Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najgluplje pitanje koje ste imali do sada u igri ?  (Pročitano 38376 puta)
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Administrator pitanja na CQ

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC Wildfire S
Neko reče treba da se zna. Ne treba. Može otprilike. I to ko hoće. Nešto ste i ovde naučili, tačan broj ostrva Japana, Indonezije, Grčke, Hrvatske, a za prve dve pomenute zemlje ne znamo nazive više od 4-5 ostrva. Za ostale dve znamo nešto više, a opet mnogo puta manje od ukupnog broja. Neki znaju za 7 sekretara SKOJ-a, a ne znaju prezime više od dvojice, ako i toliko. Verovatno postoje pitanja i o tim ljudima, za neke jake mozgove koji jure najviši plasman. Ne mora se sve znati, samo koliko vi možete. Razumem nečiju isfrustriranost jer nisu sva pitanja opšta kultura, ali je takav koncept ovog kviza (nisu stalno drugačija pitanja), a igrači kroz igru, vežbanje (bez nadoknade i bez ikakvih ograničenja), nauče više stvari ako žele.
Rečeno je da se ovih dana brišu preterano laka, teška, besmislena. Sačekaj taj trenutak Aurena, ne osuđuj i ne ocenjuj kada se još nije obrisalo, označeno je sve i obrisaće se. Tada ćeš nadam se uživati u igri. Smiley
Molim da se ne ubacujete i počinjete raspravu o kojoj nije tema (i o kojoj smo govorili već), nego dopustite da odgovori na pitanje onaj kome je isto upućeno. A kako je upućeno od strane Wizarda (nebitan je postavljač, ali možda njemu jeste), ne zaslužuje ni mnogo opširan odgovor. Samo ću reći smatram da treba da bude, a on neka progugla koliko je Olimp poznat. I naravno Wizarde pošalji ti šta god želiš, sve planine, preduhitri neke. Ružno je optužiti bez osnova nekoga da šalje, da planira da šalje, da prihvata i slično. Šta ako ni ne šalje? Beyond, to je odgovor i za tvoje pitanje ili zaključak. Ne brini, niti šalje niti prihvata svoja. Možda sam ti to jednom već objasnio i nadam se da neću morati i treći put. Smiley
Da nastavim, Wizarde, to pitanje je iz decembra 2011. i tek sada ti smeta. OK, reci da ti je glupo, a objašnjenje ovde na ovoj temi (vidi naziv) ne bi trebalo ni da dobiješ. Slao si mi privatnu poruku za nešto slično i odgovor nisi ni pročitao, obrisao si. I sve to sa 9500 PO, takvima smetaju za njih teška pitanja, razumljivo... kada padnu na nekom svi su krivi, samo ne oni. A kada znaju teško, besmisleno, pa to je pitanje idealno, samo neka je PO stopostotan.
Još jedan igrač sa 9400 PO (a možda je i isti) kaže za nekog "sportistu" da non-stop šalje pitanja jer ima kompleks. Kakakv kompleks? Onda po toj logici kompleks imaju i oni koji vole mnogo da igraju, pa znaju bolje od drugih jer su naštrebali? Suludo. Imaju svi ista prava neograničeno da igraju i šalju. Dečko ni ne šalje više od pola godine. I kaže čemu neki japanski gimnastičar, hoće li da šalje redom sve sportiste iz svih država. A taj gimnastičar je osvojio 12 medalja na OI, od toga 8 zlatnih, pa tim učinkom spada u prvih 10 sportista na OI ikada. Nebitno, ima i lakših i težih disciplina za osvajanje medalja, ali kažem da jeste za igru. Onda mi se izvinjava i tvrdi da ne misli ništa loše. Ma znam da ne misli, ali kad neko jak promaši/izgubi onda mu dođe da se isprazni i pre nego što se edukuje i proveri koliko je poznato. Možda je slab iz te oblasti pa su mu mnoga pitanja kriva, ne samo to jedno. Neću govoriti da je sramota da se neko ko mnogo zna (ili "zna") buni za bilo kakvo pitanje iz bilo koje oblasti. Da li će ikad neka manje poznata stvar da vam koristi u životu ili nekom drugom kvizu, ko zna, možda.

Toliko o tome. Kao što rekoh, držite se teme (počeli ste da izdvajate i najbolja pitanja i šaljete pozdrave) - iznesite ako želite jedno jedino najgluplje pitanje koje ste imali. Možda je izbor prevelik, ali odaberite ga. Smiley Ostala diskusija biće obrisana.
Brišu se ovih dana mnoga pitanja, pa su i mnoge vaše sugestije takoreći nepotrebne jer će se proći kroz sve. Ako nešto promakne, onda će tek poslužiti sugestija.
Ukoliko zahtevate ispravku ili imate zamerku na neko pitanje označite ga u igri... ili ako nema te opcije ili ne stignete, tu su privatne poruke na CQ ili na forumu. Ne šaljite mi na DaX Pancevo nego na CQ Pitanja 1 ili 2 ili Anea. Hvala Ćelavom za spiku o Ferenhajtima. Smile
IP sačuvana
social share
Darko Topalović
Administrator pitanja - CQ Pitanja 1
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Avatar ne lici na mene ali je previse simpa :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava Kragujevac
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Sto jes' jes'  Smile...Fora je u bas u tome, kad neko jaci promasi nesto, svi su mu krivi, mada tako je bilo i meni do skora, dok se nisam dozvao pameti  Smile..Ili nesto jos crnje, vide neko pitanje koje smatraju glupim,pa onda odu i posalju jos gluplje,obrise im se i kukaju  Smile...Posalju jedno,obrise im se,kukaju,pa odustanu...Evo ja npr. sad uglavnom samo knjizevnost saljem,vecina mi se obrise,ali ne odustajem  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Penzija, nema me.
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ne moze se raspravljati o ukusima...pitanje koje je tebi vrh moze meni biti glupo do besvesti i tako da se vrtimo u krug narednih godinu dana.
Ne postoji okvir sta je normalno a sta je glupo pitanje ni na jednom kvizu na ovom svetu...i samo treba pronaci sredinu dobrog ukusa.
Nadjite neku temicu pa nastavite...a ovde ostavite ljude neka se zabavljaju sa ultra glupim pitanjima...tipa
Koje je boja trava?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava Kragujevac
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 27.0.1453.116

Koje je boja trava?

Crvene?  Smile
IP sačuvana
social share
Penzija, nema me.
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Administrator pitanja na CQ

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC Wildfire S
Wizarde, Aurena, imate pp, pošto ne poštujete šta se kaže vaši postovi su obrisani kao što je i najavljeno, a i ja ako nastavim da odgovaram ovde neću poštovati pravila foruma i teme baš kao i vi.
IP sačuvana
social share
Darko Topalović
Administrator pitanja - CQ Pitanja 1
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бззз :)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S II
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1+1.JPG
(19.98 KB, 963x316)
IP sačuvana
social share
Немам потпис, јер ми га Челави увек обрише! Толико!

Edit by chelavi1: i to je potpis, zar ne?
Зар ћеш и то да ми обришеш?!

Edit by chelavi1: Dokle god je potpis uklopljen u pravilnik, necu.  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava Kragujevac
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Sad ovaj moj post koji trenutno pisem nema nikakve veze sa temom, ali ja moram reci Ivanici da joj je potpis fenomenalan  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Penzija, nema me.
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бззз :)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S II
Хахахаха, нема ни мој пост везе са темом, али ја морам да се захвалим ЕлМ-у. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Немам потпис, јер ми га Челави увек обрише! Толико!

Edit by chelavi1: i to je potpis, zar ne?
Зар ћеш и то да ми обришеш?!

Edit by chelavi1: Dokle god je potpis uklopljen u pravilnik, necu.  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

L'Acrobat

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 274
Zastava Sandhornøy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
verujem da je mnogima nebulozno,ali meni je ovo ubedljivo najbolje pitanje na kvizu Smiley ne mogu da verujem kako je ovo nekome uopste i palo na pamet Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

rentabubreg.png
(608.98 KB, 1920x1114)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.