Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 05:22:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbogatija Srpkinja ne ulaže ovde  (Pročitano 18398 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
ti si mnogo ljut decak.. ne valja ti to za ten, a i lose je za varenje  Smile

ako ikad odem u inozemstvo i tamo zaradim neke pare, ja cu da dodjem sa tri dzipa u Srbiju i da izgradim kucu u jonskom stilu i da metnem deset labudova i lavova ispred u dvoriste i deset fontana i ici cu na pijac iskljucivo dzipom da kupim praziluka i cvaraka i kavurmu. I otvoricu prozor i slusacu iskljucivo Seju Kalaca pojacanog bar na sedmaju  Smile  crknite svi..  Smile

Pricas svasta ,
Pa ne idu svi ljudi gologuzi u Inostranstvo zato sto moraju ili zato sto su ekonomski emigranti .
Ja sam i zemlju i sumu i jezero i kafanu i radnju i sest kuca imao u Srbiji pre nego sto sam odlucio da zivim ovde,
Moja deca su ovde cetvrta generacija .
Prvo jednom kad budes otisla neces zeleti da se vratis ,
Evo Ja sam u zadnjih 15 godina bio svega 4 puta po dve nedelje od toga jednom samo 3 dana nekom za rodjendan .
Posete Srbiji ne zovem odmorom ,to je samo neko moranje onako ..preko k
nema tamo nicega osim kajmaka i viljamovke sve ostalo je bolje negde na drugom mestu .
Dosadno je puno radoznalih ljudi ,
Neznaju ljudi lepo ni u redu da stoje .

A koji ćeš nam moj na forumu. Da nam držiš predavanja, o lepom ponašanju? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Citat
A nije ti palo na pamet da ako neko dodje zeli da mrdne malo i iz kuce? Jos ako ima rodbinu u vise gradova, da treba i njih da obidje?   Ili treba da uzmu rent-a-car, pa bi onda bilo "Gledaj seljake, dosli ovde da iznajmljuju kola".  

Igrom slucaja licno poznajem ogroman broj gastosa koji dolaze ovde samo da bi se kurcili ispred komsija. Najveci deo njih je iz najgorih zabiti, tacnije iz sela u kojima je nemoguce proizvesti bilo sta sto se prodaje. Neka druga sela i dalje zive od poljoprivrede i procenat gastosa je znatno manji. Jedan deo te gospode iz inozemstva (uglavnom matori likovi) kupuju zemlju kako bi se vratili i opleli ogromnu proizvodnju povrca, napunili stale stokom i obore svinjama. Opet, rade upravo ono sto nisu mogli da rade pre nego sto su tamo otisli jer zele da ih ljudi vide kao vrsne domacine. Mladji, pak, dolaze skupim kolima, sa gomilom firmirane odece kako bi izasli u seoski kafic i pokazali svima da su bolji od lokalaca jer je za njih vrhunac postojanja imati armani odelo i skupa kola. Svoja skupocena kola ne koriste da bi obisli Manasiju i Djavolju varos, jer ih te stvari ne interesuju. Ti isti gastosi provode gomilu vremena ovde i ne dolaze samo jednom godisnje na par dana, vec su tu kad god im se pruzi prilika, zbog cega su im troskovi znatno veci. Grade trospratnice u kojima niko ne zivi, samo da bi pokazali svima da su oni domacini za'ebali vek.
Ne mogu da govorim o gastosima koje ne poznajem. Oni koje poznajem su upravo ovakvi. Jedina dobra stvar je to sto veliki deo njih zeni lokalne fukse, koje su svi izjahali i nemaju sanse da se ovde udaju cak ni za najgoreg baljka u opstini.
Cenim da vazi pravilo: Magarac u Bec, magarac iz Beca.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
A koji ćeš nam moj na forumu. Da nam držiš predavanja, o lepom ponašanju?  Smile

To sam se i ja oduvek pitala.

@Maradic
Ocigledno je da je doticna gospodja attention whore, cim je pristala da kenja u novinama.

A da se ne trošim pišući i citirajući, kratko i jasno: ko su sve te protuve koje se busaju o prsa da bi ulagali ali ipak neće zbogtogaitoga?
Ako si Srpkinja i stalo ti je do svog naroda, šta te sprečava da uložiš u svoju  zemlju kao što su mnogi uradili. Ili čekaš ordenje koje nema ko da garantuje pa jbg nećeš dobiti Nobelovu nagradu što si uložila i što neće zvoniti na sva zvona? Dotična gospodja bolje da se brine o statusu svojih sunarodnika u Kanadi koji više nisu radno sposobni a socijalno-zdravstveno osiguranje im je usisalo poslednju 30-togodišnju uštedjevinu.

Sve su to foliranti željni publiciteta.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Citat
Sve su to foliranti željni publiciteta.

Upravo.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 02:22:06 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 7534.48.3
mob
Apple 
Dobro ja sam decko iz grada u Srbiji i moji su oduvek bili zanatlije I nikad nismo zavisili od drzave ,iskreno sam kao klinac prezirao ovu drugu decu radnicke klase ciji su se roditelji doseljavali u moj grad I za koje su pravili zgrade i solitere i koji su ziveli po stanovima jer da bi njih napravili oduzimali su zemlju lokalnim ljudima u gradu iskreno smatrao sam ih zadnjom rupom na cipeli ,To su bila deca komunista,njihovi roditelji su gradili neku bolju buducnost, buducnost koje uopste danas nema I sa svojom pohlepom su unistili  predivnu zemlju I njenu ekonomiju i sve male biznise koji su bili temelj zemlje .Nije mi jasno odakle danas Srbiji 55 milijardi evra duga i gde su te pare otisle,zasto neko Nije uhapsen i kaznjen posle prve dve ali radi se o tome da se sve to radilo narodu iza ledja ,danas deci u nasledstvu su ostali samo dugovi ,stvorili su nove generacije robova bez valjanog zanata I individualnosti.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 09:05:54 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Što se nama žališ, pitaj ujaka  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 7534.48.3
mob
Apple 
Kakva si ti odvratna osoba,On je covek dao svoj zivot u liniji duznosti  protiv kriminalaca druge vrste u Beogradu I njegova smrt nije bila brza a ni prijatna , slomili su sve sto moze da se slomi u njemu osim njegovog duha  i sahranjen je sa pocastima.   

Dok Sam Ja bio u gradu slusala se punk I rock muzika a matori su slusali starogradsku ,
Sad su vremena drukcija ,dzovani su nas okupirali.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 09:08:15 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Citat
Rebeka poseduje poslovnu imperiju „Džast enerdži“ sa 3.000 zaposlenih

обожавам наше новинаре Smile једноставним увидом на факинг интернету се долази до податка да има 1.000 запослених Smile

и да...зашто није споменуто да је госпоџина компанија више пута у периоду од 2003 до 2010 оптужена за превару,монопол,КОРУПЦИЈУ и остале дивне работе које госпоџа ребека презире? Smile

а што се тиче мог мишљења о дотичној боље је да цитирам много паметнијег човека од мене, оноре де балзака : "иза сваког великог богатства крије се злочин"
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Ja iskreno prvi put cujem za nju ,lepo je sto se setila tih ljudi i sto je nesto prakticno doprinela svojim korenima i obicnim ljudima  ,mene nerviraju ovi sto dolaze nazad pa grade nekakve nove crkve od kojih obican narod nema nikakve koristi i smaraju se velikanima .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
Dok Sam Ja bio u gradu slusala se punk I rock muzika a matori su slusali starogradsku ,
Sad su vremena drukcija ,dzovani su nas okupirali.

A, ne... prvo su dosli.. pa su otisli u inostranstvo... pa su razocarali tamo... sad se vracaju da nam govore kako je na Zapadu trulo... ili pisu paranocine tekstove za Politiku u rubrici Moj zivot u inostranstvu...

To je proces... koji traje... i traje...  kada si truo.. truo si i u selu i u gradu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 05:22:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.