauka za popodnevnu dokolicu i da svi mi svoj odnos prema socijalnom i emotivnom zivotu "vuchemo" iz nekih drugih stvari, ponajmanje zato shto mi je neki astrolog rekao da mi je recimo Saturn u konjukciji sa Plutonom u nekoj tamo kuci i da cu ja doveka biti takav bez ikakve shanse da budem drugachiji... Sve su to za mene trice i kuchine, priznajem da ima segmenata u kojima astrologija i horoskop "piju vodu", ali to su neke generalije... Ne volim momentalno, nekada i apsolutno odredjivanje, chak i neku vrstu "diskriminacije" nekoga zato shto je on neki horoskopski znak koji mi lichno ne volimo, jer je recimo taj horoskopski znak moj komshija koji mi nije vratio 100 evra pa cu sve da ih ne volim, ili devojka koja me je ostavila, pa cu da dam oglas u uglednom Kineskom dnevniku "Zemnin Zibao" - "Trazim osobu suprotnog (ili istog) pola koja moze da ima sve poznate i priznate poroke i najstrashnije karakterne osobine, samo da nije, recimo jarac" Gluposti... Kao shto je neko od nas celav, neko ima kosu do pola ledja, neko lep. neko ne, neko pametan a neko bash i nije, neko crn, neko beo, zut... tako je neko ovan, neko lav, neko rak... Chemu onda i po tome deliti ljude? Da ne ulazim u dublju diskusiju, tj. trenutno monolog, ponovicu- horoskop mi sluzi da ubijem 10 minuta kada chitam novine i prochitam sve drugo shto me zanimalo, pa onda okrenem i tu stranu chisto da vidim kakve su varijacije na temu danas... Naravno, nauka o astrologiji je neshto vishe i ozbiljnije od horoskopa u dnevnim novinama, ali je ja ostavljam na tom nivou, i ljude poshtujem i primam u svoj zivot po tome koliko su mi dragi, koliko me njihovo prisustvo nadahnjuje, ispunjava i chini boljim chovekom, svakako ne po horoskopskom znaku... Posebno u nekoj emotivnoj vrsti priche, mnogo, mnogo su mi bitnije neke druge stvari i ne pravim selekciju tog tipa... I apsolutno se slazem da dvoje trze, nalaze ili ne nalaze svoj put nezavisno od znaka, podznaka, Saturna u sedmoj vikendici i slichno. A ne slazem se da smo mi ovnovi najsjajniji predstavnici tog horoskopa, ali imamo svojih vrlina i drazi, naravno i mana... Toliko.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2005, 12:17:15 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:42:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.