Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 02:04:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najgora kazna?  (Pročitano 7948 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
To i jeste ono što me muči: kad sam ja postupila nepošteno, dobila sam toliko korektnu reakciju, koju tad nisam zaslužila ni najmanje.

Doduše, tako je kad se stvar izvuče iz konteksta. Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

I mene muce takve stvari draga moja ,i skoro sam otvorila slicnu temu tvojoj. Ja kad sam se najvise trudila i mucila na poslu ,bila sam najmanje placena .Sad se uopste ne trudim toliko ali znam sta da kazem u kojoj situaciji i mnogo bolje zaradjujem. Ne kontam nista  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 938
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 7310 Supernova
tako ti je to... sve je nekako obrnuto proporcionalno  Smile
IP sačuvana
social share
To nisam ja - to je moja schauma. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Citat
I sve me više grize savest, jer je bio korektan koliko ne zaslužujem.
nemo' da me nervirash  Smile  grize je savest  Smile    , ko kaze da ne zaskuzujesh da se bude korektan prema tebi?
Shta chovek ima od toga da unishti karijeru perspektivnom studentu, samo zato shto je jednom prekrshio pravila i to ne na neki strashno-uzasno-grozan nachin.
Chovek je pedagog i psiholog i postupio je ispravno ( sem u sluchaju da te ovih dana pozove "na pice" da mu se oduzish   Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
( sem u sluchaju da te ovih dana pozove "na pice" da mu se oduzish    Smile )

Haha, mislim da neće doći do toga, hvala bogovima.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
slazem se!
bilo kakva reakcija je bolja ni od kakave!
ako ista moze da "ubije" to je ignorisanje, potpuno.
Bambina, pa ipak osim sto je prof.dr taj covek je valjda profesor psihologije, valjda se i on razume po malo u istu i zna kako je najbolje da "kazni" Smile
ja nisam po bolonji, pripadam staroj gardi studenata pa ne znam "nova" pravila ali mi se nesto ne cini da je po njima sve tako rigorozno bas. Mrzi i njih da se smaraju sa studentima u toj meri, imaju precih poslova...
Prepisivanje na ispitu i ostale gluposti, za to smo jos i kaznjeni tipa ne smes da izadjes na ispit par rokova i tsl, ali ovo, u najgoru ruku bi dobila da pises rad ponovo, ne cini mi se da daju tako stroge kazne, vise da je pravilnik napisan da vas zastrasi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Hehe, čovek ima doktorat iz psiholoških nauka, konkretno iz pedagoške psihologije, pa mi se dovođenje njegove kompetentnosti u pitanje čini suvislim. Smiley

A drugo... kod nas su postali rigorozni od pre nekog vremena, kada su masu studenata uhvatili da u radove stavljaju članke sa interneta, bez navođenja referenci. Prošle godine je jedan momak zbog toga stavljen na ''stub srama''  Smile - na oglasnoj tabli je pisalo njegovo ime i pored toga da je plagijator i da će da mu se na*ebu mamice. Ali mi se čini da su i njemu progledali kroz prste, jer je imao prosek oko 9.  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
tako nije bilo u moje vreme, sorry Smile
jes, ako te uhvate na ispitu zeznu te u par rokova, najgore sto ti se desi je da te zapamti profa pa te kinji posle ali to je jako retko...

Ma nisam dovela u pitanje njegovu kompetenciju nego tvoje iznenadjenje njegovom reakcijom. Mozda je "namerno" tako uradio poznavajuci te, a mozda mu je jednostavno tako doslo, ko ce ga znati. U svakom slucaju za tebe je to bio lep impuls i pocetno razmisljanje, kao i nova tema ovde. KAkvi god da su njegovi razlozi rezultat je dobar.
Meni je najgora kazna odsustvo reakcije, tada se osecam nevidljivom, a to me i najvise boli. Ostalo, sve moze da prodje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Znam, razumem ja tebe, nego se još uvek čudom ne mogu načuditi.  Smile

Proći će me. Da me je kaznio tako što me je (metaforički) živu odrao, već bih se sa tim pomirila, i to iskustvo stavila u glavu u folder ''Ljudi - stoka, nema iznenađenja''.  Smile

A ovako, kad moram da ga stavim u folder ''Dobar čovek'', nikako sa tim da se izborim, da to uklopim u svoje dosadašnje mišljenje o ljudima generalno. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Prošle godine je jedan momak zbog toga stavljen na ''stub srama''  Smile - na oglasnoj tabli je pisalo njegovo ime i pored toga da je plagijator i da će da mu se na*ebu mamice.

hahaah, to je vama sram? hahahahah  Smile

kod nas svaki semestar pise na spiskovima seminarskih i slicno, pored imena - plagiarism, obori te i cao zdravo vozdrica cickovo ulje kosica.

Citat
A drugo... kod nas su postali rigorozni od pre nekog vremena, kada su masu studenata uhvatili da u radove stavljaju članke sa interneta, bez navođenja referenci
a ovo je pak no-no sto se kaze.
ako ti nadju jednu rijec da je prepisana, bez reference - plagiarism.
zato moras fino prostudirati cijeli MLA citation i sve sto si prekopirao lijepo i navedes i rijesen problem. tako da zaista moras biti debil da pustis da te 'optuze' za plagijanje ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 02:04:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.