Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nagrada za pitanje sa najboljom ocenom :D  (Pročitano 14795 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
eto bas kao ja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
E da, volela bih da pohvalim i Venerina pitanja!  Smile Svaka cast zeni! Nju takodje cenim kao igraca, zena fura partije sad ce 10 000!!!  A uvek super stoji! Njena pitanja su  zanimljiva i iz opste kulture. I dosta sam saznala iz njih.
Davno nisam imala priliku da igram sa njom ali mislim da je fenomenalna! U jednoj partiji zena je odvalila postanski broj neke selendre ispod 3 sekunde  i to u broj pogodila a iz Slovenije je! A mi se zalimo na BG, KG i NS postanske!

U svakom slucaju Venera za tebe jedan  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 02:29:57 od Lilien.Lily »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat: majstor mile link=topic=501971. msg8496823#msg8496823 date=1275584913
Ma ja nemam nista protiv te zene(mislim nista efikasno  Smile)nego nije kreativna. Ne vidim u cemu je draz uzeti nasumice nekog pevaca,cecu npr,i sad lepo krenes od cvetka zanovetka do gorme moj. Pesmu po pesmu. Gde je tu kreativnost. Ajde budi mangup pa iskopaj neki raritet o ceci i pesmama. npr da je pesmu beograd napisoa dino merlin. To je bas cudno posto se zna da je on deklarisani balija(bez uvrede za bosnjake i ostale) i zna se njegov stav zbog cega nikad i niej gostovao u bg a ipak je napisoa pesmu za zenu jednog srpskog kriminalca. To sto ona radi moze svaka budala. I tu je moj "problem"sa njom

Neverovatno, covek u dve nepovezane recenice izrekne tri uvrede a onda  se kao "ogradjuje zagradama".  Siguran sam da gospodin jako dobro poznaje Cecin repertoar i da uziva u njemu.
Wallery je devojka koja je jako kreativna  kad se radi o pitanjima koja postavlja, a kao igrac je nedostizna za vecinu nas.  Nas je problem sto nismo u stanju da zapamtimo, ni nakon deset puta procitanog odgovora, na kom to kopitu neko magare ima beleg ili koliko cerki ima Balasevic, a o broju koraka da i ne govorim.  Pa izvolite gospodo "kreativni", pronadjite oblast koju dobro poznajete i saljite pitanja.  Ostavimo vec jednom devojku na miru, ucinila je za ovaj kviz vise od svih nas zajedno, nas "kriticara" naravno.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 10:59:34 od SANDZAN »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Decko koji ocito ima neke komplekse jer cim te neko pita nesto razumno u kvizu ti se naduris.Ocito imas nelki problem.Ja smatram sebe za tolerantnu osobu jer dijapazon moga drustva je toliko sirok da se ne zna ko je koje nacionalnosti i niti nam je to bitno ili presudno.A sto se tice pitanja,ja ih licno saljem,ne kazem da su najbolja ali gomila njih me je zvala i pitala"brate svaka ti cast de se onoga seti...".Da slusam cecu ali mi je balasevic omiljeni pevac i 100 mesta prazno pa ostali ali ta zena mi ga je zgadila jer stvarno odlazi u krajnost.Da li ti gospodine durko mislis da je kreativno ako neko posalje prvih sto breva na japanskom,sto je ta gospodja uradila(sreca da su admini odbili)?Ajde poslati par ali 100 e!?Ja volim slovacki i ceski jezik i poslao sam par pitanja o tome.Zamisli u sta bi se pretvorilo ovaj kviz kad bi polsao 200 njihovih reci(verovatno u kurs slovackog) i gde to vod?.Nekazem zena ima i lepih pitanja ali svega 20% mozda.Naveo sam nije ona jedina evolution je ubio sa hemijom i tera me da otvorim osnove telekomunikacija i da krenem redom od spektra signla do am i fm modulacija i opet pitam gde to vodi?
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 13:48:31 od majstor mile »
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
Ajde budi mangup pa iskopaj neki raritet o ceci i pesmama.npr da je pesmu beograd napisoa dino merlin.

bravo mangupe  Smile

Sane, muvanje na pp  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia krntija
Moguće da ona namerno to radi, da stvori sebi prednost.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
ja se njoj divim kako zarad PI-a(ili neceg drugog) moze da se cima da salje pitanja o  Balasevicu Smile pretpostavljam da je svrha toga sto salje mnogo pitanja o balasevicu da ona zna a da vecina ne zna  Smile Ja, iako smatram Balasevica za "panonskog govnara", slusam njegovu muziku i cijenim to sto radi i lako izlazim na kraj s njenim pitanjima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia krntija
Ptičica mi dojavila da je shoshon poslao pitanje tipa: "ako me žena udari oklagijom 6 puta za 2 minuta, koliko će me udariti puta za 5 minuta?"
Ako je to istina, onda Indijanac, kapa dole kralju!  Smile  Smile  Smile
To pitanje zaslužuje nagradu!
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ova tema je presla svrhu onog za sta sluzi! Znate sta? Devojka ima mnoooooooooogo pitanja! I svako njeno pitanje je lepo formulisano i lepo postavljeno i nije sve samo o Balasevicu! Samo vi nista drugo i ne primecujete!
I zapeli ste za nju kao da samo od njenih pitanja zavisi igra!  I sigurna sam da nije svrha njenih pitanja, tj. da ih ne salje da bi ona znala a drugi ne! I  ta devojka zna dosta i fenomenalno je pametna. Juce sam cepala sa njom par partija, nije sujetna nema problema da gubi, nema problema da me rokne u glavu ili ja nju!   Smile sa njom je i zanimljivo igrati i brza je. Lepo poznaje sve obalsti i njena pitanja su skoro iz svih obalsti! Od nje sam naucila sta znaci u prevodu Honduras( tamo zivim a nemam pojma  Smile ) ili jos gomilu drugih stvari koje nemaju veze sa Balasevicem!  Kao sto sam navela u prethodnom postu , cenim je veoma kao igraca! Kviz zavisi od nasih pitanja, i ta devojka je odvojila vreme da posalje  toliko pitanja! Svaka joj cast!  Smile  Samo malo pogledajte u toku igre koja sve ona pitanja salje i iz kojih obalsti! Pa onda nastavite diskusiju o Balasevicu! Mislim da ce taj covek da se ugusi koliko stuca!
 Ima toliko zanimljivih pitanja i jos zanimljivijih odgovora! Manite se vise Balasevica!

Bolje pohvalite lika koji  je poslao kad su Barbika i Ken raskinuli!!!  Smile Mislim genijalno!
I Totalis koji ne znam odakle mu je palo na pamet da ovo postavi ali sam umirala od smeha! Pitaje glasi: Ako na grani sede tri vrane i pet veverica , koliko ima zivotinja na grani?? (mozda sam pobrkala zivotinje ali pitanje glasi tako nekako!)

U svakom slucaju Wallery ne bi bilo na odmet da mi posalje na moj inbox svoja pitanja, da ih malo prostudiram!

Svaka joj cast jos jednom! Kao i drugim igracima koji se trude da salju kreativna pitanja!  Smile
Ja za sad imam samo jedno prihvaceno ali tek sam krenula, cuvaj se draga Wallery mozda te i stignem!  Smile

P.S. mislim da smo je dovoljno spominjali, predjimo na drugu temu!

Smile

« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 17:47:50 od Lilien.Lily »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.