Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najava jednostranog priznanja nezavisnosti od strane SAD i naša reakcija  (Pročitano 14139 puta)
10. Sep 2007, 09:50:05
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Počeo sam  da razmišljam o tome da nas neko ovde zajebava-i to najstrašnije!A najviše me boli to što sam uveren da to nisu Ameri-oni ljudi sklopili dil još odavno,uzeli pare i bez ikakvih skrivenih namera rade ka ostvarenju istog; Ispade da nas opet zajebavaju Naši!EJ!pa dokle više?Na celu priču mi reagujemo tako što idemo i tužakamo SAD tamo nekom UN liku koji je postavljen i kontrolisan lovom istih tih amera-siroti čikica samo vezuje konja tamo gde mu gazda kaže-a mi smo u toj crkvi našli da se molimo.. ](*,)Stalno pominjemo neke Oštre mere-sve me bre strah kad se brijem ujutro da se ne posečem od silne oštrine tih mera!
Ima li ko ovde neki pametan predlog o merama-muka mi od ovih oštrih,a ne pretećih?Voleo bih da čujem bre nešto konkretno tipa: KUŠ more to je moje i to ne dam ni za šta na svetu-ako ste za dogovor aj da se dogovorimo ,ako ste za jednostrane poteze marš bre u 3PM!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju....

Baš ti je realna politika. Zamisli da imaš sina od 7 godina, pošlo prvače u školu, nosi 50 dinara u džepu, nove patike, jaknu, mobilni, i napadnu ga neki silosi koji otimaju pare deci. Svi mi znamo da silosi nemaju pravo, ali opet eto njih. Šta treba da uradi tvoj sin? Da se otima i da mu uzmu sve pa ga još prebiju? Da im da 50 dinara i pokuša da ostalo zadrži? Da beži i dere se koliko ga grlo služi?Da sve da bez ikaivog pokušaja da se zaštiti?

Budi realan, nema mnogo zajebanijih političkih pozicija na svetu od ove naše. Kuš nije prošlo, sad možemo samo da se deremo i mašemo petobankom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ако је Коштуница то рекао, значи да има леђа за ту изјаву - иначе не би ни рекао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Voleo bih da čujem bre nešto konkretno tipa: KUŠ more to je moje i to ne dam ni za šta na svetu-ako ste za dogovor aj da se dogovorimo ,ako ste za jednostrane poteze marš bre u 3PM!
Ma cool bi bilo da je tako ali nije.Albanezi ti žive u 96% "vlasništva.Jbm ti takvu "svetinju" i "srce Srbuije"!
 Štabi ti sa svim tim Šiptarima dole????????????Da ih roknemo i povratimo zemlju!? [b]Kasno je sada.[/b] -For more information-obrati se smrdljivom ćopi koji ih je naseljavao dole i pokojnom satrapu Srpskog i svih naroda na balkanu-Slobi koji je takodje čuvajući svoju smrdljivu fotelju zasrao Srpski narod 100 godina unazad(jbm li mu familiju ja)i zajebao stvar sa Kosovom i sad možeš samo da se slikaš sa "svojom zemljom!!!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ma cool bi bilo da je tako ali nije.Albanezi ti žive u 96% "vlasništva.Jbm ti takvu "svetinju" i "srce Srbuije"!

Заправо, само неких 40 % држе под власништвом!!!
Да не причамо о бесправно насељенима и криминалцима којима је место у затвору!!!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Draga Simijon
Ne bih se baš sožio s tobom!Ne znam kakva su tvoja školska iskustva,al mene je moj kraj u to vreme naučio da pokažem zube i da to više cene i siledžije!Dok sam bio nesvesan toga davao sam sitno pod izgovorom da nemam više,kad sam se malo osvestio i rekao im-imam al ne dam i  pogledao ih ravno u oči-prestali su da mi se obraćaju na taj način-čak smo se i sprijateljili!kad ih jednom naučiš na meko uvek se vraćaju po još!a ja nisam zagovornik te priče!opredelio bih se uvek pre čak i za batine-pa i to je za ljude-sve je bolje nego da budeš fuckig miš koji će doveka da ćuti i prihvata sve zdravo za gotovo!
Kuš si razumela previše banalno-ne spadam u radikal kategoriju koja bi samo da priča i da pravi još veća sranja-samo se zalažem za ozbiljniji STAV i pristup problemu i rešenjima-pa nismo ništa gori a ni bolji od 2.strane koja čvrsto stoji iza svojih stavova-nema pregovora o statusu...Mislim da ni to Kuš nismo bili u stanju da kažemo ko ljudi-da nas svi shvate ozbiljno,što je počelo da nam se obija o glavu!Džaba se tu neki naši žutokljunci šetkaju i ulizuju-mislim da je bolje da lepo odrešimo kesu i pametno investiramo na prava mesta-pre svega mislim na medije koji u toj meri manipulišu javnim mnenjem da je to strašno,političare,uticajne finansijske institucije,medjunarodne organizacije..koliko para toliko i muzike-uvek bilo!pa kad preko toga još postoji i odlučan stav..to je već druga priča! a ovako od kukanja,zapomaganja,tužakanja-mislim da je slaba vajda! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Da bi uopšte mogao da pričaš i da te siledžija sluša moraš da znaš šta njega interesuje. SAD na Kosovu interesuje uranium iz Bondstila, interesuje ih udeo u svetskoj trgovini heroinom i prostitutkama. Interesuje ih regrutacija plaćenika. Interesuje ih besplatna vojna baza jer Indžirlik i Aviano skupo plaćaju. Da li je Srbija u posedu bilo čega od toga? Nije!

Šta je ono što Srbija može da učini protiv SAD? Da glumi Kalimera.  Da im pljune u lice i posle toga opet za primer bude trovana uraniumom, zapaljenom naftom, zapaljenim stiroporom, polupanih fabrika mostova i puteva. Koja korist od toga? Da nas nestane što pre pa da se šiptari prošire još dalje dok ne zarate sa Cigovcima oko Kragujevca?

Jedino što možemo u ovom trenutku a što nas ne uništava do kraja je da se deremo na sav glas kako bi neko u kampanji rekao da mu trebaju glasovi Srba u Čikagu i uvažio nešto od naših interesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Sony xperia
Nemoj tako. Zasto nije nas interes?? Ako bi neko hteo da ti oduzme, uzurpira deo sobe, ili neku sobu iz stana, jel ne bi dizala frku???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Интересантно је како шиптарска гамад од преговарача стално изјављује да ће доћи до ескалације насиља ако не добију независност (то му дође директна претња силом) а још већа америчка гамад се нађу да оптужују Србију за претњу силом...

А онда имамо највећу гамад међу нама Србима која говоре да су Амери тотално у праву што нас куде...(нађите се...има вас и овде)
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
SAD na Kosovu interesuje uranium iz Bondstila, interesuje ih udeo u svetskoj trgovini heroinom i prostitutkama. Interesuje ih regrutacija plaćenika.

Jedino što možemo u ovom trenutku a što nas ne uništava do kraja je da se deremo na sav glas kako bi neko u kampanji rekao da mu trebaju glasovi Srba u Čikagu i uvažio nešto od naših interesa.

Citat

Nemoj da se ljutiš al malo mi smešno tvoje izlaganje!Jedino u čemu se slažem s tobom je priča o vojnim bazama-ističe im zakup a mašinerija mora negde da se smesti-al cenim da ako je do toga da bi smo se mi lako dogovorili!mislim da ozbiljna država ne živi od kontrole tržišta droge i kurvi,a još manje mislim da će nam na bilo koji način pomoći šačica glasova-koja nam na našu veliku žalost do sad nikad u tim situacijama nije pomogla-na način na koji mi to očekujemo-pa ima tamo jačih igrača i jačih glasova od razjedinjeno srpskih!
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 14:35:24 od gavriloBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.