Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naj osjecajniji horoskopski znak?  (Pročitano 62695 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Citat
To sto ti ne razumes moze da znaci i nesto drugo ...  ja nemam 3 zivota da objasnjavam a i ne bih zalazio u offtopic ..

To što ja tebe ne razumem jeste zbog toga što pišeš nebuloze.  Smile Odavno si ti ovde počeo da offtopuješ, dobro je što si napokon ukapirao da ne smeš to da radiš. Dakle, nadalje možeš pisati samo na zadatu temu Smile

Inače, raspravljati koji je najjosećajniji znak po meni je isprazna priča a znam da to misle i mnogi astrolozi...tako da se ti kosiš sa svime što si napisao do sada u našem Astro-podforumu. Smile
Da li si osećajan, preterano osećajan ili bezosećajan može da kaže tvoja natalna karta ili neko ko te poznaje.
Ovde ljudi iznose mišljenje na osnovu svog iskustva. Ako su 10 čoveka rekla da je najosećajniji znak rak a 9 ribe, da utvrdimo da su to rakovi?  Smile U astrologiji glasanje ništa ne dokazuje. Ponavljam, samo natalna karta.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 11:32:16 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Prvo sam pricao rak... a zatim ispravio sebe , rekavsi da je sigurno jedan od vodenih znakova ...

Sada kada sam malo svrljao po internetu , video sam da mesto dele riba i rak.... rak bi bio moje licno misljenje...

Sem toga sve sve sam rekao stoji ... ti si ta koja ulaze sve napore da ospori svaki moji post iz ko zna kojih razloga , i opominjes za offtopic dok ne gledas ostale . Licno nemam nista protiv, sve dok si takva prema svima ....

U astrologiji bi glasanje moglo dosta da dokaze , da su ovde neki relevantniji astrolozi kao sto je Andjela ili mozda cak neki poznatiji za koje ja ne znam jer nisam upucen, koji bi mogli da iz njihovog dosadasnjeg iskustva izvuku nesto zajednicko.

Sto se tice tvog predloga za moj ban, koji si mi tako lepo predocila na pp, nemam sta da ti kazem, sem da moji postovi nisu nista vise offtopic nego ostali, i da cu nastaviti da postujem kako mislim da treba , ako to prouzroukuje izbacenje mene sa foruma , verovatno onda nisam za ovu zajednicu i neka tako bude .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ok, nadalje ću brisati tvoje komentare nevezane za teme. Ne znam kako drugačije da ti objasnim offtop.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Дефинитивно, рак је "Naj osjecajniji horoskopski znak" и ту се у потпуности слажем са YTP-ом.

Према тврдњама еминентних астролога бик никако није ни близу најосећајнијег хороскопског знака. Smile

Ja tebe ništa ne razumem,možeš li da budeš manje nebulozniji? Smile

Не каже се manje nebulozniji (ово личи на плеоназам - 5.разред ОШ), већ мање небулозан. Smile

Kako da suzim izbor kad ja smatram da su najosećajniji znakovi Bikovi ?

У хороскопу не постоји више знакова Бик-а, већ само један. Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 13:46:53 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Према тврдњама еминентних астролога бик никако није ни близу најосећајнијег хороскопског знака. Smile

Navedi mi samo jednog eminentnog astrologa koji to tvrdi, pošto sam ja dosa čitam o astrologiji i na to nigde nisam naišla.

Ja sam u horoskopu Bik i vrlo sam osećajna osoba.

Što se tiče gramatike, hvala na ispravkama, to su bili lapsusi pod uticajem nervoze. Iznervirao me tvoj drugar YTP. Smile

Htela sam da napišem bikovi i Ribe.

Jako mi je drago što si počeo da se interesuješ za astrologiju. Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 15:23:46 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@Makishon

Покојна Баба Ракила из Маринкове Баре је била сјана гатара и велики познавалац астрологије. Она ми је, све то, рекла.

Верујем да си Бик у хороскопу и да си осећајна особа - изузетак потврђује правило.

Што се граматичких грешака тиче - то нисам очекивао од модератора. Модератор не сме да се изнервира.

Астрологија ме не занима.

Поента: Јебеш Бурек ако, на њему, нема зезања. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Znaš kako, astrologija nije gatanje nego nauka.

Drugu rečenicu nisam razumela - nema smisla.

Zabole me levi bubreg šta ti očekuješ od moderatora, ja od tebe očekujem da više ovde ne offtopuješ jer će ti svaka naredna poruka koja nema veze sa temom biti izbrisana.

Znam da te astrologija ne zanima, ovo ti je tek drugi post u Astro podforumu. Znam sa kojim si ciljem došao ovde.Džaba ti.

Za zezanje i offtop su predvidjena druga mesta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Makishon

"била сјана гатара и велики познавалац астрологије"

Одакле идеја да је астрологија гатање? Smile

"Ja sam u horoskopu Bik i vrlo sam osećajna osoba."

"Верујем да си Бик у хороскопу и да си осећајна особа - изузетак потврђује правило."

Просто да разумеш другу реченицу, мада, погрешио сам када сам је написао, извини.

Дефинитивно, судећи по горе написаном, Бик је врло безосећајан хороскопски знак - без изузетака.

Астрологија ме није занимала, али када сам прочитао колико је са којом тачношћу је погођен спој знака и подзнака: Лав-Стрелац, гостоваћу чешће на овом делу форума. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Druže Davidovac, ko se bavi astrologijom obično gatanje smatra glupošću. No to nije tema.
Već sam pisala da osećajnost povezujem sa natalnom kartom a ne generalno za neki znak. Valja dublje zaći a ne grebati samo po površini.
Imaš astro školicu medju top temama pa tu možeš naučiti puno o astrologiji. Uživaj,pozzdrav

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ovan, definitivno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.