Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 03:26:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Glasanje
Pitanje: Koji je brend vlasnik najjačeg imidža kod nas?
Audi
10.9%  (6)
BMW
16.4%  (9)
Fiat
3.6%  (2)
Ford
0%  (0)
Mercedes
21.8%  (12)
Mazda
1.8%  (1)
Opel
0%  (0)
Peugeot
1.8%  (1)
Renault
3.6%  (2)
Citroen
0%  (0)
Toyota
0%  (0)
Volkswagen
23.6%  (13)
Škoda
3.6%  (2)
Dačia
1.8%  (1)
Honda
7.3%  (4)
Zastava
3.6%  (2)
Ukupno glasova: 55
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbrend kod nas  (Pročitano 13018 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Nisam veliki ljubitelj Njemaca, ali ovaj put svoj glas bih dao Audi-u. Zalosno je to sto ljudi kupuju premium marke+VW samo zbog imidza i za tako nesto stvarno nemam respekta (osim ako se radi o pravim ljubiteljima). U mojim ocima mnogo veci imidz uziva vozac bilo kog Japanca (pogotovo Subaru i Honda), Volvo-a, Saab-a, Alfa-e itd.
pa vidi ovo,npr isiti taj saab nije se bas nesto proslavio,ista je situacija i sa volvom od kada su pocele ove "afere" prodaje istog,ni volvo vise nije sto je nekad bio,je.es ti taj auto kad dijeli platfornu sa fordom.alfa sem sto ima dobru liniju karoserije nista drugo nevidim pozitivno,naspravu sportske karatkeristike,ti motori bas nezasluzuju nikakav respekt.subaru i honda su jako dobra auta,al postavlja se pitanje namjene istih vozila.nevjerujem da ce neka porodica objerucke prihvatiti nekakav sportski kompakt za svoje potrebe.u tome se sva prica.
ljubitelj sam wv i audi koncepta,kad pogledas lafetu alfe koja kosta 150 e bude ti sve jasno zasto ona nema nikakav imidz na nasim prostorima.wv je daleko inovativnija firma,firma koja nedjeli niti jednu platformu sa nekim drugim brendom(neracunajuci seat,skoda ipak su to sestre)
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hahaha...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1969
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6280
@hupajupa

Mi ovdje raspravljamo o imidzu, a ne o kvalitetu auta, ali cu odgovoriti - za Saaba se mogu sloziti da se nije bas proslavio (trenutno to je samo luksuzniji Opel), ali za Volva i Alfu nikako. Procitaj malo testove Volvovih modela, kao i testove novih Alfi! Svakako nisu na nivou jednog Audija, BMWa, Mercedesa, ali na nivou jednog VW-a - itekako(ako ne i preko).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
@hupajupa

Mi ovdje raspravljamo o imidzu, a ne o kvalitetu auta, ali cu odgovoriti - za Saaba se mogu sloziti da se nije bas proslavio (trenutno to je samo luksuzniji Opel), ali za Volva i Alfu nikako. Procitaj malo testove Volvovih modela, kao i testove novih Alfi! Svakako nisu na nivou jednog Audija, BMWa, Mercedesa, ali na nivou jednog VW-a - itekako(ako ne i preko).
dakako da raspravljamo o kvaliteti,jer sam imidz zavisi od kvaliteta.
da nebih sada ulazio u detalje,mislim da se volvo negdje izgubio u silnim neprilikama,saab ako poredis sa opelov odmah da ti kazem da je to kanta od auta na 4 tocka.iako je toliko dobar u sta nesumnjam,nece od nikada uci na velika vrata ovog dijela evrope.zasto?!pa jednostavno,cijenom koju dajes za njega mozes uzeti dobar bmw 3 il a4.jednostavno :Da znas sto se alfisti ne vidjaju u kafanama?!imaju gratis kafu kod mehanicara Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hahaha...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1969
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6280
Mislim da grijesis - imidz u vecini slucajeva ne zavisi od kvaliteta, malo si pobrkao pojmove (nista zlonamjerno)! Kod nas imidz se trenutno formira na osnovu statusne vrijednosti, prestiza, a na kvalitet se ponajmanje gleda. Kao najbolji primjer moze se navesti Mercedes i njegov pad kvaliteta, a nikad ih vise nije bilo na ulicama... Smile

Sto se tice Volva, sasvim je sigurno da mu treba dobar orijentir, ali ipak moras priznati da bez obzira na sve i dalje pravi kvalitetna auta (ne kao prije, al' bar je dizajn uznapredovao Smile).

Kada sam napisao Opel, hvala Bogu da sam mislio na kantu (krs, krdzo) zar moze biti drugacije? A kad kazes za cijenu - pa mozda je to upravo stvar koja doprinosi tom imidzu... Na kraju krajeva Saaba i Volva su oduvijek vozili ljudi koji su zeljeli da se razlikuju, koji su imali malo drugacije kriterijume u izboru, a sad je druga stvar sto Saab nije ostao onaj stari Saab.

Smile Smile Smile Vic je na mjestu, ali mislim da se stvari kod Alfe krecu nabolje. Pouzdanost im nije jaca stvar, ali u dizajnu i sportskom karakteru svakako prednjace.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
@hupajupa

da nebih sada ulazio u detalje,mislim da se volvo negdje izgubio u silnim neprilikama,saab ako poredis sa opelov odmah da ti kazem da je to kanta od auta na 4 tocka.iako je toliko dobar u sta nesumnjam,nece od nikada uci na velika vrata ovog dijela evrope.zasto?!pa jednostavno,cijenom koju dajes za njega mozes uzeti dobar bmw 3 il a4.jednostavno :Da znas sto se alfisti ne vidjaju u kafanama?!imaju gratis kafu kod mehanicara Smile
aahahahahahahahahahahahahaha jel ti stvarno kazes da je bmw ili wv bolji od alfe onda nisi normalan
dok ja predjem sa mojom alfom jtd bog zna koliko km mislim da je tacno 150000 bez nijednog kvara ikada u motoru,i ni da se cuje motor ni vani ni unutra a da drma  Smile ne daj boze moj otac sa njegovim wv koga vozi vise do maistora nego do posla kao i moj komsija koji je upravo novom pasatu na 100000km napravio generalnu mislim sta reci stvarno cuje mu se motor kao da neko puca sa automatom hahaha e brate moj italijani su napravili sve sto vi vidite i vozite common rail motor je napravio fiat a svi su ga kupili od njih mercedes ga zove cdi,pezo hdi,reno dci a i bmw ga je kupio od njih kao i td motor i obicni dizel motor sve su napravili italiani,kupili su njemci lamburgini i bogati od italiana jer nemaju pojma da naprave sportska auta a odmah cim su kupili bogati poceli su da naprave neke gluposti,alfa i ferrari nisu nikada mislili na trziste nego na kkvlitet zato ih je fiat kupio jer nisu mogli da zaradjuju onoliko koliko su potrosili na material,tako da o alfama i italianim  Smile Smile jer nemas pojma
« Poslednja izmena: 01. Mar 2007, 02:02:19 od thelock »
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
@hupajupa

aahahahahahahahahahahahahaha jel ti stvarno kazes da je bmw ili wv bolji od alfe onda nisi normalan
dok ja predjem sa mojom alfom jtd bog zna koliko km mislim da je tacno 150000 bez nijednog kvara ikada u motoru,i ni da se cuje motor ni vani ni unutra a da drma  Smile ne daj boze moj otac sa njegovim wv koga vozi vise do maistora nego do posla kao i moj komsija koji je upravo novom pasatu na 100000km napravio generalnu mislim sta reci stvarno cuje mu se motor kao da neko puca sa automatom hahaha e brate moj italijani su napravili sve sto vi vidite i vozite common rail motor je napravio fiat a svi su ga kupili od njih mercedes ga zove cdi,pezo hdi,reno dci a i bmw ga je kupio od njih kao i td motor i obicni dizel motor sve su napravili italiani,kupili su njemci lamburgini i bogati od italiana jer nemaju pojma da naprave sportska auta a odmah cim su kupili bogati poceli su da naprave neke gluposti,alfa i ferrari nisu nikada mislili na trziste nego na kkvlitet zato ih je fiat kupio jer nisu mogli da zaradjuju onoliko koliko su potrosili na material,tako da o alfama i italianim  Smile Smile jer nemas pojma
iz sve ove price mislim da nisi upoznat o nekim pojmovima.taj pasat koji toboze ima 100k kilometara i da je radio generalku mislim jedino m oze ako je vracao kilometrazu,drugacije nemoze biti.a to da alfa pravi kvalitetnije motore dovoljno govori sama cinjenica da se ti ponosis sto je ta tvoja alfa presla 150k bez problema,to je za njemca novo auto ako ce mo tako.common rail jeste razvijen od strane alfe mislim 99 god,licencu su pokupovali skoro svi brendovi sem AUDI-WV!wv je razvio daleko boljeg dizela od alfinog,to nemozes poreci.razvio je 2 strukture dizela,pd motor kojem alfin jtd nemoze ni prismrditi.i ti govoris o kvaliteti alfe,wv je daleko kvalitetniji u pogledu ovih agregata.moj tdi je presao preko 250000,moze preci jos toliko,znaci 500k bez problema,dok alfin jtd moze samo da sanja o takvoj kilometrazi.
sto se tice dizajna,svaka cast,kapa dole,alfa daleko najbolje ima konture karoserije,al kod pouzdanosti samo cu reci nek se ugledaju na jepance i njemce,dosta toga ce nauciti.
kad razlucis razlike izmedju jtd i tdi,jtd od prednosti ima samo tisi rad i nista vise!zna se ko pravi najjjace dizele!!! Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2007, 14:47:49 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Pogledajte na internetu,ima passata koji su na prodaju a na satu imaju 350000-400000 km.Kakvih 100000,to je smešna
brojka za vw.A Alfom možeš da pređeš tu cifru,ali sa dve generalne,a usputnim troškovima na trapu,koji mora svaka dva meseca da se centrira,i što elektronika crkava,nema veze,a što svetlosne grupe i limarija koštaju ko za svemirski brod
A što možeš da kupiš dve alfe za jednog pasata i posle toga ih skuplje održavaš.Alfe su jedino dobre kada ih pravi BURAGO.
Interesantno je kad voziš auto od 5000-6000 evra,slupaš ga i šteta te izađe 4000 evra,pravi automobili za
uživanje.Alfa je čudo,malo platiš a onda ti pojede ceo štek, svaki put kad sedaš u nju moraš da nađeš žiranta,za svaki slučaj,da se nađe. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2007, 16:01:32 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Pogledajte na internetu,ima passata koji su na prodaju a na satu imaju 350000-400000 km.Kakvih 100000,to je smešna
brojka za vw.A Alfom možeš da pređeš tu cifru,ali sa dve generalne,a usputnim troškovima na trapu,koji mora svaka dva meseca da se centrira,i što elektronika crkava,nema veze,a što svetlosne grupe i limarija koštaju ko za svemirski brod
A što možeš da kupiš dve alfe za jednog pasata i posle toga ih skuplje održavaš.Alfe su jedino dobre kada ih pravi BURAGO.
Interesantno je kad voziš auto od 5000-6000 evra,slupaš ga i šteta te izađe 4000 evra,pravi automobili za
uživanje.Alfa je čudo,malo platiš a onda ti pojede ceo štek, svaki put kad sedaš u nju moraš da nađeš žiranta,za svaki slučaj,da se nađe. Smile Smile Smile
ljudi jednostavno misle da kupovinom alfe,a pogotovo polovne dobijaju eleganciju,komociju i perfomanse,samom kupovinom iste nakon odredjenog vremena skontaju da su dobili samo zir na zeludcu al to nece priznati Smile
hoce ljudi da prodju jeftijije,skontaj samo zamjena remena kosta ko cijeli moj trap na autu,zatezni spaner 80 e,alo jel ovdje neko lud?! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Ej,da je rekao neku firmu,nego Alfa Romeo,još će da se javi neki sa Daciom da pametiuje,a ne zna koju kofu vozi. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Nemojte tako ostro,ipak Alfa ima iza sebe istoriju i tradiciju,koja mora da se postuje...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 03:26:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.