Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:31:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 172
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolji horor ikada?  (Pročitano 187777 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Saw I i II kao i Hostel.
Nisu nesto pretjerano strasni ali je radnja ultra mega giga dobra!  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Hostel je jako dobar film,ja se oduševio pogotovo što je istinit i film od Tarantina
« Poslednja izmena: 13. Maj 2006, 10:43:24 od AcaN »
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ako volis takvu radnju odgledaj Saw, jedino ako vec nisi gledao.
Posto ja volim zamrsene stvari Saw je jedini film koji me je odusevio posljednjih 5 godina zajedno sa Hostel-om!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ah, gledao sam Hoste i utisci su jos svezi.
Iako je tesko pricati o reziseru posle samo dva snimljena filma, izgleda da Eli Roth nema umeca za velika dela.
Hostel je na nivou njegovog prethodnog filma Cabin Fever (mozda i losiji) koji je snimljen za ciljnu publiku: "americki" napaljeni tinejdzeri (i one sirom sveta koji se tako osecaju). Za one sa duzim i sirim pogledom na film i horor, Hostel ce biti jedno procecno vec vidjeno filmsko ostvarenje (pre svega izrabljivanje japanskog horora).
Najverdniji momenat za mene u filmu je pojavljivanje Japanskog velikana Miikea.
E da i lokacja, voleo bih da je posetim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Gledao sam i prvi i drugi isto me film oduševio,ali hostel daje joše veću draž zbog one dve stvari koje sam rekao.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ah, gledao sam Hoste i utisci su jos svezi.
Iako je tesko pricati o reziseru posle samo dva snimljena filma, izgleda da Eli Roth nema umeca za velika dela.
Hostel je na nivou njegovog prethodnog filma Cabin Fever (mozda i losiji) koji je snimljen za ciljnu publiku: "americki" napaljeni tinejdzeri (i one sirom sveta koji se tako osecaju). Za one sa duzim i sirim pogledom na film i horor, Hostel ce biti jedno procecno vec vidjeno filmsko ostvarenje (pre svega izrabljivanje japanskog horora).
Najverdniji momenat za mene u filmu je pojavljivanje Japanskog velikana Miikea.
E da i lokacja, voleo bih da je posetim.

Brate samo jedna stvar ne možeš upoređivati film sa nekim drugim i reći da je radnja već viđenja jer nije baš tako,jer je film pravljem PO ISTINITIOM DOGAĐAJU.
IP sačuvana
social share

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti si nesto pobrko !

Sto se tice Saw, prvi deo je gledljiv, nista spektakularno; a  o drugom netreba trositi slova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ne kontam na šta misliš da sam pobrko?
IP sačuvana
social share

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Mislio je da pricas o Hostelu ( barem sticem takav utisak), mozda bih mogao da se slozim da prvi dio nije bas nesto spektakularan ali ja volim kad te drze u neizvjesnosti do kraja. Drugi dio je vec tehnologija, i bez odgledanog prvog dijela mislim da bi bio tek izgubljen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
Prva ispravka: Tarantino nije režirao jebeni Hostel već Eli Roth! Tarantino je bio prezenter tog filma i producent! I ne znam koliko to ljudi mora da ponavljaju!

Druga stvar: SAW jedan je odličan film! Sa obzirom sa koliko malo para je rađen! Druga stvar što se tiče SAW-a, ko god malo bolje poznaje horor filmove/trilere znaće da sve te fore koje su tu viđene već postoje, samo su malo isfiltrirane. Tačno može da se uporedi Se7en i SAW. Ali nema veze, film je čista 10.

Treća stvar: Drugi deo me nije potpuno oduševio. Čak ni kad sam otkrio da je Amanda sarađivala sa Jigsawom. Osećaj nije ni približan kraju prvog dela. Osim toga, dosta "caka" su preuzeli od Argenta. Npr. trenutak kada jedan ubacuje ključ u bravu, pištolj opali i proleti mu kroz oko - Scena se može videti i u Argentovoj "Operi" (1987)
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 172
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:31:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.334 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.