Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najava jednostranog priznanja nezavisnosti od strane SAD i naša reakcija  (Pročitano 14223 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
a sta mislis da ce biti mirni i srecni ako ne dobiju (i zvanicnu) nezavisnost

Опет траљава замена теза?!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ne dolazi do prekida odnosa izmedju ekonomskih interesa,vec diplomatskih kontakata

nesto kao u vreme Slobe?

Citat
a ne vidim na koji nacin se postaje "ruska kurva"

nacin je sledeci: Rusima se prodaju preostale velike firme u Srbiji po netrzisnim uslovima.

Citat
misleci pri tom da je bolje malo se sagnuti

ne mislim da se treba saginjati, vec samo prihvatiti poraz(e)
1) "U vreme Slobe" su postojale sankcije,to nije isto.Sada je prakticno nemoguce da Srbija ponovo dobije sankcije iz malih milion razloga.Prvi je ekonomske prirode i interesa zapadnih kompanija,a drugi je potpuno iz korena izmenjene situacije u Rusiji i samim tim izmenjene konstalacije snaga "na terenu".Tako da to ponovo ni pod tackom razno ne moze da prodje u SB UN-a. Smile

2)To su tvoje spekulacije.Daj jedan primer za to sto tvrdis!
Inace,a jesu li bile trzisne cene,slobodno mogu reci pljacke koja se odigrala i koja traje kad je rec o prodaji zapadnim kompanijama?Primer:i zelezara "Sartid",vecina banaka,beocinska cementara,nezakonita prodaja dela Frikoma,itd.

3)Kada nastupi poraz,on se ne prihvata nego se desi i namece.A,pregovori se ne vrse sa porazenim.Tako da...ne valja vam ta "Cedina ljogika",jbg... Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
gupman
Da li uvidjas koliko si primitivan i zatucan? Smile
E gurni tu tvoju hranu tamo gde sunce ne sija Smile pa pajseru, nije zivot jesti hranu i disati vazduh....eeee s kim ja pricam.
Pa dobro,sta da radim kad nisam imao nekog poput tebe da me poduci i prosvetli ovakvim doskocicama.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
sta god da se desi, kod nas ce da bude veliko sranje. ali veliko.
ljudi ce masovno na ulice, a ni jedan politicki lider pa zvao se on i kralj milorad 1. nece imati nikakav uticaj na tok dogadjaja. zariste vecih razmjera u ionako nabrijanom dijelu svijeta.
i to ako dodje do priznavanja.  a sto se tice moguce eskalacije nasilja na KiM - nisam toliko lud da prognoziram rekacije...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
sta god da se desi, kod nas ce da bude veliko sranje. ali veliko.
ljudi ce masovno na ulice, a ni jedan politicki lider pa zvao se on i kralj milorad 1. nece imati nikakav uticaj na tok dogadjaja. zariste vecih razmjera u ionako nabrijanom dijelu svijeta.
i to ako dodje do priznavanja.  a sto se tice moguce eskalacije nasilja na KiM - nisam toliko lud da prognoziram rekacije...

Mislim da vece sanse za izbijanje nasilja postoje u Republici Srpskoj,nego u samoj Srbiji posle eventualnog cina SAD.Pa,cak i u Crnoj Gori,jer ne mozemo zatvoriti oci pred trenutnom situacijom u toj drzavi.
Dakle,slozio bih se sa tobom oko eskalacije nasilja,ali mislim da bi to ipak moralo biti koordinisano sa neke strane.Odnosno,neko bi morao da kanalise nabujalo nezadovoljstvo koje je vec ogromno u narodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
nema to sta ni ko da kanalise. u tom i jeste poenta. eto '99, ko je smio da stane pred narod kad su gorjele baze sfora i kad su zatvorene granice sa hrvatskom?
murija jednostavno ne moze, a i ne smije.
nase vlasti se ljudi vise boje nego sto je podrzavaju. plus efekat desetogodisnje okupacije, ubijanja ljudi na kucnim pragovima... samo jos treba da kosovo ode siptarima.
ma kazem ti nabrijano je dovoljno i bez kosova. 
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
nema to sta ni ko da kanalise. u tom i jeste poenta. eto '99, ko je smio da stane pred narod kad su gorjele baze sfora i kad su zatvorene granice sa hrvatskom?
murija jednostavno ne moze, a i ne smije.
nase vlasti se ljudi vise boje nego sto je podrzavaju. plus efekat desetogodisnje okupacije, ubijanja ljudi na kucnim pragovima... samo jos treba da kosovo ode siptarima.
ma kazem ti nabrijano je dovoljno i bez kosova. 
Potpredsednik Saveza logoroasa Republike Srpske bi mogao biti jedan od takvih?
Jovicic bese? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Smile

neka, ne treba niko.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

Ne mozes da nadjacas 10x vise ljudi koji nece da zive u Srbiji u odnosu na one koji hoce.

Odlicna logika. Znaci Republika Srpska moze sutra da nam se prikljuci?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve u svemu,mi smo trenutno saterani u cosak...Ako nastavimo da se prepiremo sa Amerima nece da nas ni Evropska unija zastiti,jer ce se ponoviti '99..Ako Ameri kazu bombardovanje,onda ce ga i biti,jbg zakon jaceg...Ali sa druge strane...zasto bismo dozvolili da nam ode Kosovo?Sutra ce tako otici i Raska i Vojvodina...Za sve je kriv ''copavi'' kako ga je neko vec oslovio( Smile) koji je ustavom iz 1974.god. ako se ne varam dozvolio autonomiju Kosovu i Vojvodini,a Hrvatskoj,Bosni itd. pravo da jednog dana budu nezavisne(ovo mi se cak i svidja jer dokle vise da nam se neko penje na onu stvar Smile)...E sada da nam nije bilo Slobe,mozda ne bi bilo ni rata devedesetih godina,mogao je da prizna sve drzave,da naprave sporazum kojim se garantuje pravo Srba u tim drzavama i sve bi bilo u redu,jer ne bi bilo nikakve potrebe za nasiljem...Al on i vlada sjebase stvar,tako da Zapad video da moze i za Kosovo da nas zeza...Pitanje je sta sad??...Rusija jeste mnogo ojacala od dolaska Putina,ali sad je ipak stvar u nasim rukama,jer ako mi budemo opet poceli da se svadjamo sa Amerima,ode nam sve u pm...Mi mozemo da kazemo ''u redu vi ste jaci,ali ni vi ne bi voleli da vam neko uzme deo drzave'' , posto smo to vec delimicno rekli sad bi bila da genijalna stvar da se ugledamo ni manje ni vise nego na Albance!!Kako...?Vrlo prosto:Oni se infiltrirali u americku politiku samo tako...Poplatili senatore,ubacili svoje ljude na polozajima u senat,pa sad u stvari oni vode rec...Sto Srbija to ne moze??Pogledajte malo neku deceniju unazad,nasi ljudi si u nekim oblastima imali veliki udeo...U politici,nauci,ekonomiji...Pamte se velika imena iz Srbije...Sa druge strane,ovde svi igraju prljavo...Amere bas boli ona stvar za Siptare i njihova prava,a Albanci su glupi sto im veruju...Rusi bi mogli da nas zestoko podrze,u stvari oni upravo to i cine,ali moje misljenje je da smo mi razlog za odmeravanje snaga izmedju 2 sile...nadam se da gresim...jer ako ni mi ni siptari nepopustaju,znaci ni Ameri ni Rusi ne popustaju,sto moze da dovede do 3. svetskog rata,gde bi ga mi zestoko najebali,a i opet bi nas istorija smatrala za izazivace rata,iako smo mi prema svim pravilima UN u pravu,jer ne dozvoljavamo nasilno otimanje zemlje...

Bilo koji korak da cinimo treba da bude mnogo promisljen,a ne samo da se ''inatimo'' kao '90-tih godina kad su nam umesto Trumanovih jaja,Ameri bacali bombe na glavu...
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.