Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:45:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Glasanje
Pitanje: Koji je brend vlasnik najjačeg imidža kod nas?
Audi
10.9%  (6)
BMW
16.4%  (9)
Fiat
3.6%  (2)
Ford
0%  (0)
Mercedes
21.8%  (12)
Mazda
1.8%  (1)
Opel
0%  (0)
Peugeot
1.8%  (1)
Renault
3.6%  (2)
Citroen
0%  (0)
Toyota
0%  (0)
Volkswagen
23.6%  (13)
Škoda
3.6%  (2)
Dačia
1.8%  (1)
Honda
7.3%  (4)
Zastava
3.6%  (2)
Ukupno glasova: 55
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbrend kod nas  (Pročitano 13020 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
nisam ja rekao da je alfa napravila prvi turbo dizel nego fijat a wv je napravio prvi tdi to jest prvi turbo dizel motor sa direktnom inekcijom ako to ne razumijes onda neznas sta je tdi i koja je razilka izmedju tdi i td,e ja bogami necu se vise muciti da ti to objasnim,alfa 156 nije cist promas niti je 166 od cega ti to konstatujes zivota ti?ja sam imao 156 gta i odlicno je radila i sad imam 156 2.4 jtd i odlicno radi ja neznam stvarno o cemu ti pricas
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
nisam ja rekao da je alfa napravila prvi turbo dizel nego fijat a wv je napravio prvi tdi to jest prvi turbo dizel motor sa direktnom inekcijom ako to ne razumijes onda neznas sta je tdi i koja je razilka izmedju tdi i td,e ja bogami necu se vise muciti da ti to objasnim,alfa 156 nije cist promas niti je 166 od cega ti to konstatujes zivota ti?ja sam imao 156 gta i odlicno je radila i sad imam 156 2.4 jtd i odlicno radi ja neznam stvarno o cemu ti pricas
Onda ispadne da je vw samo prvi stavio injection ubrizgavanje,zapetljao si se rođače,znači ponovo ti kažem vw je prvi stavio turbinu na dizel,a injection nema veze sa turbinom,brkaš pojmove.
I kažeš da nije alfa nego fijat,pa fijat je vlasnik alfe ako nisi znao i taj motor 2.4jtd imaš i u filatiui u lanči.
Kaži cenu turbine?
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
znas li ti sta uopste znaci tdi?!fiat marea je prvi proizvodjac koji je napravio dizelski agregat sa turbinom,a inection nije nikako,to tada nije bilo ni na mapi!audi negdje koliko znam 92 ubacuje 2.5 turbo dizel,doduse sa losim perfomansama.95 izbacuje TDI,dizel sa direktnim ubrizgavanjem,sistem koji je 100 puta pouzdaniji od common rail-a koji se pojavio tek nekoliko godina kasnije.taj sistem se sastojim iz jedne pumpe visokog pritiska iz koje idu 4 dovodna crijeva direkt u cilindar.tim motorom wv i audi su napravili boom na trzistu,jer je bio jedini takve vrste u svojetu,a imao je predobre perfomanse,znaci bilo je bas blizu benzincima.to sto ti pricas o nekoj alfi kako je napravila jtd,prica ti ide ovako,99 oni plasiraju taj motor,znaci common rail,daju licencu svima sem wv!a sto?!?iz razloga sto su znali da kupovinom te licence wv ce napraviti daleko bolji dizel od sugavog common rail-a!kako im nisu dali istu,adui i wv se odlucio za svoj novi projekat,baziran na naftnoj pumpi koja se nalazila u lokomotivi iz 19 i neke.znaci izbacuju pd motor(punpa-brizgaljka)koji po perfomansama je delllleko iznad alfinog jtd-a.vece palete dizela,manja tubro rupa,bolja medjuubrzanja i td da sad neidem u tehnocke vode ovog motora.
tubrina koja se koristi u alfi je negdje oko 750 e,al nije toliko bitna tu cijena koliko trajnost tog motora.
mislim da ako si imalo upoznat o autima treba da znas koja kompanija je prva osmislila direct inekcion kod dizela,i jos nesto,sve ostale kompanije koje su kupile licencu od alfe,pogotovo mercedes sa cdi,su poboljsale taj motor,dok je kod alfe isti takav kakav je bio i 99!to sve govori o omjeru tdi vs jtd!isplativost dijelova je na strani tdi,.odrzavanje na starani tdi,perfomanse na strani tdi,sta jos da ti kazem.onaj tvoj komentar kako tdi predje 100k je u najmanju ruku smjesan,neko ko voli automobile takvu glupost nece izrace!
ovo gore sto sam napisao je im moje glave,znaci nekoristim se pretragama po netu,ne citam tudje komentare po forumima pa ih prenosim ovdje.toliko  Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
pa fijat ne bnapravio td motor a wv tdi brate viseee

ako je tdi bolji od common raila onda ne bi svi novi aoutomobili imali common rail sem audija

turbina je kostala 150 u italiji ali nova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
pa fijat ne bnapravio td motor a wv tdi brate viseee

ako je tdi bolji od common raila onda ne bi svi novi aoutomobili imali common rail sem audija

turbina je kostala 150 u italiji ali nova
Pa šta si sad rekao td i tdi,I ti je oznaka za vrstu ubrizgavanja,ti misliš da je alfa napravila turbo dizel a vw turbo dizel injection,gluposti.Sećaš li se GTD motora iz golfova I i II,to su ti turbo dizeli bez injectiona,i vw je to prvi
uradio.A vw TDI je dugotrajniji i bolji od svih komon reil motora,jedina prednost komon reil motora je u tišem radu.
Pa i sam si rekao da vw pravi nabolje dizele na svetu.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
a mercedes je napravio prvi dizel motor na svetu:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress

pa vidim tek sada koliko znas  Smile
znas li zasto drugi neugradjuju tdi motore?iz prostog razloga sugave alfe koja wv nije dala licencu,tako da oni nikome nece dati istu,pametni ljudi!opet ti ponavljam,znas li ko pravi najjbolje dizele?ko ima najjjaceg dizela?!odgovor potrazi na netu Smile
tu turbinu koju si kupio u italiji za 150 e,samo da ti kazem da je reparacija alfine turbine 350 e,znaci ne nova!
alfa je sustinski lijep auto,nemam protiv nje,al proci ce jos dosta vremena da dostignu kvalitetu jednog japanca i njemca.cjenovno pogledaj polovnjake po njmackoj,i drugim zapadnim zemljama,afli ne da pada cijena,al iz kojeg razloga,pa razloga nepouzdanosti,eksplatacije na trzistu,prodajni rezultati!kad to savlada,onda se moze takmiciti u drustvu najboljih! Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
 Smile Smile ja ovom tipu ponavljam 1000 puta da je fiat napravio td motor ovaj opet kaze alfa

e ovako sto se tice dizela sve motore do sada je napravio fiat,i obican dizel,i turbo dizel i tdi,prvi automobil sa tdi agregatom je bio fiat marea

i da uskoro cu vam pokazati i performanse tdi motora jedne skode na 100000 km

a dobro znamo ciji motor skoda koristi? Ako moze diletant da odgovori na ovo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Smile Smile ja ovom tipu ponavljam 1000 puta da je fiat napravio td motor ovaj opet kaze alfa

e ovako sto se tice dizela sve motore do sada je napravio fiat,i obican dizel,i turbo dizel i tdi,prvi automobil sa tdi agregatom je bio fiat marea

i da uskoro cu vam pokazati i performanse tdi motora jedne skode na 100000 km

a dobro znamo ciji motor skoda koristi? Ako moze diletant da odgovori na ovo?
Fijat je napravio sve motore, ](*,)TDI ti je oznaka koju je zaštitio vw,zašto ni jedan drugi proizvođač ne označava sa TDI sem vw grupe,to ti govori ko je izmislio TDI motor,i po tome je u svetu i poznat TDI,a možeš da mi
pokažeš performanse bilo kog TDI motora,pa ja vozim TDI i znam kako me auto služi i u jednom od predhodnih postova sam ti rekao koje sam sve troškove imao oko automobila.
A ako hoćeš da mi nešto dokažeš nađi negde na internetu alfu koja je prešla 400000 i da je u dobrom stanju a ja ću tebi da pokažem passate sa 400000 koji su u dobrom stanju.
I još jednom ti kažem turbinu je prvi stavio vw,a prvi dizel ti je u proizvodnji Mercedesa.Alfa je minoran igrač u svetskoj
auto industriji,a jedino što valja kod Alfe je dizajn,ali to je stvar ukusa a mehanika i pouzdanost su stvar kvaliteta.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
e djeca djeca  Smile Smile

znao sam da neznas odgovor na to pitanje a kada neznas to nemas pojma o nicem drugom tako da  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:45:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.