Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 12:35:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolja ekipa  (Pročitano 11534 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ne damo da nas podjebavaju.

Stekli smo ime u Evropi i sada ga branimo Smile

Ozbiljno ljudi, pa ima toliko losijih ekipa koje su uzele LS od Zvezde i vi nadjete da nas blatite. Pa treba da ste ponosni Smile. Da, da i ti faca takodje, to je bila i tvoja drzava tada. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
A ovo za Zvezdu; pa sta bi neki od vas dali da su tamo neki Partizan,Hajduk,Dinamo ili za koga vec navijate imali dovoljno los tim da postane prvak Evrope i Sveta  Smile

istina.

ja bi odma sad potpisa da Hajduk bude prvak Evrope sa najlošijon ekipon...

ne b ima ništa protiv. Titula prvaka Evrope se pamti za sva vrimena... i niko ne umanjuje veličinu Zvezdinog uspjeha

ja samo kažen da je taj Zvezdina ekipa bila najlošija od svih koju su osvojile naslov prvaka Evrope - šta je opet puno više od milijun drugih ekipa
Ako si ti gledao sve ekipe od kad se igra KES,pa LS onda ovo tvoje stoji u suprotnom su to samo dobro poznati kompleksi navijaca svih drugih klubova sa ovih prostora
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ne damo da nas podjebavaju.

Stekli smo ime u Evropi i sada ga branimo Smile

Ozbiljno ljudi, pa ima toliko losijih ekipa koje su uzele LS od Zvezde i vi nadjete da nas blatite. Pa treba da ste ponosni Smile. Da, da i ti faca takodje, to je bila i tvoja drzava tada. Smile

Ajde dobro, Duje... skužija si da te podjebajen...

Ali sad ozbiljno - i to nema veze sa nacionalizmon ni sa politikon - ja nikad, ali baš nikad nisan podnosija Crvenu Zvezdu (pa čak ni kad je bila iz iste države) i uvik uvik uvik san navija kontra Zvezde

Čisto navijački sad pričan... tako da san ja u tome finalu navija za Marseille.. a u domaćemu prvenstvu navija san uvik kontra Zvezde.. uvik uvik

Na primjer, ja ne mogu podnit Dinamo, i nikad ga nisan moga podnit - a jedina situacija u kojoj bi navija za Dinamo bila je kad bi igra protiv Zvezde

I to sve ti govorin u ex-SFRJ...

Jednostavno iman averziju prema Zvezdi i gotovo.

A da su najuspješniji klub sa ovih prostora - to je istina. Prvak Evrope, prvak svita - na tome čestitan, to poštujen i na tome se klanjan do poda.

Ali ne mogu podnit Zvezdu, i točka.

Jel' me razumiš?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A i svi znamo kakva je bila ta utakmica protiv Mareja. .. 120 minuta opstrukcije igre od strane zvezde,valjanje po podu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Zajebavao sam se covece.

Negde sam cuo da ste vi Splicani ranije ( za vreme SFRJ ), pre mogli podneti Zvezdu i Partizan (narocito Partizan, verovatno zbog toga jer je ipak manje uspesan od Zvezde ), nego Dinamo. Vidim da to kod tebe nije slucaj, ali me ipak zanima da li je to inace istina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
A i svi znamo kakva je bila ta utakmica protiv Mareja. .. 120 minuta opstrukcije igre od strane zvezde,valjanje po podu. . .

To nije bitno toliko...

bitno je da smo usli u istoriju kao najuspesniji tim sa Balkana,tacka Smile

komparacijaa prideva:

komparativ , superlativ                 

los ,         gori , najgori

dobar ,    bolji , najbolji                                         (kako bi ti dalmatinac rekao dobra,dobriji,najdobriji) Smile

zar sada treba da te ucim Srpski....ovaj Hrvatski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Cilj opravdava sredstva,vi ste toliko leprsavo igrali tih godina da vas je i Fljamurtari izbacio iz kupa UEFA.
@st faca
Malo si neobjektivan po pitanju Zvezde i to je normalno.Tvrdim da je ta ekipa Zvezde negde od 1988 do 1992 bila jedna od jacih u Evropi.Nije bila u pitanju samo 1991,taj tim je i sledece sezone bez par igraca igrao odlicno i da nismo imali suspenziju Marakane(sankcije),da nismo sve igrali na strani ladno bi opet igrali finale.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A da nije bilo Sajberovog kola verovatno i nebiste bili u Evropi tih godina. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mi pamtimo Bari, a vi Fljamurtari

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 904
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73+2gb/iPhone
ti grobare mnogo kenjas u tudje dvoriste... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nema veze tamo je ionako prljavo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 12:35:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.