Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najgori domaći glumci i glumice  (Pročitano 8154 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
i u pozoristu su losi. ima ih koji su odlicni u pozoristu a tipski glumci na tv-u i filmu (glogovac / ceca bojkovic recimo).

za milsu ko je gledao svojevremeno u pozoristu zna o cemu pricam. zena je dobijala tipske uloge na tv-u i ne vidim po cemu je losa glumica. ne podnose je zene jer je jednostavno lepa a muskarci bi da je trse a ne mogu.

milena dravic je medju top 3 nase glumice svih vremena. njen budjavi muz koji glumi neke svalere moze samo da joj se pokloni.

slazem se sa jurkovicem; nasa kinematografija je bzvz. verovatno posledica proteziranja dobrih komunista koji su sve samo ne dobri umetnici..
« Poslednja izmena: 16. Jul 2015, 11:07:09 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Napisati da su Pavle Vuijsic i Zoran Radmilovic igrali u filmovima iskljucivo zato sto su bili dobri poslusni komunisti je u krajnjol liniji kretenska  Smile Ne znam gde si to cuo  al jebo te onaj ko ti je to reko  Smile
Sve sto dalje napises je budalastina i idiotizam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
LG G3
Nije mogao Čkalja npr da glumi Nemačkog oficira.Uglavnom većina glumaca pliva u jednom žanru,ali od uloga ne prav i šablon,da odmah na početku znaš kakv će lik da mu bude i da mu svaka uloga liči jedna na drugu.A svi sa ovih lista upravo to rade svaka uloga im je potpuno ista i ne pokušavaju da promene i da eksperimentišu i zato su loši glumci jer ne umeju tiposkim ulogama da daju neki svoj pečat.

Pavle Vujsić da svoj pečat ulozi i jednostavno je pripiše uz svoje ime,jednostavno ne postoji glumac koji bi mofgao da odglumi Paju Čuturu iz kamiondžija onako kkako ej to Vujisić odradio.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Napisati da su Pavle Vuijsic i Zoran Radmilovic igrali u filmovima iskljucivo zato sto su bili dobri poslusni komunisti je u krajnjol liniji kretenska  Smile

napisao sam to kao generalni problem jugoslovenskog filma. nemoj mi reci da recimo onaj buljavi ckalja ili mija aleksic nisu dobijali uloge preko partijske knjizice. ironija je sto se ovaj drugi posle zalio kako mu mala penzija.
 Smile

@evil
radmilovic je davao licni pecat tim ulogama ali ga to ne cini dobrim glumcem. glumio je samog sebe. pogotovo kad potegne iz flajke...
« Poslednja izmena: 16. Jul 2015, 14:00:03 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
 Smile Ja reko napisao sam nesto al mogu da potpisem  Smile
Primer koliko Pavle Vujisic nije ukalupljen
http://www.imdb.com/title/tt0070663/?ref_=nm_flmg_act_73
http://www.imdb.com/title/tt0089748/?ref_=nm_flmg_act_5
http://www.imdb.com/title/tt0085637/?ref_=nm_flmg_act_15 - po meni najbolja epizoda u bilo kom ex-ju filmu
Ajd napisi dal ti se nesto svidja  Smile Posto si protiv svega  Smile Ustvari napisao si za Miru Banjac i Milenu Dravic sto je bezveze.Miru svi cene zato sto ima sto godina sad da te pitam jedan film gde je briljirala mozda 68-a al je tamo bila sa Batom ili Balkanski Spijun gde je opet bila sa Batom  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2015, 14:11:15 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Naše pozorište je imalo dobre glumce ali za njih se nije znalo jer nisu iz Beograda. Zahvaljujući pomenutom Sterijinom pozorju naš najbolji (pravi tipski) glumac je imao dve epizodne uloge. U Balkanskom špijunu i seriji Kraj dinastije Obrenović koja je poslednji put okupila sve glumce iz Srbije.

Naša kinematografija je katastrofalna poslednje dve decenije, prosto se ne zna ko je tu gori.

Naša televizija je imala odličnu arhivu, pored filmova bilo je tu i snimaka pozorišnih predstava koji su uništenei kad su nas oni manijaci bombardovali. Zaista je šteta što su ti snimci propali i što ništa niko više neće moći da vidi na primer Đuzu koji je bio fenomenalan.

Još nešto, Čkalja je bio veterinar po struci.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
I ja sam jos uvek veterinar po struci  Smile
Nisam ni dana radio u struci sto znaci da sam smesan ko on  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 119
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
milica milsa je izmislila glumu za sve ove koji su na listi i mnoge druge. nije zena kriva sto je dobra picka pa su joj stalno dodeljivali bezvezne uloge jebozovne sekretarice ili manekenke (koje uzgred uvek odlicno odradi).
takodje, boris komnenic je medju najboljim glumcima koje imamo i nikako ne pripada grupi.

ostali su zasluzeno na listi (neki/neke su prosecni ali samo ovo dvoje gore odstupaju)..a moglo bi se dodati jos brdo ''glumaca i glumica'' koji su usli u posao zbog veza i vezica a samo sa glumom nemaju veze.. Smile

Ima brdo glumaca/glumica koji nisu talentovani, a veza ima u svakoj firmi i u svakom drustvu .. . pa tako i na filmu i pozoristu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 119
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Od glumaca Bosiljcic, od glumica ne mogu da se odlucim izmedju Dare Dzokic, Mine Lazarevic, Ivane Mihic i Snezane Savic. Sve su mi podjednako katastrofalne.

Koliko god mislis da su neke najgore.. . uvek ima gorih! Smile
Jedno nema gore od Katarine Zutic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.