Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 05:52:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji do sada je bio:...
Zoran Djindjic
39.4%  (26)
Zoran Zivkovic
4.5%  (3)
Vojislav Kostunica
53%  (35)
Mirko Cvetkovic
3%  (2)
Ukupno glasova: 66
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolji srpski premijer od 5. oktobra...  (Pročitano 15805 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Klićo, privatizacija je trebalo da se odvija tako što su firme trebali kupiti samo oni ljudi koj su se već dokazali u određenoj delatnosti. S druge strane trebalo je mnogo veće učešće radnika ,odnosno zaposlenih u njima, koji su bili njihovi vlasnici. Mogao se naći pravi balans , ali je jedini cilj ipak bio pljačak. Možda to nije bila Đinđićeva namera, ali je ipak učestvovao u upropašćavanju srpske privrede. Slovenci nisu tako upropostili privredu.

po meni dobre su privatizacije mobtela ili privatizacija koju je obavio US steel. firme dobro rade telenor je  korektan. medjutim imas i ocajnih privatizacija kao sto je ona sa kablovskom televizijom, ja ne znam da li je iko zadovoljan sa SBB-om. ili recimo losa je privatizacija NIS-a.

Djindjic nije ucestvovao u upropascavanju privrede, naprotiv od 2001 dpo 2003 povecao se BDP.
Privreda je upropascena za vreme devedesetih, a kako si bilo kome mogao da ogranicis ucesce u privatizaciji kada je Djindjic predlagao lustraciju svi su bili protiv a onda im se ne svidja ko to sve ucestvuje u privatizacijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
mob
Nokia N95
Citat
Klićo, privatizacija je trebalo da se odvija tako što su firme trebali kupiti samo oni ljudi koj su se već dokazali u određenoj delatnosti. S druge strane trebalo je mnogo veće učešće radnika ,odnosno zaposlenih u njima, koji su bili njihovi vlasnici. Mogao se naći pravi balans , ali je jedini cilj ipak bio pljačak. Možda to nije bila Đinđićeva namera, ali je ipak učestvovao u upropašćavanju srpske privrede. Slovenci nisu tako upropostili privredu.

po meni dobre su privatizacije mobtela ili privatizacija koju je obavio US steel. firme dobro rade telenor je  korektan. medjutim imas i ocajnih privatizacija kao sto je ona sa kablovskom televizijom, ja ne znam da li je iko zadovoljan sa SBB-om. ili recimo losa je privatizacija NIS-a.

Djindjic nije ucestvovao u upropascavanju privrede, naprotiv od 2001 dpo 2003 povecao se BDP.
Privreda je upropascena za vreme devedesetih, a kako si bilo kome mogao da ogranicis ucesce u privatizaciji kada je Djindjic predlagao lustraciju svi su bili protiv a onda im se ne svidja ko to sve ucestvuje u privatizacijama

Djindjic je napravio prvi moderni kompjuter
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Da ne nabrajam ali teško će neko dostići Simpo ili Beko ili Jumko ili Minel iz njihovih najboljih dana. Tako jake firme više ne postoje u Srbiji.

ili IMT koji je 80tih po proizvodnji bio najveća fabrika traktora u Evropi, sa kvalitetom iznad Fiatovog ili Belorusa. Mnogima nije jasno da je Srbija pre Slobe bila industrijska zemlja.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Đinđić je Kostiću za tri marke poklonio tri šećerane, samo Pećinačku Kostiće je prodao za 50 miliona evra. Stvarno uspešno!Ako u brutonacionalni dohodak spadaju i sredstva privatizacije onda je to povećanje sezonskog karaktera. Privreda je stvarno srozana 90 godina , ali je od 2000 pa nadalje dotučena , da bi lakše bila opljačkana. Šta više kapitalistima i nisu bila potrebna preduzeća, već zemlja i zgrade , a to se moglo dobiti samo isterivanjem zaposlenih. Kupiš za malo para, daš procenat političaru, upropastiš, otpustiš radnike, zemlju i neke zgrade prodaš , a ponegde na poklonjenoj parceli izgradiš stambeno-poslovnu zgradu... Stvarno uspešno, to je proizašlo iz dosadašnje privatizacije, nezavisno ko je bio predsednik Vlade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...! Djindjic je par dana nakon ubistva vaskrsao i to svi znamo, ali jos smo daleko od njegove vizije Srbije

...
Ovo je bato za posetu psihijatru. Đinđić umesto Hrista Smile
Sad ti meni reci da može tako da rezonuje normalan čovek. Kakve vizije, kakvi bakrači. Srbija prvo ne može da uđe u EU kao anacionalna država, a samim tim i autoritarna što danas jeste. LDP kao anacionalna partija je tek besmisao besmisla, a vi ster rafo liberalnedemokrate anacionalnog opredeljenja Smile Pa gde to ima. Demokratija i nacija u današnjem smislu je plod francuske buržoaske revolucije. Ako ti ne shvataš da Đinđić nije mogao da bude državnik jer je driblao zakone, onda tu nema mesta za raspravu. Državu samo možeš da stvoriš sprovođenjem zakona. Znači napravi zakon i učini da ga policija sprovede i imaćeš državu. Ali državu u kojoj mora da se radi da društvo nešto postiglo. Anacionalna država se opet stvara radom, to ja autoritarna država i rezultati anacionalnog društva su deca. Kako ste vi sad liberalnedemokrate, a istovremeno i pobornici anacionalnog društva, to meni ne ide u glavu. Ja kontam kad komunista koji je za diktaturu proletarijata kaže da je nacionalno glupost, al bato kad mi liberalnidemokrata to kaže, meni ništa nije jasno. Demokratske države jesu i uvek će biti nacionalne. Samo autoritarne države mogu da budu države anacionalnih društava. Jugoslavija kao u neku reku anacionalna tvorevina se odmah raspala sa dolaskom demokratije. Zašto, pa zato što bez čvrste ruke ne može da opstane država anacionalnog društva. Ako ste jugonostalgičari i cenite Broza, onda niste za demokratiju. Što se onda zovete liberali i demokrate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Liberalni kapitalizam ne želi nacionalno delenje država, jer im to sužava tržište. Međutim takav stav mogu da imaju velike nacije jer se ne boje da će ih manji progutati. Naš liberalizam je opasan za Srbiju u svakom pogledu. Neoprezno otvaranje srpske privrede je bacilo Srbiju na kolena. Nekritičko verovanje strancima , postaje morbidno. Čim se stranac pojavi da bi ulagao odmah svi polude od sreće, niko se ne pita koje su njegove namere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Đinđić je Kostiću za tri marke poklonio tri šećerane, samo Pećinačku Kostiće je prodao za 50 miliona evra. Stvarno uspešno!Ako u brutonacionalni dohodak spadaju i sredstva privatizacije onda je to povećanje sezonskog karaktera. Privreda je stvarno srozana 90 godina , ali je od 2000 pa nadalje dotučena , da bi lakše bila opljačkana. Šta više kapitalistima i nisu bila potrebna preduzeća, već zemlja i zgrade , a to se moglo dobiti samo isterivanjem zaposlenih. Kupiš za malo para, daš procenat političaru, upropastiš, otpustiš radnike, zemlju i neke zgrade prodaš , a ponegde na poklonjenoj parceli izgradiš stambeno-poslovnu zgradu... Stvarno uspešno, to je proizašlo iz dosadašnje privatizacije, nezavisno ko je bio predsednik Vlade.

ajde da mi neko konacno objasni kako je to djindjic poklonio kosticu secerane? obicno kada ovako postavim pitanje svi se povuku  Smile

ja ne kazem da je privatizacija bila uspesna ali da je Djindjic uspeo da zapocne reforme to je tacno kao i da su ga u tome sprecile institucije koje je pokusao da reformise. ti moras da das neki argument kada ucestvujes u raspravi a ne da svaljujes na Djindjica ono sto je uradio korumpirani policajac, koji je kada je Djindjic hteo da ga strpa u zatvor napravio pobunu protiv njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
ili privatizacija koju je obavio US steel. firme dobro rade

us steel u smederevu ne radi...mislim da su ugasili izadnju pec koja je radila Smile

Citat
, ja ne znam da li je iko zadovoljan sa SBB-om.

znas li ti ko je gazda sbb-a?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
us steel u smederevu ne radi...mislim da su ugasili izadnju pec koja je radila Smile

to je trenutno, ali generalno je dobra privatizacija, jer je preduzece modernizovano i zadovoljni radnici a i jedan je od nasih najvecih izvoznika

Citat
znas li ti ko je gazda sbb-a?

Soros  Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 23:50:00 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Đinđić...mnogo hteo,mnogo započeo...
Teško je sprovoditi reforme bez ideologije ili samo s' ideologijom "k'o šiša ustav i zakone".
U moru luzera ipak biram Koštunicu.To je bio najstabilniji period...kol'ko se moglo.
Ali želeli smo mnogo više.Normalno je što smo razočarani i ogorčeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 05:52:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.