Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:07:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbogatija Srpkinja ne ulaže ovde  (Pročitano 18419 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
ti si mnogo ljut decak.. ne valja ti to za ten, a i lose je za varenje  Smile

ako ikad odem u inozemstvo i tamo zaradim neke pare, ja cu da dodjem sa tri dzipa u Srbiju i da izgradim kucu u jonskom stilu i da metnem deset labudova i lavova ispred u dvoriste i deset fontana i ici cu na pijac iskljucivo dzipom da kupim praziluka i cvaraka i kavurmu. I otvoricu prozor i slusacu iskljucivo Seju Kalaca pojacanog bar na sedmaju  Smile  crknite svi..  Smile

Pricas svasta ,
Pa ne idu svi ljudi gologuzi u Inostranstvo zato sto moraju ili zato sto su ekonomski emigranti .
Ja sam i zemlju i sumu i jezero i kafanu i radnju i sest kuca imao u Srbiji pre nego sto sam odlucio da zivim ovde,
Moja deca su ovde cetvrta generacija .
Prvo jednom kad budes otisla neces zeleti da se vratis ,
Evo Ja sam u zadnjih 15 godina bio svega 4 puta po dve nedelje od toga jednom samo 3 dana nekom za rodjendan .
Posete Srbiji ne zovem odmorom ,to je samo neko moranje onako ..preko k
nema tamo nicega osim kajmaka i viljamovke sve ostalo je bolje negde na drugom mestu .
Dosadno je puno radoznalih ljudi ,
Neznaju ljudi lepo ni u redu da stoje .

Da zato visiš na forumu 24/7....batali te snishodljive priče o Srpskoj gadosti. Da je tebi baš extra tamo, ne bi tebe videlo ni F od foruma.

I kako to objasni, molim te, ako si ti "tamo negde"otišao, na koju foru su ti deca 4.generacija? Smile
Nešto tu ne štima.

I naravno ne ljuti se, ja sam samo jebeno objektivna a i ćale mi bio gadan lik pa ne mogu mnogi da mi se foliraju Smile
Moja deca su ovde cetvrta generacija .

Mozda ne razumem sta si mislio, ali ako si ti odlucio da odes tamo (znaci da si ziveo ovde), kako su tvoja deca cetvrta generacija?  Smile

ali doci kolima u Srbiju iz npr. Svajcarske je cisto bacanje para, obzirom da su avionske karte jeftinije od troskova puta automobilom. Ipak, ako dodju avionom ne mogu svojim komsijama da pokazu kako su oni uspesni u kopanju kanala i ciscenju ulica.

A nije ti palo na pamet da ako neko dodje zeli da mrdne malo i iz kuce? Jos ako ima rodbinu u vise gradova, da treba i njih da obidje?  Smile Ili treba da uzmu rent-a-car, pa bi onda bilo "Gledaj seljake, dosli ovde da iznajmljuju kola".  Smile

Ne vidim zasto bi iko uopste analizirao da li je i zasto neko dosao kolima ili avionom. To je isto kao letovanje, mozes u Grcku na neko ostrvo avionom i da si samo u jednom mestu (jedna od opcija je i iznajmljivanje kola) ili da odes kolima i lepo mozes da obilazis sta god da ti padne na pamet.

Moji su stari dosli ovde u 40-tim ,ne jedna nego vise osoba iz porodice mog dede i moje babe ,kompletno nezavisno,mi svi imamo dvojno drzavljanstvo i punopravni smo clanovi ovih zemalja i od glasanja do biznisa i vlasnistva kuca i poseda  i imamo krvnih veza kroz razlicite brakove ,dakle smatramo se domacim i ovde u Engleskoj mada u Srbiji imamo nase korene i tu smo bili vekovima i jos uvek imamo zemlju koja nam je pripadala vekovima . Posle drugog svetskog rata komunisti su oduzeli tri puna dzaka zlata i 90% nase zemlje i razdelili su sirotinji na parcele po 4 hektara koje naravno sada treba da vrate ako zele da udju u evropsku zajednicu jer je uzimanje privatnog vlasnistva takoreci bila komunisticka otimacina i dok god imas papire i tapije to bi trebalo da se dogodi . Rodjen sam ,skolovan i sluzio sam armiju u Srbiji a ovde sam dolazio svake godine na letnji raspust po par meseci .
Kada sam postao punoletan imao sam izbor kako cu provoditi dane , da sam ostao u Srbiji ne bih morao nista puno da radim ali je tu bilo strasno dosadno ,tako da sam umesto dolazeci na odmor ovde poceo da idem na odmor tamo ,vremenom sam shvatio benefite ,nastavio sam skolovanje i poceo sam da radim tesko sto mi u Srbiji uopste nije bila potreba .
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 09:50:40 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Radi se o tome da mi nismo prvi srbi ovde a niti su srbi stranci bilo gde ,nas je narod jedini koji otudjuje ljude.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 20:14:53 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Ti si bratac jedan od onih pametnih, što živi u rasejanju.Ja bih takvima kao što si ti isplatio ono zlato i zemlju i oduzeo državlajnstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
A ja bih sutra prodao sve tamo samo da nemam kontakta sa takvima poput tebe.
Na tvoju zalost istorija moje porodice je verovatno bolje dokumentovana od tvoje ,
tako da to sto je tebi zatvor meni je zadnja basta koju cu tek da pocnem da sredjujem .
Samo mi dokazujes da zadnjih su zadnjih 70 godina ulaganja bile uzaludne
ali ja volim svoju zemlju pa necu tako lako da odustanem ,
Ima dana za megdana .Nego da te priupitam sta je srpska rec za dzemper ?
I gde bi ti isao da tebi neko oduzme drzavljansvo ?
Sve su to gluposti , kad bi sva mora i okeani nestali ljudi bi shvatili da svi zivimo na istom kamenu.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 11:40:32 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
A ja bih sutra prodao sve tamo samo da nemam kontakta sa takvima poput tebe.
Na tvoju zalost istorija moje porodice je verovatno bolje dokumentovana od tvoje ,
tako da to sto je tebi zatvor meni je zadnja basta koju cu tek da pocnem da sredjujem .
Smaraš.

« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 11:12:26 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
 Smile Smile Smile dobar bata sine

Hajde cao, necu da se vise ovako prepucavamo dolaze teska vremena za sve nas bez obzira gde smo  ,
trebamo da ucinimo Srbiju lepsim mestom za nasu decu,ovo nije nacin a ni put .

Nasi ljudi su velikog i sirokog srca ,ne treba jedni druge da otudjujemo .
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 11:32:49 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Šta sve neću da pročitam ovde ...

Citat
jel u necemu pogresila?
Ma nije, ali nije u tome stvar.

Stvar je u tome da sada od nje neki prave babarogu, kučka, bemjeusta, tolke pare, a neće ...

A drugi je prave jako pametnom što je to tako, a nije ni to ...

Kao i uvek, istina je negde izmedju.

Prvo, da joj je toliko stalo da pomogne, uvek može da uloži. Ne mora odmah da "udara" na ministre, predsednike, i slično ... nek krene od mikroulaganja, nešto što može na opštinskom nivou, neka firmica, krojačnica, da zida stanove, nebitno ......
DA zaposli ljude, da pravi neki minimalan posao, da se okreće, jer realno, neće da umre od gladi ako radi sa minimalnom zaradom ovde.

Ali .... svi ti koji treba da ulažu, oni hoće po sistemu, uložim 5 miliona, i za 2 godine, da zaradim 10 miliona ...
 Ali to ne ide tako ....

I kenja mi se više kad kažu mi bi ulagali, ali to je tako, pa nećemo ...

Ma da .... izgovori ...

S druge strane, imam NAŠE ljude , sportiste, pevače i pevačice , koji uzimaju (za nas) velike pare, nego velike, neko ogromne, pa opet vidim nešto im trne ona stvar da malo pokrenu nešto ovde, kao patriJote, muda mas, a ovamo se jure druga državljanstva, i milioni se drže po STRANIM bankarskim računima, jer jelte, NEĆU da platim porez svojoj državi. PatriJotizam na nivou.

Otvaraju kao pilićari, kladionice i kafiće ....

Ma, mogao bih ja do sutra da pišem šta i kako treba da se radi, ali šta vredi ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da nece mozda da joj se napravi spomenik u Beogradu zato sto je najbogatija Srpkinja? Iskreno me zabole i za nju i za sve ostale momke i devojke iz inostranstva, koji dodju ovde samo da bi se prokurcili, jer ih tamo niko ne jebe 2%. 90% gastarbajtera koje znam dolaze ovde samo da bi pokazali ljudima da su kupili nova kola i da mogu da priuste skupe krpice, tj. citav svoj zivot rmbace da bi izlecili komplekse iz mladosti. Samim tim im je i sistem vrednosti poremecen. Ako su vec otisli tamo, neka tamo i ostanu. Bolje je i za nas i za drzavu u kojoj se nadju da se adaptiraju na lokalni nacin zivota i da se ostave malogradjanskih kompleksa. Nikom ovde nije potrebno njihovo lazno sazaljenje i milostinja.

Druze ona je od Mekdonaldovih, tesko da su to njene pare.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Teniser Dokovic ima kucu i drzavljanstvo u Monaku koji je raj za one sto ne zele platiti porez ,
a tv prezenter na srpskoj televiziji je otpusten jer ga nije dovoljno hvalio tokom njegovih meceva ,
ebi ga zalosno ako je istina i da toga jos postoji .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
I on je samo jedan od mnogih ....

Seronja .. Svaka čast sportskim uspesima, i sve to .....

Ali recimo, šta misliš, koliko bi ga ljudi više cenili, evo, dajem primer ....

Stan recimo ovde u PO košta 25-35 hiljada evra .... 30 stanova, neka bude milion evra ....

Sa svim tim parama, i milionima, jahtama koje se plaćaju po 5-7-10 miliona, pa i jedan stan plaćaju nenormalne sume .... recimo da kupi za 1 milion 30ak stanova, i da :

a) izdaje ljudima koji žive pod kirijom, ali po nekoj simboličnoj ceni tipa 50 evra mesečno
b) pokloni ugorženima, izbeglicama, nemoćnim, nebitno ....
da napravi to nekom svojom zadužbunom, kao što su nekada veliki Srbi i veliki ljudi radili.  A takvih je mnogo, stvarno mnogo u Srbiji, koji ceo život jedva sastavljaju kraj sa krajem. Pri tome ne mislim na cigane i žgadiju,  folirante, lenjivce i alkoholičare.

Samo ako hoće, može da "pronadje" 20-30 porodica kojima bi ovako nešto bilo ravno svetskom čudu, Božjem činu, i da to odradi .... i to onako, bez pompe .... pa slavili bi ga kao sveca ... ne smao njega, opet, nego ajd kad si naveo njega kao primer ....

Bilo kog sportistu, javnu ličnost, političara,  koja ima toliko da njegovi praunuci ne mogu da potroše, (ako potrajemo toliko kao civilizacija) 

Čitao sam o nekom privatniku iz KGa koji je za svoje radnike napravio kuće i dao ima kao beskamatni kredit, odbija im od plate ... pa taj je kupio tog čoveka za ceo živo, i ima odanog i poštenog radnika za ceo radni vek ...

Ali tada sam pročitao o njemu, i ne više .... da se jebe po survajverima ili da pokazuje dupe po gradu, verovatno bi javnost mnogo češće obraćala pažnju na njega ....
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 12:11:04 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:07:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.