Ja odavno bezuspešno kukam kako bih voleo da negde nađem ''Strah'', mada mislim da tu nema mnogo od Milenine golotinje. S druge strane, ima dosta drugih golih glumica. ''Horoskop'' nema direktne golotinje, mada mislim da se Mileni vide bradavice iz specifičnog ugla (JBG, davno sam gledao). Ipak, i tu ima dosta jako seksi scena.
Pozdrav svima! Ima jedan slovenački film sa Milenom i još, mislim, pet glumica. Radnja ide o tome da u jedan mali gradić stiže neobična grupa kočijom sa ciljem da se tu otvori javna kuća. Naravno, posao počinje i u jednoj sceni mislim da bi dobar scan mogao da uhvati Milenu u full frontal izdanju. Mislim da je glavnog svodnika/gazdu igrao Ljuba Tadić. Bilo je ranije i na TV-u. . .
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 02:32:30 od beleta »
He he he mislim sta reci........... A sad cu da te karam! Bata kralj...... danas je na tv u na 3 stanice bilo 3 razlicita filma u kojim je on glumac....... a ja siroma sanjiv....... sve sam se pogubio dok nisam skapirao Pomislio sam da je Tarantino poceo da radi sa Batom
Pozdrav svima! Ima jedan slovenački film sa Milenom i još, mislim, pet glumica. Radnja ide o tome da u jedan mali gradić stiže neobična grupa kočijom sa ciljem da se tu otvori javna kuća. Naravno, posao počinje i u jednoj sceni mislim da bi dobar scan mogao da uhvati Milenu u full frontal izdanju. Mislim da je glavnog svodnika/gazdu igrao Ljuba Tadić. Bilo je ranije i na TV-u. . .
Pa to je taj "Strah" koji pominjem... Gole su i Milena Zupančič, Neda Spasojević, Marjeta Gregorač i još jedna, ne znam joj ime.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 16:31:31 od zrtna »
E ljudi, sad bila serija "Nasa mala klinika" i vise V E O M A seksi scena sa Sonjom Damjanovic!!! Molim vas ako iko moze da baci klip ili koju sliku, bio bih vam zahvalan do kraja zivota! znaci V E O M A seksi!