Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nagrada za pitanje sa najboljom ocenom :D  (Pročitano 14824 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sez je kreativan ubilo se.Dinastija samo srpski a evolution samo hemiju.Becejac salje raznovrsna i sve pohvale za njega.Mislim i da cika velja ima ok.A totalis mu je mmm kevu sa tezinom parfema
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Evo i ja da pohvalim Bečejca. Svaka čast na pitanjima.  Smile
A taj ladan burek (u stvari celu hladnjaču bureka) zaslužuje Wallery.
Evolutionu je dovoljna jedna tepsija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
za ogroman broj gluposti koji je poslala Wallery ne krivite nju nego admine, jer oni su ti koji odlucuju koje je pitanje odgovarajuce..
svima se gluposti odbijaju, samo njoj se prihvataju.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 10:35:50 od shoshoncina »
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Što se tiče "gluposti" mislim da nisi baš u pravu , ne kažem da devojka nema neka pitanja koja nemam pojma odakle je izvukla,  ali smatram da je ona jedna od retkih koja se trudi da njena pitanja budu iz svih obalsti i da u njenim pitanjima ima od svega po malo! E, sad postoji ona večita tema Wallery i Balaševic! Pa oni koju se žale toliko na nju i Balaševica znači da se često susreću sa tim pitanjima a ako se često susreću znači da često igraju i samim tim bi već bio red da ako se pojavi njeno pitanje da znaju da je u pitanju Balašević. Recimo mene je gomilu puta spasila! Doduse ima onih pitanja sa stihvima iz koje njegove pesme je taj i taj stih, ali ni ona devojka ne stavlja neke nepoznate pesme, svi su čuli Balaševića i oni koji ga vole i  oni koji ga ne vole! Pa svako zna makar jednu njegovu pesmu.
Wallery je jedan od retkih igrača koje cenim jer devojku bas boli briga i za PI i za mnogo što šta, dodje odigra, stalno je u vrhu. Svaka joj čast , naravno smatram da joj je u koristi  to što ima svojim hiljadarku i jače pitanja pa joj ponekad ona izađu , ali da budem iskrena ja imam nekih 50tak poslatih nisam sigurna da li njih znam odgovore a ne za 1000-2000 pitanja! Govorim o brzini o kojoj moramo da razmisljamo, poneka se desi da svi pravimo banalne greske! Ja malo cesce  Smile

P.S. Postoje trenutci kad bih W jednostavno  ali to je do moje neinformisanosti a ne do njenog pitanja!  I ponekad joj onako kroz zube kazem neku reč, ali sve u svemu
jedan veliki  Smile za Wallery!!

A ti    i tvoje pitanje : Koliko puta je Brazil bio evropski prvak u fudbalu ? Genijalno!! (Ja sam stavila 5 puta!  Smile ) Mislim da je to jedno od full! pitanja!! a brzina odradi svoje!  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 11:47:44 od Lilien.Lily »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
1000 njenih pitanja su ok, 1000 su gluposti.
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ma ajdete, igrao protiv nje i devojka je carica( niko brze (makar uprotiv mene) ne kuca godine od nje). A kao sto ste i rekli u vecini pitanja je odgovor Balasevic Smile

A i ne mora da se zna svako pitanje, naravno da su neka nebulozna(ne interesuje svakog sve) ali to ne znaci da su losa po igru
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia krntija
Preterala je. Slati toliko pitanja o jednoj ličnosti... opsesija. Ima čak pitanje kolko ima ćerki i pitanje koliko ima sinova.  Smile
No nije sve njena krivica. Rasim nije smeo da sve prihvati.
Al nadmorska visina Šapca me iščupala nekoliko puta.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma ja nemam nista protiv te zene(mislim nista efikasno  Smile)nego nije kreativna.Ne vidim u cemu je draz uzeti nasumice nekog pevaca,cecu npr,i sad lepo krenes od cvetka zanovetka do gorme moj.Pesmu po pesmu.Gde je tu kreativnost.Ajde budi mangup pa iskopaj neki raritet o ceci i pesmama.npr da je pesmu beograd napisoa dino merlin.To je bas cudno posto se zna da je on deklarisani balija(bez uvrede za bosnjake i ostale) i zna se njegov stav zbog cega nikad i niej gostovao u bg a ipak je napisoa pesmu za zenu jednog srpskog kriminalca.To sto ona radi moze svaka budala.I tu je moj "problem"sa njom
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 19:09:34 od majstor mile »
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia krntija
Slažem se.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.